Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
koukám koukám a je to brutus, jako malí jsme na vesnici lezli do starý sokolovny, měl tam sklad jakejsi vetešník, všude starý skříně a jinej nábytek, moc zajímavý. Škoda že teď se už nikam nedostanu, kdyby se tu našek někdo z brna, kdo ví kde tu sou zajímavý místa a vzal mě sebou, byl bych moc rád :-)
Kafelanka je klasika, bohužel už je sposta míst odtamtud zbořená nebo zrušená. Jinak jsem v Krpoli našel další zajímavý objekt nedaleko Tesca vedle retenční nádrže, jedná se o jakýsi odtok vody, je to asi 20-30m dlouhá roura cca metrpadesát v průměru a když se jí proleze tak se dá dostat do jakési místnosti kde v podstatě nic není, jen vlhko, je dvoupatrová, nahoře to pravděpodobně ještě někam pokračuje ale neměl jsem čas to zkoumat, možná v budoucnu přidám fotodokumentaci, dostanu-li se tam. Jinak pokud si chceš něco prolézt tak Stránská skála je ideální pokud jsi tam ještě nebyl. Konečná 10ky.
nahodou jsem narazil na toto tema, ktere me zajima take...
toz vam rovnou doporucim link http://www.chan.cz/rbxp/ daj se tam najit opusteny mista... nekde tam je tusim i youtube video nejakyho opustenyho mesta, snad mesto duchu, je to neco jako Pripiat/Chernobyl.
Moje Šalvej Divotvorná 1.rok2.rok3.rok4.rokZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009
Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou
AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!
Jeden opuštěný dům v Uherském Hradišti, nijak zvláštní, ale tenkrát co jsme ho prolejzali, tak na půdě byl tak neuvěřitelný smrad z nějakého rozkládajícího se cosi... že bych se nedivil kdyby tam byla někdě zašantročená mrtvola , větší smrad jsem v životě nazažil, fakt k zblití..
2 gremlin: ty otisky atp jsou od vás nebo už tam byly? vypadají hustě ..
Mno u nás ve městě je také jeden nepouživanej barák má sklep, přízemí +3 patra a přístupnou střechu.. Do baráku se musí vlézt do prvního patra a všude dál se musí buď šikovně pomocí parkouru a nebo ve dvou a to je jedno sli dolů nebo nahoru .. nejhorší je dostat se na střechu asi ve 2 metrové výšce je otvor 50 + 50 cm a tam se musíte dostat fakt záhul to udělat .. a aby toho nebylo málo všude tam jsou díry v podlaze .. ale někdy tam ještě zajdu ..
A v jedný vesničce jménem Krasov býval opuštěný barák povybijené okna atp jednou jsme tam vlezli v noci všude byly staré věci atp krom jedné místnosti a v té byl nehorázný bordel ale jenom v tý jedný a v ložnici někdo / něco leželo na posteli a potom to k nám i šlo tak jsme zdrhli a od té doby jsem tam víckrát nebyl .. nyní je ten dům z části osídlen ..