Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
U me zalezi na modelu.Nekdy mam hodne vysmatej stav a jsem na kazdyho hodnej a veselej a nekdy se zaseknu a jsem zaseklej a neni se mnou rec.Nekdy premyslim nad podstatou vesmiru,atd.Ale jeste se mi nestalo,ze bych byl po huleni nejakej neprijemnej nebo agresivni.Vetsinou spis "ujetej"
no obecně po THC sem strááááášně hodný ale fakt někdy si říkám až moc.... sou prostě věci kt. bych kvůli svým zásadám neudělal ale zhulený mě někdo o něco požádal a já to kvůli němu udělal (a doplatil na to....) i když to bylo proti té zásadě.....
a ukecanost samozřejmě taky jenom nevím esi to vůbec můžu hodnotit pže sem strašně ukecaný i bez vlivu čehokoliv.....
no a po hashu sem strašně vnímavý něco jak na kloboučkách
Já si po brčku připadám jak na jiný planetě , lidi mi připadaj uplně jinak myslící a uvažující a jednající .
Někdy mám schízu , někdy pohodu ,ale hlavně když sem skouřenej tak
nerad chodim kamkoli do společnosti vyjma mých přátel.Nevim proč ale
mám z toho schízi. Asi znáte ne ?
No a někdy (hlavně dřívjejc) mi příde že když něco dělám , tak se mi to daří jaxvině a řikám si že střízlivej bych to takle dobře nevymyslel,ale
vono je to uplně navopak. Dělám píčoviny a sem nešikovnej.
Když se zhulim,tak sem veselej,je mi dobře,užívám si jednoduše stavy,sem vypatlanej.Jednou sem se zhulil,a nepromluvil jsem za celý 3 a půl hodiny ani jedno blbý slovo.Sem tam mám i haldy-tím myslim slyšiny,ale jen občas,jinak sem v pohodě,a nic mě nerozhodí a nenasere...
to ja když sem v pi*i moc, tak dokážu beatovat celé hodiny sice pořát dokola takže asi po 10 minutáh to každeho sere. potom přicházi stav, že se odpojím od party nabyju si sklíčko vylezu na nějaký kopec a užívám klidu a pohody. nakonec se dobře naladěn vrátím k ostatním a zábava pokračuje.
ja uz momentalne nehulim no pretym vzdy ked som sa zhulil bol som velmi mierumilovný a všade kde sa dalo som zaspal a ked som prisiel domov zjedol som vsetko na co som natrafil
Když jsem doma,tak si ulítávám na hraní všemožnych ptakovin na počalu a nejvic dlouho čumim na kytky na balkoně. Jinak zhulenej v hospodě,jenom lítam a shaním lidí na stolní fotbálek,pač bych tu hru mohl hrat pořad a zhulenej je to nejlepčččííííí.
Jsem v pohodě, přátelskej, ukecanej, milej, přímej, tvořivej, přemýšlivej, zafáranej,fylozofickej. Vlastně bych měl bejt zhulenej furt bo jinak jsem uplně jinej.