Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no to skero je kupovany v new yorku a vonelo docela dost(i vypadalo dobre), i kdyz mi to roste, tak to provoni za hodinu celej pokoj (i matky samotny) ale proste (asi) neumim sushit...
Susil jsem pul urody na pude (normalne povesene vetve) a druhou pulku rozlozenou na novinach.
Huleni susene na novinach je o tridu lepsi nez susene na pude, pritom je to stejna kytka.
2 monk: Dej to na noviny...
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
ja si ted vzpomnel, jak sem tak jako hromadu dalsich chodil kolem sveho out policka......... brzo rano zalivat... a kdyz se zacaly tvorit palice, tak mi to samozrejme nedalo a patral sem po tom, jak to co nejrychleji natlacit do hlavy.....
Nekde sem se docetl, a pak to dlouho praktikoval, ze docela dobre a relativne nejmene ztratove, je vzit ustiplou ochutanvaci palicku, zamotat ji do papiroveho ubrousku,... a sup s ni do kapsy <nejlepe u riflí, ktere maji kapsy pekne nalepene na telo> telesna teplota s tou palickou za 3-5 hodinek sezeni v hospode, chozeni po lese a vubec udela matros, ktery se da v poklidu zkourit.......... a funguje to....
ej , tack to je masirka )) sem kdysy testowal letni solarni sushicku .. cerna krabicka s malymy otwory .. aby to wyetralo .. a tak tri hodiny na slunci ... bohuzel puzitelne jen negdy .. ale sushi sqwyele
Osobne sem nekde cetl, ze dobry zpusob ,,rycho suseni,, je pomoci telesne teploty a papiroveh o kapesnicku..
V praxi se to provadi asi takhle....
(ja to v praxi provadel takhle..)
Stojite u sveho policka, v dalce zapada slunicko, vy lejete posledni kapicky vody ke kyticce, obloha je ruda a na kyticky radst pohledet.
Malo kdy se mne podarilo uhlidat se a neustipnout kousicek podstaty sveho pulrocniho snazeni.
K policku vede nekolik cesticek, ale z nej jen jedna.........do hospody.
A tu nam vyvstane problem. K mikrovlnce daleko, trouba v nedohlednu o stinitcich lamp ani nemluvim.
Nejjednodussi zpusob a relativne nejmene ztratovy ze vsech výse uvedenych a mnou hojne vyuzivany je - zabalit palicku do nejakeho saveho materialu (papirovy ubrousek, kapesnicek...) a sup s nim do kapsy.
Idealni je misto, kde ma tento ,,balicek,, nejlepsi kontakt s telem. Telesna teplota behem pomerne kratke doby provede s palickou to po cem touzite.
Staci jen chodit, sedet, moc neprdet a půl je hotovo.
Idealni objekty na suseni, jsou lide vice ci mene (ne dusevne) nemocní.
Mnoho uspechu .............................................
Tento rok jsem dával do zavařovaček k paličkám jablečný křížaly,kůru z citronu ,pomeranče a vanilkový lusk.Ale je to opravdu tak,že když dáš čerstvě oloupanou kůru k usušeným modelům ,tak začnou chytat plíseň.Ty usušený palice začnou do sebe rychle nasávat vlhkost ze slupky, protože se snaží vyrovant svou vlhkost(která je už dost malá) s okolím.Proto jsem ty čerstvý slupky nakrájel na menší kusy a nechal je pár dní obeschnout.A s plísní už jsem pak neměl problémy.A ta vůně pak stojí za to.Sušený jabka jsou taky moc fajn.Není to sice žádná exotika, ale dá trávě takovou nasládlou jemnou vůni.Je to zvláštní ,ale zkuste to.Ale ty křížaly musí být opravdu už téměř suché.Jinak místo aby jste si na travičce pochutnali Vy ,zblajzne Vám ji plíseň.A to je pěknej jedlík.ChaCha
V časopise High Times bol (neviem presne kedy - 1999, tuším február) článok ako tip mesiaca práve o sušení v mikrovlnke, ktoré bolo autorom článku (nejaký PhD.) posudzované ako šetrnejšie od rúry príp. iných rýchlospôsobov. Dôvodil tým ,že častice sú rozkmitávané zvnútra, čím neprichádza k vonkajšiemu ničeniu THC. Je však pravda, že "šmak" je drsný, plný chlorofilovej pachute. Na záštipky je to ale dobré. Každopádne, pokiaľ mám sám čosi v mikrovlnke usušiť, radšej ju nastavím na rozmrazovanie.
