Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Naše výrazy:
špeky:
Špek,joint,josh,brčko,osobáček,raketa,špekulant,prdelák...
Při hulení:
nech mě poprdět nééé?
Puč mi to!!!
Jooooooooo zhuluje....
Kryple dej to sem....
Dej mi poprdět!!!!!
Dej mi travku na osobáčka ne?
Joooooo dáááváááá zhuuuuullluuuuujjeee...!
Mazec,haluz,hustota....
Na poprď si!!
Rvi to do hlavy.
Nahul to do hlavy.
--------------------------------------------------------------------
Good vyrazi ne??
|| LiVe iN PeAcE & GANJU V DUŠI 4EVER ||
-- ANTIFA --
Naposledy upravil Drsnejmuzik 09-09-2003 v 22:13 PM
Kacafir : najdes to aj s obrazkama tady, mam takovej pocit. Kdyz ne, tak se ozvi na PMko :-)
vtip: Ta dnesni mladez je hrozna - nos odreny od marihuany, zily rozpichane od hasise a podavaji si ve ctyrech jednu cigaretu a jeste se tomu smeji :-)
No my říkáme buď že dem na špeka , nebo prostě :
" Pudem něco pošpekulovat , ne? " No a odpověď už si asi domyslíte !
Přeju všem špekům,špíčkům,buřtům,buřtíkům,džošům,chobotům,kládám,žiletám i žiletkám,smotkům a marihuanovejm cigaretám aby nikdy svoje huliče nesklamaly a vždycky je pořádně zhulili , jako ten můj ))))
Mějte se Rasta
teda pů ten tvuj dzouk byl opravdu vyvedeny.
jinak k tematu: uzkejm brckam rikame lajtka, kdyz je travy na velky bambero a nekdo nema formu tak nekdy ubali poradny koleno. jinak se u nas pouzivaji zde jiz zminene terminy.