Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ty woe ja mit sklenik, tak hned bych vedel co delat. Okamzite kupuju takove ty obrovske sudy s vikama u udelal bych si par monstroznich bubleru ...omg proc nemam sklenik
Původní příspěvek od rastajohn ty woe ja mit sklenik, tak hned bych vedel co delat. Okamzite kupuju takove ty obrovske sudy s vikama u udelal bych si par monstroznich bubleru ...omg proc nemam sklenik
ty voe ,proč si něco nezbouchneš nebo spíš nedáš do kupy nějakou konstrukci,natáhnout fólií a je to ... jinak ten tvůj drip-out mě dostal,moc povedený,mít jen takový prostor a možnosti,tiše závidím ..
2placebo: jooo to bejvavalo v mojem ex-meste, ted bydlim jinde. A v byte mam bohuzel jen jedinou moznost jak uspokojovat moji pestitelskou zavislost a to je skriinii ... .Kua chce to barak a na ten si jeste nejaky patek pockam...
já před zimou zarejpu do země koňskej hnůj s dřevěným popelem a když jsou kytky v zemi ,krmim je slepičinama. Díky strategické poloze(na vesnici) mám k těmto substancím přístup. Zkoušel jsem během let i průmyslový npk různých značek,ale výsledky rozhodně nebyly lepší,takže dávám přednost přírodě,byť to obnáší trochu víc úsilí a času...
ja som zacal hnojit Kristalonom start a mam kupene hnojivo kristalon plod a kvet, a kristalon jahoda zatiakl je to v pohode mam aj slepacince ale tie zatial nepouzivam ale aj na to pride....
jasne ze je, Plagron je uz take to profi hnojivo / znacka ... ale je aj podstatne drahsi ... ak o nom uvazujes tak odporucam Plagron alga bloom - na kvet ( na rast sa plagron do OUTu kupovat neoplati)
Takhle, kristalon start ti udělá z kytičky která má patra po 2 centimetrech nesmyslně vytáhlou obludu, které se udělaj patra najednou po třeba 8 i víc cm, plagron terra grow ti prostě udělá větší a robusnější kytku ale ne takovejhle nesmyslnej extrem a bez známky přehnojení-žádný tmavě voskový listy (pokud dodržuješ pokyny výrobce a nemícháš do toho jiný hnojva jako rybí emulze, apod.) mě se tedy na PŘEDPĚSTOVÁNÍ na out plagron určitě vyplatí,-ať si říká kdo chce co chce, jasný, že lejt ho potom na velký kytky do kropáčů se už docela prodraží a je to nesmysl ale dobře pomáhá na rozjezd.
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Pokud budete chtít koupit dobré hnojivo na květ - zkuste od Floria Organo, pro růže, obsahuje Guano a 2,5 kg stojí cca 100 Kč. Co se týče růstu přihnojuji Vermesfluidem (výluh z Vermikompostu), dobrá zkušenost - je zásaditý a není drahý (5 l cca 400 Kč)
tak nevim cim hnojit(slepicinec,konskej hnuj)?Kytky mam u potoka,pod korunama stromu na jihu Francie.Vlhkost pudy celou sezonu.Jsou 15-40cm a 5tej tejden v zemi,kdy a jak casto hnojit?Diky za rady.
Cus cus,ja pouzivam na rust bud plagron hnojky(phyt-amin,alga/terra-grow),ale radsi mam prirodu,letos pouzivam nejvic hnojku z bananu a kopriv,co se tyce rustu..Koncentrat bananu a kopriv redim s H20 v pomeru 1:20
ČUS hele ja si teda myslim(ne jen ja ) že biologická hnojva (sláma, kompost, močuvka, hnuj, kejda atd.) jsou stejně hodnotná jako hnojiva průmyslová a tudíž není důvod hnojit outdoor chemicky když i ve skříni dosahnete dobrých vísledků bio hnojivama vlastní výroby.
ja som si spravil koprivovy zakvas, ale sa to pokazilo polkolom zhnitych
much vo vnutri flase takze nejdem riskovat co tam mohlo vzniknut
za zmes, hnojit u by som mal zacat a taks om objednal bio biiz bio-grow 1L
a na kvet planujem bio biiz bio-bloom 1L
ak viete nieto poradit tak prosim vas ....ake mnozstvo asi zariedit do vody ked mam slepaciny ..aby som to nedokurvil a asi akym mnozstvom zalievat DIK
zdravim,, takže, nechtěl jsem číst cely tohle nekonečný téma, tak jsem si přečet jen to co řikaj lidé s více kostička (tak aspon nad 6) - ostatním se omlouvám a ty vetšinou tvrdí hnojit outdoor a to nejčastějc bud něčím od Plagronu nebo od Biobizz. Tohle je i muj názor já hnojim na růst od Plagronu Grow a na květ Bloom a nemůžu si stěžovat.. tož můj názor.