Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo je to tak ty co budou chtít a budou to mít blízko na sever můžou přijed a ty co ne tak to kdyžtak pošlu až budu mít řezy tak to tady napíšu a budu expedovat jen zakořeněné
to all:byl bych radši,aby si lidi vzali třeba spíš míň pořádnejch řízků(zakořeněnejch)
vypadá to na hustou gen. nerad bych to trápil nějakejma stresama
to UDL:písni mi PM ohledně těch samců,nějak jsem to v tý smršti voňavek nepobral
Ještě taková připomínka. 100 % samci jsou řízky označené:
G13BWxBlueW 02
STLxP99 02
Kabuto má navíc řízek FRxOCxG13 02. Ještě neznám pohlaví kytky, řízek jsem do hydra nedával, protože nebyl... Tý kytce to nějak všechno trvalo trochu víc...
Takže kdo pak jako první pojede FRxOCxG13 02, tak by tady mohl informovat o pohlaví!
Kytky jedou 20. den 12/12, dneska dostaly CannaZym + kyselinu citrónovou, aby se trochu pročistily před zítřejším přechodem na bezdusíkatou strawu!
Paličky se už dělaj na všech kytkách, nejpomalejší v qětu je asi G13 Black Widow x Blue Widow, naopak nejrychlejší mrška je Bahia Black Head... Vzrůstově je nejmenší Federation Romulan x Orange Crush x G13, momentálně má cca 25-30 cm, počet pater téměř stejný jako ostatní kytky... Největší macek je opět Bahia, jsem na ni zvědavej! Podařila se mi pomocí kolínek a závaží dotáhnout do hluchých míst...
No - třeba v porovnání s tou Bahií nebo Nebulou (ta na fotce vidět není, je vzadu) jsou paličky fakt o trochu menší. Ty kříženci začali qíst trochu později a jsou jaxi pomalejší...
Uvidíme, jaxe to vywrbí dál, mám naplánováno nechat je tak 60 - 65 dní na qětu.
Já bych se malýho výnosu až tak nebál. Ještě jsem jim nezačal pořádně přitápět hnojkama (zatím je EC na 1,5), dneska jsem dal první dávku PK 13 +14, asi zítra jim bouchnu 400W (doteď jely pod 250W).
Jen tak pro porovnání: můj 2. indoor A11xMTF, aneb co to může udělat za 3 týdny… Řekl bych, že výchozí pozice (29. den) je zhruba nastejno, možná je to teď eště trochu lepčejší… Gdyž to teď dopadne podobně, budu navýsost spokojen, protože předtím toho byl fakt kotel a qalita…
tak FRxOCxg13 mně pěkně zlobí nevím čím to je už jako řízek byla taková neforemná tak nevím čím to je tady jsou fotky ta malá je FRxOCxg13 a ta pěkně velké ze které už budu brát řízek je BWxBWxg13 tak porad udle čím to je a jestli ti to taky dělala