Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Hulici & Hygiena ;)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8
Autor
Téma 
damsiveku
Stálý Člen

Karma uživatele damsiveku - 91% PěstitelskáKarma uživatele damsiveku - 91% PěstitelskáKarma uživatele damsiveku - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

No prej jsem dlouho nepřispěl tak všechny zdravim na konci prázdnin...
co se týče tématu: s klidným srdcem prohlašuji jsem prase(podrobnosti neprošli cenzurou...)Nejsem nějaký EMO ne ale každopádně jsem dost....
(přízpěvek člena s iq fotokopírky já vim ale téma se mi líbilo a k prohlášení jsem byl donucen ...omámili mě látkou zvanou TH....tak nějak)
Pic užijte závěrečný dny(třeba ve vaně... )

Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.

spínací hodiny zdarma
Větrák dle svého gusta zdarma
1.ist 150W scroq,cal. orange bud,Plagron. - dojel
2.st,150W Bubbler,chronic/mazar a orange bud,AH - nedojel(máslo)
2.damsiveker,150W->250W Bubbler,scroq,- dojel
Kam jedete letos na festíky

Old Post 27-08-2007 v 00:03 AM
damsiveku je offline   Profil uživatele damsiveku   Find more posts by damsiveku   Foto galerie člena damsiveku   Click here to Send damsiveku a Private Message   Add damsiveku to your buddy list     Navštiv homepage uživatele damsiveku! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TWiSTY
Stálý Člen

Karma uživatele TWiSTY - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 114

HeY!To je v kazdem cloveku!!!!moji kamosi si cisti dokonce i kotel!!!!A ti twoji kamosi su pekny Fekalisti!!!!

*smoke weed every day*

Old Post 27-08-2007 v 11:10 AM
TWiSTY je offline   Profil uživatele TWiSTY   Find more posts by TWiSTY   Foto galerie člena TWiSTY   Click here to Send TWiSTY a Private Message   Add TWiSTY to your buddy list     Navštiv homepage uživatele TWiSTY! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wasco123
Stálý Člen

Karma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 115

Mam cudny pocit ze v izbe uz po 2 rokoch hulenia zacina byt citit na cely dom. Ten taky zapach ako je v sklenke

400W

Old Post 31-08-2007 v 20:29 PM
wasco123 je offline   Profil uživatele wasco123   Find more posts by wasco123   Foto galerie člena wasco123   Click here to Send wasco123 a Private Message   Add wasco123 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 116

maminka mě strašila, že prej si mě nikdo nevezme, protože dělam bordel kam se přiblížim. che, zatim sem se setkala enem s obdivem nad tim, jak vydrzim i 6 dni se nemejt, spat pod sirakem a zrat rukama sem prostě živočich. ale vodu mam fakt rada

my first time

Old Post 01-09-2007 v 12:01 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 117

citace:
Původní příspěvek od moswa
vydrzim i 6 dni se nemejt, spat pod sirakem a zrat rukama

na holku slusny vykon :-)

Old Post 03-09-2007 v 20:55 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 118

Já sem taky tak ten průměr takže to nebudu zbytečně rozepisovat největší problémy mívám s čištěním vodní dýmky do toho se musim přemáhat fakt dost dlouho než to udělám

Old Post 03-09-2007 v 21:23 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xcduke
Stálý Člen

Karma uživatele xcduke - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 119

doma bordel beru ale sbírat nedopalky od cígo nebo od špeků to je teda pěkný kentál to bych do huby nedal

Old Post 04-09-2007 v 14:33 PM
xcduke je offline   Profil uživatele xcduke   Find more posts by xcduke   Foto galerie člena xcduke   Click here to Send xcduke a Private Message   Add xcduke to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
liqui-dnb-itch
Nový Člen

Karma uživatele liqui-dnb-itch - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 120

som prasa .. lenive ... ale umyvam sa rad ..
v izbe mam bordel kvoli lenivosti kedze nieco dojem tak to polozim na zem popripade na stol , ale ked je na stole uz tolko ze sa tam neda nic pridat tak to konci na zemi vzdy ked niekam odidem tak mi to mamina pekne poupratuje a ja si newiem v izbe nic najst .. vsetko ma predsa svoje miesto na zemi .. ja sa v mojom bordely dokazem vyznat , ale nikto iny nie .. to sa proste neda .. a je to zbytocne .. je to predsa moja izba a nema sa mi do nej kto srat ..

____ddd__nnnnnnnn__bbb____
____ddd__nnnnnnnn__bbb____

____ddd__nnn__nnn__bbb____
ddddddd__nnn__nnn__bbbbbbb

ddd_ddd__nnn__nnn__bbb_bbb
ddddddd__nnn__nnn__bbbbbbb

Old Post 03-11-2007 v 22:18 PM
liqui-dnb-itch je offline   Profil uživatele liqui-dnb-itch   Find more posts by liqui-dnb-itch   Foto galerie člena liqui-dnb-itch   Click here to Send liqui-dnb-itch a Private Message   Add liqui-dnb-itch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lux
Stálý Člen

Karma uživatele Lux - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 121

nebejt přehnaně hygienickej je podle vědců a mě zdraví prospěšný kvůli imunitě - organismus si zvykne na ty bakterie

no jinak zuby si nečistim od března nebo dubna to fakt nevim ale zase to dohánim tim že jim hodně mléčný výrobky, od narození hodně slintám, piju čaj a mlíko
koupu se podle nálady ale většinou 3-4 do tejde
vlasy bych si nejradši nemyl ale rodiče kvůli tomu dělaj docela problémy takže jednou za tejden
uklízení je ztráta času

Old Post 04-11-2007 v 01:22 AM
Lux je offline   Profil uživatele Lux   Find more posts by Lux   Foto galerie člena Lux   Click here to Send Lux a Private Message   Add Lux to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 122

Lux - ty ses dobry prase

p s y c h o 8 4

Old Post 04-11-2007 v 04:19 AM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dadenka
Stálý Člen

Karma uživatele Dadenka - 92% PěstitelskáKarma uživatele Dadenka - 92% Pěstitelská

Pohodička Re: 2Walhalla2000 Příspěvek č. 123

citace:
Původní příspěvek od 4C3

Jeden kamos byl ve Svycarech a jak se tam tak poflakoval po meste, tak dost casto nachazel na ulici ani zdaleka nedohuleny speqy - a tak je sbiral a s dalsima kamosema vesele dohulovali

Tak to není jen ve Švýcarech, vajglovina se válí aj v jinejch státech ESP, NL,...

Old Post 04-11-2007 v 05:38 AM
Dadenka je offline   Profil uživatele Dadenka   Find more posts by Dadenka   Foto galerie člena Dadenka   Click here to Send Dadenka a Private Message   Add Dadenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aenema
Stálý Člen

Karma uživatele aenema - 38% PěstitelskáKarma uživatele aenema - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 124

citace:
Původní příspěvek od Lux
od narození hodně slintám

fakt si mě rozsekal, nemáte v rodině bernardýna?

"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus

Old Post 04-11-2007 v 07:45 AM
aenema je offline   Profil uživatele aenema   Find more posts by aenema   Foto galerie člena aenema   Click here to Send aenema a Private Message   Add aenema to your buddy list     Navštiv homepage uživatele aenema! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:51 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás