Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hellfire : moc ti diky ze si se snazil mi nejak pomoct, ale takovou kravu do skrine asi nenarvu. este budu muset merit volny misto.
Kua to este abych kupoval zvlhcovacku, a pak este odvlhcovacku, to je fakt na posrání
Escadro Pablo : hoj,mno tak poradny stolni ventilator, mi prijde trosku zbytecny na takovy maly prostor a hlavne na 125w usporku. prepnul sem odtah i pritah na 12V a vlhkost se porad drzi na nejakych 65%. nevim jestli mam aspon otevrit skrin a nechat ji otevrenou ? dneska to asi zkusim a uvidim jak se bude drzet vlhkost.
Odvlhčovačku kupovať nemusíš, dá sa to aj neako vyrobiť a nieje to tuším ani drahé, idem to tu na grovery pohladať a ak to nájdem tak to updatnem a dám ti sem odkaz
Update:nič som nenašiel, ako sa tá odvlhčovačka dá vyrobiť, ale niečo sa mi zdá že sa to robilo z octom a ešte z niečim a potom bola aj iná metoda, ktorá nepáchla kedže tam ocot nebol, viac si nepametám
Ináč ak si chceš odvlhčovačku kúpiť tak si pozri napr. www.conrad.cz ale tam je to drahé, skús si skôr pozrieť niečo na googly, vyhladať. Ten conrad to len tak na orientáciu medzi odvlhčovačkami, ak tam vôbec budú na sk sú
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
LIX: mno za ten odkaz bych byl moc vdecnej, ono to nejni drahy , ten odkaz co mi poslal hellfire, tak tam to stoji 300,-, tak to je pro me nic, ale spis jde o ty rozmery. ale budu ti moc vdecnej, na zkousku necham pres vecer otevrenou skrin a uvidim co to udela. jinak dik moc
edit: mno tak tenhle odvhcovac,( je to ten samej jako posilal hellfire ) , akorat sem predtim prehlidl ze ty rozmery sou v mm . 27x23x16 cm to by se celkem dalo vyresit, mam totiz jeste dole pod skriny volnej prostor, ptz pro pesteni pouzivam jen horni cast skrine, takze by to mozna slo. pokud nekdo vite kde se da ta odvlhcovacka koupit mimo internetu a posilani+ postovny, tak budu rad. d
Escadro Pablo : když pruser je v tom ze jak mam ten vetrak na ofuk, tak ten fouka jen na jednu kytku, jelikoz jak jedu to Véčko tak to proste fouka primo na jednu kytku a to jeste na spodek. Dal sem to na max ( ofuk i odfuk) a nejak moc se to nemenilo. Zvazuju tu odvhcovacku, prece jenom mensi vlhkost , tim vic pryskirice, takze by se to snad vyplatilo a do budoucna urcite. Ale jak rikas ze to bude tim ofukem, tak ofukem bych to stejne snizil jen na tech 58% nebo kolik, co je v mistnosti a to mi celkem moc nepomuze
20th Day of Qvět
Vyskytl se mi tu mensi problem, na obou Shivach a na jednom Nonamu mi zacali hnednout blizni, viz fota. Na 20 den kvetu mi to prijde trosku divny. ty hnedy blizny sou o poznani hubenejsi ( vypadaji jak vyschlé ) nez ty bili na vsech ostatnich kyti ( vlastne jen na ostatnich dvou). Nevim si s tim rady, jestli to mam treba pokropit ? mno budu rad za kazdy rady.
Jinak tu mam dalsi fotoreporteq
Podla mňa sú blízko žiarivky, to ma jediné napadá a to sa mi aj raz stalo že som mal blízko žiarivky šišku a mala hnedé blizny a pri tom nebola neako stará
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
LIX :taky myslim ze je to tim, ptz jak sem odebral toho jednoho samce, tak sem jim pletivo asi o 8 cm v prumeru zmensil. rekl bych ze to tak bude, ale nevim no.
Kolom&n: vlhkost by podle me mela byt uplne stejna, a navic sou ty kytky od sebe asi 2cm, takze vlhkost bude zrejme uplne stejna. Hlavne me zarazi ze se to deje jen u Shiv, a ty jsou primo naproti sobe.
Mno asi budu muset pletivo zase trosku roztahnout , tzn ze uz se to tolik neprosviti no
LIX myslis ze by se to dalo resit tak ze bych dal vetrak na ofuk vybojky ? myslim ze tim by se teplota snizila, a este by byly ofoukly palice. Jelikoz pri Vscrogu muj vetrak zabudovanej ve zdi neprofoukne pres tu kupu listu ani ťuk. Mno kdyz to nepomuze tak ho tam stejne necham jen kvuli ofuku, uvidim no
No to je dobrý nápad, zober ten vetrák a daj ho od spodu, asi tak zarovno koflíkov, nech fúka smerom hore, tím pádom bude ofukovať aj rastliny aj žiarivku
legalized marihuana!!!!
Máš to pěkný, vertical pletivo se mi vždycky líbilo ale asi bych se nedokázal vzdát manipulace s jedincema, to je taky důvod proč nejedu hydro, tam navíc musíš všem kytkám lejt stejnej roztok hnojiv...
Jinak nevim co na těch paličkách vidíte za nemoc, mě příde že prostě normálně zrajou a usychaj jim blizny, tou vzdáleností od světla si to schnutí moc urychlil, trochu si je smahnul no... ale velkej problém bych v tom neviděl...
Původní příspěvek od C.R.E.A.M. Máš to pěkný, vertical pletivo se mi vždycky líbilo ale asi bych se nedokázal vzdát manipulace s jedincema, to je taky důvod proč nejedu hydro, tam navíc musíš všem kytkám lejt stejnej roztok hnojiv...
Jinak nevim co na těch paličkách vidíte za nemoc, mě příde že prostě normálně zrajou a usychaj jim blizny, tou vzdáleností od světla si to schnutí moc urychlil, trochu si je smahnul no... ale velkej problém bych v tom neviděl...
myslíš že je smahnul dostatkem světla?
u enviro hřeje jen předřadník a i ten bych řek že ne moc
mno budu muset hold trosku to pletivo roztahnout a dam ten ofuk zespoda na zarovku. snad se to trosku zlepsi no a doufam ze to kytickam moc neublizilo..
Jen mi jeste nikdo neporadil jestli vadi usmikavani malych listu , ktery branej palickam ve svetle, ptz kdyz ty listy protah nu ven pletivem, tak tim jak sou maly tak zas vylezou. nebo proste ty mensi nejdou strcit do pletiva ptz maj stonek( u listu ) jen treba 0,5cm dlouhej a to az do pletiva nedosahne. ???
Hy3nA :mno ten predradnik hreje dost no, ale tak na povrchu ty spiraly je taky dost solidni vedro, nekde sem cetl ze to ma 70stupnu. Ale muzu sam rict ze jak se toho dotknu tak max do vteriny musim dat prsty pryc. To plati treba kdyz uz aspon hodinu jede.