Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau, mam problem. Udelalo se mi to na dvou kytkach z deseti, ale bojim se ze to prejde i na ostatni, zatim sou v pohode.
Setup:
svetlo: 2x 600w GIB Flower v boxu 1m X 2m X 1,5m
substart: plagron kokos v 6litrových kvetnikach
hnojka: 1 2 3 od AH, bez zadnych dochucovadel
EC: 1,8 - 2
PH: 5,5 - 6,0
teplota: max 32 kdyz je venku parak, odpoledne a prez noc to sleze na cca 25stupinku.
vlhkost: 40% - 50%
ventilace: nejakej obrvetrak z growshopu kterej ma tahat 1500m3 za hodinu v maximalnim vykonu, mam ho zregulovanej asi na tretinu odhadem. Kdyz je na max, tak je hlasitejsi nez vysavac...
zalevam jednou denne 0,5l kazdy kytce
ted je to 28dni na 12/12, 18/6 meli asi 25dni a maj prez pul metru.
Nedavno (asi dva tydny) se objevilo par svilusek - zlikvidovano Talstarem
taky se nedavno objevilo par flicku od padlí na jedne kytce, okamzite sem to oskubal a postrikal Baycorem25, padlí zmizelo.
kytky vypadaly dobre, ale ted dve Belladony zacaly odhazovat nejaky zluty listi, pricital sem to tomu ze kvetou a shazujou starej a nepotrebnej material. Ted se jim zacaly listy ohybat dolu, na par listech takovy cerny fleky a hlavne jim schnou konce... Ty dve belladony maj palice daleko mensi nez ostatni osazenstvo v boxu a kupodivu jim zhnedlo par blizen, pripominam ze sou na 28dni 12/12, ostatni kytky nemaj ani jednu bliznu hnedou.
aleen: svilušky, hnedka to stříkni, hlavně zespod listů. v zahradnictví přípravky OMITE, TALSTAR, MAGUS 200, VERMITEC1,8, nebo cokoliv jinýho proti sviluš.
postřik opakovat po 3dnech.
procetl sem toho tady mraky ale pokaždé když se někdo ptal že to od spoda žloutne a pak usycha, tak sem nikde radu nenašel a docela by se mi hodila protože se mi to ted deje a nechci prijit o urodu
to dozajista neni prehnojeni, podle me nejaka haluz, mozna deficit nejakyho mikroprvku... nejak bych se kvuli temu nenervoval
diky za odpoved ,krmim je hesinama tam by snad nic chybet nemelo ..... dal jsem jim ted flushing pac jsem daval jeden tyden najednou v jedny zalivce tnt a bloom komplex, proto jsem typoval prehnojeni
Á už v tom zase lítámééé, haťapaťa, od rána do nocííííííííí , uuuuuž nám není pomocííííí
Původní příspěvek od band procetl sem toho tady mraky ale pokaždé když se někdo ptal že to od spoda žloutne a pak usycha, tak sem nikde radu nenašel a docela by se mi hodila protože se mi to ted deje a nechci prijit o urodu
Pokud máš nějakou odrůdu, která brzo dokvétá tak je možné,že už pomalu začíná odspodu nahoru žloutnout.Takže bych se nějak nestresoval.Ale pokud už to toho máš hodně, tak sem postni foto + hnojení a zkusím říci více.Ostatní ti snad odpoví lépe
Čus lidi nepoznáte někdo prosím Vás co s to kytkou může být? Kámoš mi říkal nějakej parazit.A prej ať se kouknu jestli,až zaleju kytku jestli z hlíny pak něco nevyleze.A mě se stalo že tam vylezli nějaký bílý potvůrky.Tak co to může bejt??díky...