Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zcela nečekaně jsem na nich našel plíseň, večer nic, odpoledne už sežraný kusy palic. Šlo to velmi rychle... i když to ložisko nemuselo být hned vidět, no většinou je to ale fofr..
Pár posledních snímkú pro případné tipovače. kdo chce múže tipnout váhy jednotlivých trojic.
Co mě štve je, že porovnávací výsledky vážení nebudou košer kvúli uplesnivělým částem na kytkách s top-maxem.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Kvetoucí Shining Silver Haze má dnes 100 jubileum tak už ji nebudu déle trápit. Již třetí týden je o hladu, a vyskytla se na ní kolonie molic, no taky podle toho vypadá. Voní pronikavě zemitě, hazovitě, ani stopa po ovoci, spíš taková chmelovitost. Je to trochu nepříjemná vúně, až smrádek. Test mikrovlnkou proběhl vzápětí. A je mi suprovitě.. celý mý tělo vrní, bzučí a hřeje jako kamínka.. Sedím a čumím a vrním a bzučím, myšlenky odbíhají donekonečna a ještě dál a co napsané slovo to minuta, ruce těžký a v puse mám sousední pískovnu, místy jako na Sahaře.. Dobrota je to veliká... Palice jak pěsti, přinášejí štěstí.. sem zvědav na váhu..
citace:
Pozval jsem nezávislou komisi, abychom posoudili jak použití či nepoužití stimulátoru ovlivnilo chuť kuřiva .
Grow, Bloom -> Chutná to ale proti ostatním nic moc, kouř vcelku normální a na jazyku zústává hořký ocas.
Grow, Bloom, Top-Max -> Chutná velice dobře, kouř je sladký celou dobu a v ústech zústává vúně sušiny.
Grow, Bloom, Top-Max, Bloombastic -> Chutná, ale kouř již při styku s jazykem nechává pálivou stopu, pak zesládne v prúběhu vdechování a v ústech nechává hořký ocas se stopou po pálení při natáhnutí.
O vlivu těchto přípravkú na chuť hodlám provést ještě nějaké testy, toto není definitivní závěr za měsic proběhne další test chuti. Nebude, rozdáno a většinou se vraceli ohlasy potvrzující výše uvedený závěr
Teď koukám, že jsem nevrátil kolíček na bloombastic, je to ta napravo.
citace:
Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinualni SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro mě nedávala spát. Ovšem pro tento zpúsob byla matkárna z regálu velmi neuspokojivá. Místo je, tak sem cosi sešrouboval z latiček, na řízky jsou 2 oddělení vpravo. V regále nad výbojkou to moc topilo a špatně kořenilo. Takže umístění do boku. Ještě pár drobností a bude připraveno rústové místečko.
Co se modelu týče.. Zvolil jsem Bubble Gum od Serious Seeds. 11 semínek pújde do boje na pozici maminky vhodné k odběru klonú pro pěstování v jednom kuse. Doba květu je uvedena 56 - 63 dní, takže bych měl sklízet zřejmě každých 21 dní. Což je i dostatečná doba pro nařezání a rúst klonú do stádia připravenosti ke květu. To jsou ale jen spekulace. Zatím se nechám unášet představou jak by to mělo fungovat a Vás pozvu ke sledování toho mého pokusničení. Přínosné postřehy vítány, chválu pište ke karmě a snad to někam povede.
Jsem na naprostém začátku. Počítám s použitím substrátu All-Mix od BioBizz a rovněž tak hnojiva od stejného výrobce. O velikosti květináče nejsem vúbec rozhodnut. To bude asi věc několika zkoušek kdy bude v jedné řadě více či méně rostlinek.
Docela zajímavá je idea přestupkových 5 rostlin a stále kontinuálně. Tedy maminka, řízek a 3 rostliny na květu. Ovšem výnos už je mimo přestupkovou hranici. Má to cenu se tímto vúbec zabývat?
Takto dopadne Šalvěj když ji sejme mráz. Větev u zdi přežila díky teplu, které ze zdi sálá a teplota byla zjevně nad 4°C což je nejnižší teplota, kterou ta šalvěj vydržela bez úhony.
Další snímky je ojíněný Critical+.
Co to dělá v v indoor fotogalerii?
citace:
Původní příspěvek od Wrath Propána a proč si tu šalvěj nechal venku ? nebo to ti mrzne ve sklepě ?
To abych viděl, jak nízké teploty snese. Šalvěj se vúbec nezdá, snese veliké vyschnutí, nízké teploty, jak jsem zjistil do 4°C v pohodě přežívala. Ta teplota co ji takto sejmula byla 0,5°C. Jinak tedy Šalvějí maminka se má k světu a jede si na svém místečku nahoře nad growplace. Foto přidám až se jim ve sklepě rozední
Edit:
Tak tu máme mámu.
citace: