Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
61. den .... zdá se to až neuvěřitelné, že kytka je jen takhle malá... ale jsem rád aspoň za to. Ještě před týdnem jsem si byl 100% jistej, že kytka umře. Nejzásadnější novinka je, že jsem ze 70w HPS přešel na 125w CFL. Ta teplota v boxu byla neunosná (kolem 36°C), proto to nejspíš nerostlo. Teď je tam kolem 30°C, tak snad se přechod na úsporku vyplatí.
no kámo,nechci aby to vynžnělo jako urážka ale tohle je fakt zbytečná elektrika ,ta kytkyta vypadá příšerně na tolik světla , lampu máš dost divně položenou měl bys jí mít horizontálně a nebo v scrog, ... mas k tomu blbej přístup lepší kytku dostaneš i z pod 20w , takhle mi rostla pod 2 36w usporkama 3000lm .............. hod tam klon nebo zasad novou plant tohle nemá cenu good luck doufam že tě kritika nenastve
ps: v tokovim boxíku bys mohl dosáhnout krásnýho výsledku za tu dobu co se seres s tou chuderou
PLANTER> Tak se ti omlouvam, že muj 1. ingrow neni 1g/w! Jestli máš nějakej geniální nápad, jak dát lampu dlouhou 40 čísel do skříně široký 35cm horizontalně, tak sem s nim... PS: Když to zabalim, tak tim asi problem nevyřešim... co ty na to?
Původní příspěvek od Dr.Crabakles PLANTER> Tak se ti omlouvam, že muj 1. ingrow neni 1g/w! Jestli máš nějakej geniální nápad, jak dát lampu dlouhou 40 čísel do skříně široký 35cm horizontalně, tak sem s nim... PS: Když to zabalim, tak tim asi problem nevyřešim... co ty na to?
četl si to? nerikam zabalit ale dat klon kterej bude za tejden vipadat o dost líp než toto ale jestli to bereš jako rejpání bo co tak si to udělej po svim ....... objímku ven ze skříně třeba... tvoje vec
PLANTER> tamto nebyl regulerní grow, jen jsem dojel už kvetoucí řízek... Skřín kvuli tomu opravdu řezat nehodlám, navíc by mi koukal i tak kus lampy ven, objímku nepočítaje. Spíš bych ti byl vděčnej za nějákou pořádnou radu, proč je ta kytka furt na chcípnutí a neroste.... ne řeči o přístupu nebo propálený elektrice. Dík
Původní příspěvek od Dr.Crabakles PLANTER> tamto nebyl regulerní grow, jen jsem dojel už kvetoucí řízek... Skřín kvuli tomu opravdu řezat nehodlám, navíc by mi koukal i tak kus lampy ven, objímku nepočítaje. Spíš bych ti byl vděčnej za nějákou pořádnou radu, proč je ta kytka furt na chcípnutí a neroste.... ne řeči o přístupu nebo propálený elektrice. Dík
ta lampa takhle je fakt dost nevyužitá ale tak fakt tvoje věc...
eště to stínidlo nemá velkej efekt
klidně: je to hlavně tim v čem je přesadit do většího a zasadit až po vršek ten holej stonek mrdnout pod hlínu do hlíny 30% perlitu , a uvidíš jak povalí zastříhnout pozohejbat a pude to ale na to že má dva měsíce je to šílený no tak když ti nejde o čas tak tomu dej aspoň maximum
PLANTER> problém je, že kdybych jí zasadil po listy, tak mi zustane na růst tak 20 cm :/ Mam jí v royalty mixu. Tenhle květináč sem si pořídil schválně... nízkej ale objemnej.
Původní příspěvek od Dr.Crabakles PLANTER> problém je, že kdybych jí zasadil po listy, tak mi zustane na růst tak 20 cm :/ Mam jí v royalty mixu. Tenhle květináč sem si pořídil schválně... nízkej ale objemnej.
objemnej neni vubec na plochu tam máš místa dost ......stonek se dá stočit.... ale stejne svitis na stranu a ne na plochu proste s takovou z toho bude .... pekna kytka nic uz radsi psat nebudu .... kdyz chces dostat neco z tohodle koštěte tak to chce se snažit a ne jen argumentovat...
ps: lampa ma 40cm na dýlku box má 70 na vejšku a ty chceš tu lampu mít takhle takže ti zbejvá stejně 20cm ... za závitem a objímkou světla moc neni