Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Presne jak pise Mjr.BlasterX nedelam to ani tak kvuli tomu ze se skourim jak pes, ale proto ze me to bavi. Bohuzel uz mi taky asi po 2 mesicich zacali kvest. 7 pater vyska nejakych 30cm. Den zatim prodluzuji 20W usporkou. Kyti vypada celkme pekne. Vytahly moc neni. Semena byla smes nejakych skunku
Pokud to nema cenu tak to nepestuj, ja jsem jinyho nazoru Minuly tyden jsem ty moje kvetinky zastipnul, protoze uz byly moc vysoky a chci aby se vic rozvetvily. Ustipnul jsem 2 vrchni palicky. Po mesici kveteni krasne vonely a lepily, bohuzel byli palice zatim maly. Z tech 2 vrcholovejch zastipku toho bylo sice na jedno, ale zato vyborny skoureni Uz se tesim az dozraji
A proc si nezasadit seminko az na jare? A proc ne uz v zime a az dokvetou tak ostrihat jen palice a nedat ven a mit druhou sklizen? Vzdyt se da konopi pestovat i nekolik let jako bonsaje? To bych nenazyval jako trapeni, ale jako prodlouzeni zivota treba na 2-3 roky misto pul roku ne? A jak uz jsem rekl delam to vice mene pro poteseni pres zimu. V lete pestuju venku a skunk pestuje kamarad, takze huleni je dost. Opravdu to nedelam proto ze chci rostliny trapit, nebo z nich mit nejakej velkej vynos
Takhle vypadají moje kyti po 2 mesich...
2Jesterka:
konopi je standartne jednoleta rostlina. Co se tyce bonsaji nebo matek, muzes je drzet pri stalym osvetleni na rustu i nekolik let, ale jakmile ti ta kytka jednou vykvete, tak pak odumre...
ale v podstate mas pravdu... 0 je "horsi vynos" a rostlinky ani nerostou ani nekvetou
peace
INITIUM OMNIS PECCATI SUPERBIA EST -- PAX VOBISCUM
Odmítám demokracii, jako jedno z nejhorších možných zřízení, které ve svém důsledku vyneslo k moci nejstrašnější totalitní režimy, jaké jsme kdy poznali. Vláda založená na masách je špatná. Všeobecné volební právo je špatné. Je třeba dospět k Sofokracii, vládě moudrých, volených pečlivě vybranými voliči na základě jejich erudice, vzdělání a inteligenčního potenciálu. Výběr těchto voličů musí být co možná nejobjektivnější, na základě přísných testů předpokladů. Právo volit a tím se defacto podílet na vládě, není přirozené a nemělo by být automatické pouze dosažením daného věku. [edit: ale co, monarchii na vás! ]
kvasimodo: vsimol som si tvoje odreskovanie hned po prvom poschodi. Funguje to? Odrezky ti normalne pustia korienky? Nieje rastlinka na to priliz mlada? Velmi ma to zaujima, pretoze takto by sa dali spravit klony velmi lahko a rychlo.. dik K+
shortis: ahooj tak zatial som s tym nemal ziaden problem ... matky rastli pekne dalej a taktiez odrezky sa mi vzdy zakorenily a neboli s nimi ziadne problemy... tiez som si myslel ci to nejak rastlinkam neublizi ale vobec ... ono tie odrezky su vlastne uz tretie poschodie ak si vsimnes a nie hned prve ... ale tiez som nevedel ci to dopadne dobre ale vyslo to a rastlinky rastli bez problemov dalej a dalej som ich mohol rezkovat do nekonecna....
kvasimodo:hod jsem nějaký fotky kytek jestli zas jedeš na okně,všechny předcházející vypadaly krásně,zatim
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...
kvasimodo: jj, funguje to parada, uz len skoda ze rastlina zo semena neukaze svoje pohlavie kym klony zakorenia ako to robis ty? tak vizera ze rastlinka mladsia ako 2 mesiace nevykvitne...
nj to je na tom najhorsie ked musis cakat kym vyjde pravda najavo ... vedsinou mi pohlavie rastlinky ukaze do 2 mesiacov a ked som pestoval v jeseni tak asi aj skor .... alebo mozes obetovat jeden odrezok a dat ho do tmy ... len nezabudni povapnit aby ti nenarastli hybridi ale to uz asi vies ...
ja to nemam na okne ale pod ziarivkou, takze hned ked som porezal prepol som, uz su todva a pol tyzdna a stale nic. myslis ze keby som spravil dve klony tak by ten klon stihol zakorenit a este aj vykvitnut kym by rastlinka zo semiacka vykvitla?
vapno? to nepouzivam, je to dolezite?
existuje pripravok ktory pomoze ku kvitnutiu, ako ze sa vola?
ak mas na mysli pripravok na zakorenenie tak je to vraj nejaky stimulant ci co ... ale ja nic take nepouzivam ... a ak mas na mysli pripravok ktory pomoze kvitnutiu tak ako si to napisal tak o takom teda neviem ... snad kuracie sracky ...mne odrezky zakorenily vedsinou do 3 tyzdnou a zatial my zakorenily vsetky no ale kamos co pouzival take mensie zakorenovace ako mam ja tak mu nezakorenilo nic... takze vela zalezi asi od druhu zakorenovaca ....
hodne povedeny thread uz mam klicek v kvetinaci za oknem a chci se zeptat, rozhorl jsem se pro zastipnuti a vytvoreni mensiho kere viz prispevek č. 87, č.103.. chci se zeptat jestli je mozny ze rostlinka neroste tak moc a kvete tak brzo?! kvasimodo oznacil prispevek č.103 za 60 - 65 den od vykliceni myslim, je to duvod zatemnovani nebo ceho.. diky moc za odpoved, nejlepe na PM!
dobra otazka odpoviem rovno sem : takze rastlinky z prispevku 103 som sadil 1.septembra (vid prisp. č.59 ) kedy sa perioda slnka smensuje cize rastlina reaguje tak ze chce co najskor dozriet a druha vec ktora ovplivnila rychle dozretie bolo to, ze skoro nikdy niesom doma a malo som sa o nich staral a casto sa stavalo ,ze niekto zatiahol zaluzie a cely tyzden nemala ziadne slnko ... cize sa da povedat ,ze boli neumyselne zatemnovane ... ale ak si zasadis rastlinky na okne teraz , tak zaciatkom leta uz by si mohol mat urodicku na letne prazdniny a ak odstrihnes tie najvecsie vrchne palice tak do jesene ti rastlina este dorastie trocha cize budes mat akoby dva urody za jeden rok z jednej rastliny ... nam sa to s kamaratom podarilo minuly rok ... bola to haluz... ale netvrdim ze je to pravidlo ... ale na okne sa rastlinkam jednoznacne dari len potrebuju trocha vetra aby boli tvrdsie sichy lebo ked ich budes len tak dusit za sklom tak tie sichy budu sice fajne ale take meksie ...
Cavte takze toto su rastlinky ktore som pestoval v zime ... nepestoval som ich pre nejaku urodu ale hlavne preto aby som vychytal nejake chybycky a vylepsil moj zakorenovac ktory vam ukazem nabuduce ... cize v zime skor pestujem preto aby som vychytal nejaky chyby a teraz na jar som zase o nieco mudrejsi ale samozrejme som pestoval aj pre radost to je jasne ... no skoda len ze obydva rastlinky boli samce ...no co aspon budem mat pel ....