Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dopěstoval jsem ještě pár kytiček za semínek tak experimentální sadba vzhledem k pokročilému času.
- něco přidám k řízku a něco u známého do fóliovníku,to bude praktická zkouška k otázce jestli je už na sedbu s dnešním datumem skutečně pozdě nebo ne.
(řečeno jednoduše - pokus co nic nestojí)
Kolegova kytka č.1 ve foliji - zasazená 24-05-2009
Po obloze lítají blesky a už po několikáté vypli elekřinu tak dnes i já předčasně vypínám PC a nechám ho přežít.
Zitra to snad bude stabilní tak doplním foto o další týden rustu kytek na okně.
Přeju všem ať to roste a hlavně bez pohromy - to počasí je letos opravdu nevypočitatelné !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdar
pokud dáš ty kytky z příspěvku č.115 do foliovníku a zajistíš jim možnost
kvalitního rozběhnutí kořenového systému, tak máš do podzimu takovou
jungli, že budeš muset pro přístup používat mačetu...
ať se podaří co podařit se má...
P.S. extrémní čas na výsev bych viděl do konce června...
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
rostou.....rostou......rostou.......
- i když je to počasí venku katastrofální a řízek v outu je chudák víc v hlíhě utopený jak zasazený , kytky v bytě taky zabrzdily - mají teplotu +24 a vlhkost 62%
- musel jsem trochu poklidit okenní parapet tak kytky podstoupili rodinné focení pro dnešní up
na pravej straně jsou dva truhlíky z východního okna a vlevo tři květináče z okna na západ.
Jak jsou kytky pohromadě , tak je patrný rozdíl i ve velikosti a i v odstínu zelenj na listech.
Vodu a hnojení mají stejné ale na západě mají kytky víc přímého slunečního světla.
Pro porovnání 9. týden růstu - rodinné foto - Příspěvek č. 62/63
paráda
tak nějak má vypadat domáci grow, začínajícího pěstitele, který porozumí
o čem to celé je...
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
To YagoMan , jestedman = dik za příspěvky a zhodnocení.
- v hlavě mi zablikala žárovka a je tu jeden dotaz.
Je už po slunovratu a kytky se za chvíli dají do fáze kvetení (i když letošní počasí je divoké,tak to může být i o nějakou chvilku posunuté),zatím pořád přidávám NPKčko pro růst , KDY JE DOBRÉ ZAČÍT S HNOJENÍM PRO KVĚT ?????????
Kdo pěstuje IN tak si přepne žárovku a ví že pojede květ.U mojich kytek se mám orientovat podle čeho ?????
Je už vhodné přejít s hnojením na kvet nebo počkat až uvidím náznak květu na kytkách ?????
Koukal jsem po foru ale moc jsem z toho nezmoudřel.Dik předem za radu !!!!!!!!
s hnojením na květ, tzn. s většími dávkami fosforu začni až začne kytka nakvétat, neboj to určitě poznáš
a od toho dne počítáš i délku květu...
Včera už jsem nestihnul doplnit nejaké info a dnes to už stejnak neni pravda.
Včera se mi tady přehnaly asi tři bouřky a spadlo tolik vody,že nastala krizová povodňová situace a navíc na noc vypala elektřina.
Jenom co jsem strčil nově dopěstované kytky do hlíny v outu,tak to voda vzala ke všemu štěstí přes zahrádky od sousedů.Můj řízek v outu byl naštěstí chráněný tou konstrukcí z hranolků,ale teď se tam nedá dostat protože není vidět kam se dá šlápnout.Ještě že mám hlavní kytky letošní sadby doma.Až opadne voda tak se nechám překvapit jak to dopadne.
Tady je vidět rozíl v 19 hod venkovní teplota 16st a vlhkost 65% a dnes v poledne 26st a vlhkost 67% - no prostě teplotní šoky.