A nezkoušeli jste někdy žehlit. Ja jsem v době tý největši krize vždycky zastřihnul a zabavil matce žehličku a ganju dal do alobalu a žehlil jsem, rychlost byla vynikající akvalita a chuť taky.
Zdravicko,
mame vytecny zkusenosti s veci jmenem BRAVOSKA (spolubydlici to dostal od rodicu qanocum...)
je to jako remoska, ktera se da otocit a pouzit jako pecici panev a ma to termostat!
staci to otocit aby to peklo odspoda, hodit na to kus novin (aby se ganza neprazila) zapnout na cca 2. stupen a za pul hodky se da kourit... neztraci to moc barvu ani chut (samo ze je to tak na zastipky + listi pri cekani na ourodu .. palice bych tomu nesveril ) ... no a v neposledni rade se v tom da udelat jidlo ))
Nejlepší je to holt usušit pomalu a důkladně, hezky f chládku a zabalený v novinách (kornout) - tiskařská čerň vytahne vlhkost, zabrání plísni a chuť je super - potom šup s tim do zavařovačka tak na měsíc a nechat uležet. Jenže, má to jeden malej háček - kdo by tag dlouho čekal, když chce konečně otestovat novou úrodu. V tom případě rozhodně doporušuju metodu Breedera a GanjaMilla - prdnout to na stínítko a za půl dne je to redy. A na rozdíl od sušení v mikrovlnce to i docela chutná. Jinak s tou krabičkou pod lampou je to docela OK asi jako s horkovzdušnou troubou, ale trošku při tom trpí chuť - nejdřív to začne strašně wonět, ale když se to usuší je tak trochu amen i s tou chutí. Zkoušel sem i sušičku na ovoce - je taky OK, ale trvá to dlouho a je to náročnější než stínítko (ach ta lenost). Jinak u čerstvě usušenýho pála, který, po uzavření do krabičky často zvlhne - páč vystoupí zbylá vlhkost z vnitřku palic - doporučuju přidat pytlík se SILIkátovejma kuličkama - to je ten bordel, co se dává na pohlcování vlhkosti do woken nebo do krabic s elektronikou - takový ty pytlíčky s mrňavejma kuličkama a nápisem nebaštit... a samozřejmě nehulit (-:
davat do mrazaku to nejlepsi. cetl jsem jednu knizku byla v anglictine od nejakyho americkyho vedce co moc hulil a prisel na to ze ganja obsahuje dve hlavni latky THC to je ta ucinna latka a pak je tam jeste jedna us si nevzpominam jak se znaci. No a on prisel na to ze tu neucinou latku lze premnenit na tu ucinnou tedy na thc. A to tak ze to huleni (ususeny) prolozil suchym ledem to je takova latka ktera ma vlastnosti jako kapalne dusik akorat je to neco jako led. vysldek= pri prudkem zamrazeni travy dojde k premene te neucine latky na THC. takze pokud vypestuji travu tak mam dejme tomu 10%thc ted udelam to s timm ledem a mam dejme tomu treba 18% Thc. Noa mrazak nema do suchyho ledu daleko ze takze muj nazor jednoznacne do mrazaku!!!
Z toho jsem pochopil ze nejlepsi by bylo to narvat do suchyho ledu..a vite kde se da kopit? Nebo je lepsi jit na party a pockat u podia nebo pod az zacnou vypoustet tu mlhu a nachytat si ji do tasky???
Tim
Jo jeste by me zajimalo jestli muzu uchovavat seminka a jak dlouho zustanou v poradku(vyklicible). Mam jedny co jsou asi 2 roky...vyrostou mi? Diky