Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No prej jsem dlouho nepřispěl tak všechny zdravim na konci prázdnin...
co se týče tématu: s klidným srdcem prohlašuji jsem prase(podrobnosti neprošli cenzurou...)Nejsem nějaký EMO ne ale každopádně jsem dost....
(přízpěvek člena s iq fotokopírky já vim ale téma se mi líbilo a k prohlášení jsem byl donucen ...omámili mě látkou zvanou TH....tak nějak)
Pic užijte závěrečný dny(třeba ve vaně... )
Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.
maminka mě strašila, že prej si mě nikdo nevezme, protože dělam bordel kam se přiblížim. che, zatim sem se setkala enem s obdivem nad tim, jak vydrzim i 6 dni se nemejt, spat pod sirakem a zrat rukama sem prostě živočich. ale vodu mam fakt rada
Já sem taky tak ten průměr takže to nebudu zbytečně rozepisovat největší problémy mívám s čištěním vodní dýmky do toho se musim přemáhat fakt dost dlouho než to udělám
som prasa .. lenive ... ale umyvam sa rad ..
v izbe mam bordel kvoli lenivosti kedze nieco dojem tak to polozim na zem popripade na stol , ale ked je na stole uz tolko ze sa tam neda nic pridat tak to konci na zemi vzdy ked niekam odidem tak mi to mamina pekne poupratuje a ja si newiem v izbe nic najst .. vsetko ma predsa svoje miesto na zemi .. ja sa v mojom bordely dokazem vyznat , ale nikto iny nie .. to sa proste neda .. a je to zbytocne .. je to predsa moja izba a nema sa mi do nej kto srat ..
nebejt přehnaně hygienickej je podle vědců a mě zdraví prospěšný kvůli imunitě - organismus si zvykne na ty bakterie
no jinak zuby si nečistim od března nebo dubna to fakt nevim ale zase to dohánim tim že jim hodně mléčný výrobky, od narození hodně slintám, piju čaj a mlíko
koupu se podle nálady ale většinou 3-4 do tejde
vlasy bych si nejradši nemyl ale rodiče kvůli tomu dělaj docela problémy takže jednou za tejden
uklízení je ztráta času
Původní příspěvek od 4C3
Jeden kamos byl ve Svycarech a jak se tam tak poflakoval po meste, tak dost casto nachazel na ulici ani zdaleka nedohuleny speqy - a tak je sbiral a s dalsima kamosema vesele dohulovali
Tak to není jen ve Švýcarech, vajglovina se válí aj v jinejch státech ESP, NL,...
Původní příspěvek od Lux od narození hodně slintám
fakt si mě rozsekal, nemáte v rodině bernardýna?
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus