Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jejky, koukam, ze za tu dobu, co jsem byl mimo grower, tady pribyla spousta nadhernych obrazku dejte mi cas a podelim karmicky:> a nascanuju zas nejake sve cmaranice ;o)
posielam dalsi obrazok,ale dufam ze dojde lebo mam tu s netom nejake problemy. Inac tie obrazky co tu ludia posielaju su SUPPPER.
Nieco ku kresbe: kreslil som ju po castiach po malych kuskoch stale som daco doplnil.
mam mensie problemy s internetom. Uz som sa to tu snazil poslat aspon 3x ale nikdy sa to tu nezobrazilo dufam ze toto sa podari poslat.
nieco ku kresbe: kreslil som ju po castiach , postupne som ho dokresloval po malych kuskoch.
nieco ku kresba tu v galerii: vecsina fotiek je tu fakt neskutocne super
ako napr. kresby slika a z3zzz[dufam ze som to napisal s dobrym poctom Z ] ale aj ostatny samozrejme.
Tohleto je uz asi dva roky stara vec. Kreslil sem to ve skole po poledni prestavce Profesor prines nakopirovany reprodukce, roztrhal je na pul a kazdymu dal nakou pulku, my sme pak domysleli/dokreslili co se nam tam libilo