Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od juli PLANTER: Voe tet tu piše Celller
že watovka už na G. nebyl/a z dva tejdny,
navíc to byla soutěž jen na měsíc,
který už uběhl ...
*** juli ***
když sem přispíval fotkou já tak byla soutěž eště 24h chce to počítat než mě kamenuješ
a stejne soutez
melo to byt o nejvice napaditou fotku ne?
citace:
Původní příspěvek od WatováWíla
Pro hodnotíci >nehodnotte prosim odrůdu ani objem >jde o nápaditost.
myslim si nejlip to vystihli zedy a kadrolinka (druhym fotem) protoze ostatni sou tady jenom fotky palek
co je na tom napaditeho?
jo sice pekny palky pekne zabarveny pekne vyfoceny, ale myslim si ze to neni ono
to ze WW dosud soutez nejak nerozuzlil taky neni moc košer ale tak co uz, treba bude jina soutez kde bude vetsi spoleh na organizatora
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
Zdarec vščem soutěžícím velky SORRY ale neměl jsem přžístup na muj pc navic jsem tim pádem přišel o hesla....tak dnes opět nemám moc času ale do čtvrtka budou vítězové a v patek hnojky pošlu....
1 MÍSTO CELLER...2 MÍSTO PANKER...ještě behem tydne určete třetího vyherce ktery dostane 2 litr\ kalongu. Jinak celller a panker pisnete nějaky adresy kam to má přijít já to pošlu v t\dnu zatiim oloha