Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jací jste když zahulíte?Vase pocity z huleni Co pri tom pocitujete.Různe uvahy na GAN
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »
Autor
Téma 
kurdt
Stálý Člen

Karma uživatele kurdt - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

U me zalezi na modelu.Nekdy mam hodne vysmatej stav a jsem na kazdyho hodnej a veselej a nekdy se zaseknu a jsem zaseklej a neni se mnou rec.Nekdy premyslim nad podstatou vesmiru,atd.Ale jeste se mi nestalo,ze bych byl po huleni nejakej neprijemnej nebo agresivni.Vetsinou spis "ujetej"

Old Post 19-06-2006 v 19:53 PM
kurdt je offline   Profil uživatele kurdt   Find more posts by kurdt   Foto galerie člena kurdt   Click here to Send kurdt a Private Message   Add kurdt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cilum
Stálý Člen

Karma uživatele cilum - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 114

no obecně po THC sem strááááášně hodný ale fakt někdy si říkám až moc.... sou prostě věci kt. bych kvůli svým zásadám neudělal ale zhulený mě někdo o něco požádal a já to kvůli němu udělal (a doplatil na to....) i když to bylo proti té zásadě.....
a ukecanost samozřejmě taky jenom nevím esi to vůbec můžu hodnotit pže sem strašně ukecaný i bez vlivu čehokoliv.....

no a po hashu sem strašně vnímavý něco jak na kloboučkách

Old Post 19-06-2006 v 23:25 PM
cilum je offline   Profil uživatele cilum   Find more posts by cilum   Foto galerie člena cilum   Click here to Send cilum a Private Message   Add cilum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
khook
Stálý Člen

Karma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 115

Já si po brčku připadám jak na jiný planetě , lidi mi připadaj uplně jinak myslící a uvažující a jednající .

Někdy mám schízu , někdy pohodu ,ale hlavně když sem skouřenej tak
nerad chodim kamkoli do společnosti vyjma mých přátel.Nevim proč ale
mám z toho schízi. Asi znáte ne ?

No a někdy (hlavně dřívjejc) mi příde že když něco dělám , tak se mi to daří jaxvině a řikám si že střízlivej bych to takle dobře nevymyslel,ale
vono je to uplně navopak. Dělám píčoviny a sem nešikovnej.

Koordinace pohybů a myšlenek de DPC

chronic 70W by khook

FREESTYLE PLANTAGE box

The biggest khook on the world

Old Post 20-06-2006 v 14:11 PM
khook je offline   Profil uživatele khook   Find more posts by khook   Foto galerie člena khook   Click here to Send khook a Private Message   Add khook to your buddy list     Navštiv homepage uživatele khook! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 116

Ukecanej. Ale maximálně. Nezajímá mě, že to nikoho nezajímá, prostě všechno všem řeknu ať to chtěj nebo nechtěj slyšet.

Old Post 20-06-2006 v 18:31 PM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 117

Všichni jste ukecaný jo??? A nepletete si to náhodou s alkoholem????

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 20-06-2006 v 19:52 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 118

Povětšinou zblblej a povídající proč to jen hulim

Old Post 20-06-2006 v 20:36 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 119

nedělám píčoviny jako za střízliva.

!

Po pár letech zpět.

Old Post 20-06-2006 v 20:52 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 120

Když se zhulim,tak sem veselej,je mi dobře,užívám si jednoduše stavy,sem vypatlanej.Jednou sem se zhulil,a nepromluvil jsem za celý 3 a půl hodiny ani jedno blbý slovo.Sem tam mám i haldy-tím myslim slyšiny,ale jen občas,jinak sem v pohodě,a nic mě nerozhodí a nenasere...

Old Post 21-06-2006 v 08:09 AM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kostě
Stálý Člen

Karma uživatele kostě - 64% PěstitelskáKarma uživatele kostě - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 121

to ja když sem v pi*i moc, tak dokážu beatovat celé hodiny sice pořát dokola takže asi po 10 minutáh to každeho sere. potom přicházi stav, že se odpojím od party nabyju si sklíčko vylezu na nějaký kopec a užívám klidu a pohody. nakonec se dobře naladěn vrátím k ostatním a zábava pokračuje.

jsem tu a jsem tu rád

Old Post 22-06-2006 v 16:16 PM
kostě je offline   Profil uživatele kostě   Find more posts by kostě   Foto galerie člena kostě   Click here to Send kostě a Private Message   Add kostě to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nesmyslnost
Nový Člen

Karma uživatele Nesmyslnost - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 122

Já jsem většinou tichej a plachej....

Old Post 24-06-2006 v 12:42 PM
Nesmyslnost je offline   Profil uživatele Nesmyslnost   Find more posts by Nesmyslnost   Foto galerie člena Nesmyslnost   Click here to Send Nesmyslnost a Private Message   Add Nesmyslnost to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 123

No sem prostě zhulenej

Old Post 24-06-2006 v 16:13 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Majko666999
Nový Člen

Karma uživatele Majko666999 - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 124

ja uz momentalne nehulim no pretym vzdy ked som sa zhulil bol som velmi mierumilovný a všade kde sa dalo som zaspal a ked som prisiel domov zjedol som vsetko na co som natrafil

Old Post 24-06-2006 v 20:02 PM
Majko666999 je offline   Profil uživatele Majko666999   Find more posts by Majko666999   Foto galerie člena Majko666999   Click here to Send Majko666999 a Private Message   Add Majko666999 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 125

Docela na kaši

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 25-06-2006 v 07:55 AM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kubííííík
Stálý Člen

Karma uživatele Kubííííík - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 126

Když jsem doma,tak si ulítávám na hraní všemožnych ptakovin na počalu a nejvic dlouho čumim na kytky na balkoně. Jinak zhulenej v hospodě,jenom lítam a shaním lidí na stolní fotbálek,pač bych tu hru mohl hrat pořad a zhulenej je to nejlepčččííííí.

Old Post 25-06-2006 v 16:46 PM
Kubííííík je offline   Profil uživatele Kubííííík   Find more posts by Kubííííík   Foto galerie člena Kubííííík   Click here to Send Kubííííík a Private Message   Add Kubííííík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loweNature
Stálý Člen

Karma uživatele loweNature - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 127

nehorazne sprosty,zabudlivy,precitlively,občas depresivny,zadumčivy-malo toho narospravam...je toho moc-zaleži na situaciji

Old Post 25-06-2006 v 18:10 PM
loweNature je offline   Profil uživatele loweNature   Find more posts by loweNature   Foto galerie člena loweNature   Click here to Send loweNature a Private Message   Add loweNature to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Budeh
Stálý Člen

Karma uživatele Budeh - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 128

Jsem v pohodě, přátelskej, ukecanej, milej, přímej, tvořivej, přemýšlivej, zafáranej,fylozofickej. Vlastně bych měl bejt zhulenej furt bo jinak jsem uplně jinej.

Old Post 27-06-2006 v 11:33 AM
Budeh je offline   Profil uživatele Budeh   Find more posts by Budeh   Foto galerie člena Budeh   Click here to Send Budeh a Private Message   Add Budeh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:56 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás