Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Jak dostat z kytky max v den sklizně ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »
Autor
Téma 
Expiry
Stálý Člen

Karma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

Podel me to rozdil je,cim vetsi teplo,tim vic a rychlejs by se to melo roztahovat.Jeste me napadlo ze kdyz zahrivas kov nebo neco jinyho,tak zvetsujes vzdalenost mezi molekulama<uvolnujes je> a ony si tam pak muzou vesele behat .

HPS vybojky s pridanym modrym spektrem

Databaze hnojiv jeste porad ve vystavbe

stavba me nove skrine(2x250w a mnoho dalsiho)

Old Post 04-01-2007 v 16:43 PM
Expiry je offline   Profil uživatele Expiry   Find more posts by Expiry   Foto galerie člena Expiry   Click here to Send Expiry a Private Message   Add Expiry to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Expiry! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
paepek
Stálý Člen

Karma uživatele paepek - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 114

nevim o zadnejch podobnejch vytunivkach nic....mozna to funguje mozna ne...jak tady nekdo rikal ze par kytek opari a par ne a ze lip zhulovali ty opareny muze bejt nahoda..rad bych byl aby to fungovalo...skusim to letos taky...nic na tom uz stejne nemuzu zklazit v den kdyz to mam vytrhly z hliny...leda ze by me do varici vody spadla cela...ale to ji neudelam...k tomuhle tematu y to chtelo treba carlose aby k tomu neco napsal..docala by me to zajimalo

Old Post 27-06-2007 v 23:19 PM
paepek je offline   Profil uživatele paepek   Find more posts by paepek   Foto galerie člena paepek   Click here to Send paepek a Private Message   Add paepek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Arjan
Stálý Člen

Karma uživatele Arjan - 95% PěstitelskáKarma uživatele Arjan - 95% PěstitelskáKarma uživatele Arjan - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 115

To s tím opařováním je v celku zajímavé asi to vyzkouším tak mě napadá že to trochu posunu dál pichnu to vařící vody rovnou (děda váří brambory praseti) ...

Old Post 05-07-2007 v 04:58 AM
Arjan je offline   Profil uživatele Arjan   Find more posts by Arjan   Foto galerie člena Arjan   Click here to Send Arjan a Private Message   Add Arjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 116

Ze všech těch rad vyplývá, že je dorbé rostlině způsobit nějaký šok na který ona bude reagovat obranou a to tím že bude produkovat více pryskyřice, brání se tak roslina ne (sám pořádně nevím, tak abych neblábolil)? No a způsobit jí šok se dá několika způsoby, stačí se jen zamyslet od začátku, čeho chceme dosáhnout a jak by se to mohlo provést, tak když se někomu nelíbí vyvařování kořenů a propichování hlavního stonku, tak se dají vymyslet určitě i jiné způsoby jak donutit rostlinu se bránit ne (tvořit pryskyřici ve větším množství)? Co nemá ráda taková rostlina? Třeba nějaký škrcení, kroucení určitejch částí, nevím nevím, zrovna mě nic nenapadá

Old Post 07-07-2007 v 11:52 AM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kohy
Stálý Člen

Karma uživatele Kohy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 117

Teď sem přišel na zaručenej způsob, jak dostat víc thc do palic, v den sklizně si udělám oprátku, kytku sklidím a oběsím ji na nejbližším stromě za vrcholovku kořenama dolů....a bude!

Old Post 22-08-2007 v 20:24 PM
Kohy je offline   Profil uživatele Kohy   Find more posts by Kohy   Foto galerie člena Kohy   Click here to Send Kohy a Private Message   Add Kohy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 118

citace:
Původní příspěvek od ddt V skutočnosti neexistuje metóda, ktorá preukázateľné prinútila zvýšenie tvorby THC. Bolo vyvinutých veľa techník postavených na mylných názoroch plynúcich z dávnych zvykov. Napríklad v Kolumbii farmári podväzujú hlavnú stonku čo priškrcuje prúdenie vody a živín medzi koreňmi a výhonkami. Tieto techniky nezvyšujú samotnú produkciu finálneho THC, no sú príčinou rýchleho dozrievania a žltého sfarbenia u kvetov (Partridge 1973). Prepichovanie klincami, trieskami borovice, guľôčkami ópia a kamienkami sú utajovanými ľudovými metódami slúžiacimi na podporu kvitnutia, chuti a tvorby THC. No ani jedna z týchto originálnych metód nemá rozumný podklad postavený na vedeckých základoch. Je známe, že byliny rastúce popri konope vytvárajú vzťahy symbiózy ovplyvňujúce produkciu esenciálnych olejov. Svetlo do tejto problematiky by snáď mohli vniesť experimenty s rôznymi bylinami ako napríklad žihľavou, ktorá je príbuzným druhom ku konope, v snahe zvýšenia produkcie živice. V budúcnosti by mohli byť objavené rôzne pestovateľské postupy, ktoré by špecificky podporovali tvorbu THC Někde jsem četl že když nastane čas sklizně ,tak se má vytáhnout rostlinka i s kořínkama a kořínky dát chvíli povařit aby ta síla z kořenú stoupla do celé rostlinky ...

Old Post 19-09-2007 v 17:19 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Siki
Stálý Člen

Karma uživatele Siki - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 119

pokud to de, tak 3 dny před skosením absolutní tma a výsledek je opravdu poznat.Vím, že nepíši nic nového, ale toto je jediný způsob, který se mi v praxi osvědčil. Pro nevěřící Tomáše...vyzkoušejte

Siki

Old Post 21-10-2007 v 08:34 AM
Siki je offline   Profil uživatele Siki   Find more posts by Siki   Foto galerie člena Siki   Click here to Send Siki a Private Message   Add Siki to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k/-\pr
Stálý Člen

Karma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 120

Zdravím.
Koukám že tu dlouho nic nenapsal, ale když už jsem si dal tu práci to vše přečíst , tak tady i něco připíšu.
Osobně proplachuju kořeny vroucí vodou a myslím že to je o něco lepší.
Teď mám na jedné kyti 2 palice,ale jedna je úplně mrtě pocukrovaná a druhá skoro ne-to nepobírám,tak třeba při sklizni na to přijdu a mimochodem pro případ jsem propíchnul pár stonků těsně pod palicema tak uvidíme

DEN/NOC

Old Post 22-05-2008 v 20:28 PM
k/-\pr je offline   Profil uživatele k/-\pr   Find more posts by k/-\pr   Foto galerie člena k/-\pr   Click here to Send k/-\pr a Private Message   Add k/-\pr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele k/-\pr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 121

Ahojte Groweri! Mám pár dotazov - keď dáte rastlinky na 2-3 dni do tmy:

- otrháte im predtým listy - aspoň veľké?,

- udržujete im teplotu a ventiláciu ako počas režimu tmy, resp. nakoľko je dôležitá určitá teplota?,

- polejete ich predtým, ako ich takto "vystresujete"?

Vopred vďaka.

Marihuana je dar.

Old Post 23-05-2008 v 17:03 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kubanecjam
Stálý Člen

Karma uživatele kubanecjam - 74% PěstitelskáKarma uživatele kubanecjam - 74% PěstitelskáKarma uživatele kubanecjam - 74% PěstitelskáKarma uživatele kubanecjam - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 122

a co udržet pár dní před sklizní třebas možná stačí 2-3 dni vlhkost na min. třeba jestli by se podařilo 20-30%,ostřihat velké listy, to není tak brutální ke kytce, podle mně (a nejen) se bude kytka bránit seschnutí a vytvoří více pryskyřice na obranu, která zůstane při následným setnutí na svým místě, a neni třeba ubližovat pícháním, pařením, a jiným drastrickým způsobům na úkor klidého dožití. Jak se ke kytce chová tak se z kytky ozývá. Pýchá někdo hřebíky do jabloně snad k lepší chuti jablek ??

buřty v lese sou buřty v lese

2008 OUT - WW + GWS + nonamy + (yzop, majoránka, saturejka, bazalka, levandule, šalvěj, třezalka, oregáno )
2009 OUT - OB + MAZAR = SNÍH KAPUT
2014 OUT - vlastní krosy z MAGMY, JACK H, něaký autoflavíky .....

2009 IN - OB + MAZAR - 250 W - MATKY

Nikdy neříkejte že se něco nedá, protože se vždy najde iniciativní blbec který neví, že se to nedá a udělá to !!

Kudytam Tudykam.

Old Post 26-05-2008 v 22:33 PM
kubanecjam je offline   Profil uživatele kubanecjam   Find more posts by kubanecjam   Foto galerie člena kubanecjam   Click here to Send kubanecjam a Private Message   Add kubanecjam to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
S.P.C.
Stálý Člen

Karma uživatele S.P.C. - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 123

zdar kolegové pěstitelé
kamoš zpařuje ty kořeny a po zpaření obalí vetve v novinách a povesí proschnout, noviny utahne dratkem aby drželi na vetvích a palicích.. na konci noviny neuvazuje aby se pri te proceduře palice nezapařily a neztratili na chuti a vuni
ma stim dobry zkusenosti

a s tim hřebíkem...nápad me to prijde dobrej...
ale u nekterych kytek je křebík pro kytku jako včelka pro cloveka...
zabolí, poraní, a je klid...kvetina podle mejch zkušenosti roste i jen na vlakne..když se zlomí(při kvetení) stačí malej kus stonku a kytka vesele dál zraje akorát rychlejš a opravdu jak ze bylo zmineno opracdu produkuje víc pryskyřice kvuli zde již zminovanym vece...hlavne snahou přežít a zachovat...semínka

Old Post 14-07-2008 v 21:55 PM
S.P.C. je offline   Profil uživatele S.P.C.   Find more posts by S.P.C.   Foto galerie člena S.P.C.   Click here to Send S.P.C. a Private Message   Add S.P.C. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apofis
Stálý Člen

Karma uživatele Apofis - 74% PěstitelskáKarma uživatele Apofis - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 124

Zajímavé názory, moje zkušenost, pod tíhou palic mi paár větví prasklo u hlavního stunku a držely jen tak tak na pár vláknech, po týdnu ty větve nabraly nehoráznou mohutnost.
Takže určitě na tom něco bude.
Letos budu také pokoušet.

JEN TAK ZLEHKA

Old Post 20-07-2008 v 15:20 PM
Apofis je offline   Profil uživatele Apofis   Find more posts by Apofis   Foto galerie člena Apofis   Click here to Send Apofis a Private Message   Add Apofis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bassgooch
Stálý Člen

Karma uživatele bassgooch - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 125

tak ještě k tomu hřebíku....Můžete to zkusit třeba na takový jabloni, zkuste jí říznout nebo píchnout do větve a pak sledujte jestli bude mít jablíčka větší, sladší, červenější nebo rychleji uzrajou....Já jsem teda tuhle techniku od žádnýho sadaře neslyšel, takže si myslim, že to je zase jen jedna growpohádka, ale hádat se nebudu. Na druhou stranu je pravda, že to lámání určitým způsobem funguje, ale spíš bych řekl, že nepřímo. Jde jen o to, že se kyti prosvětlí a má více prostoru pro růst a že větev zesílí je logický páč musí unést sama sebe. Když jsem větve ohýbal (ne lámal) pomocí kolíků či šňůrek tak větve taky zesílili a to nešlo o žádný poškození či vyšokování kytky jen to pro ni byla nutnost.

Vycházim jen ze svejch zkušeností a názor nepředkládám jako pravdu, ale jen jako názor a mou zkušenost. Možný samozřejmě je, že to je všecko jinak....nepopírám

No kytku píchat ani pařit nehodlám, ledaže tu někdo dá solidní argument.

Tak hodně pryskyřice přeju.
Pokud by se Vám zdálo, že zasírám příspěvek samo rád smáznu
peace

\...Balkdoor_08... / \...Co nosíte za páskem?.../
Ubi sementem feceris, ita mettes!
Omnis vita supplicium est
Te andrie non possum! Musa sapientum fixa est in aure!!!

Old Post 20-07-2008 v 19:31 PM
bassgooch je offline   Profil uživatele bassgooch   Find more posts by bassgooch   Foto galerie člena bassgooch   Click here to Send bassgooch a Private Message   Add bassgooch to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bassgooch! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Portor
Nový Člen

Karma uživatele Portor - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 126

Mozna je to blbost, mozna neni, ale napadlo me co takhle par dni pred sklizni rozpichat spendlikem primo palice.
Kdyz ze stromu v lese sloupnete kuru snazi se strom ranu zacelit pryskyrici, mozna by to mohlo fungovat i u marusky a prijde mi to logictejsi nez pichat hrebik do stonku.
Kazdopadne ja budu za par tydnu sklizet, rozhodne to aspon u nekolika palic zkusim a dam vedet.

Jsem proti legalizaci komerčnímho prodeje jakýchkoli drog a to i lehkých (holandský model) ale toleroval bych pěstování pro vlastní potřebu v omezeném množství.

Naposledy upravil Portor 31-07-2008 v 20:27 PM

Old Post 31-07-2008 v 17:52 PM
Portor je offline   Profil uživatele Portor   Find more posts by Portor   Foto galerie člena Portor   Click here to Send Portor a Private Message   Add Portor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 127

¨Czest .
Vyzkoušel jsem jak propíchnutí stonku hřebíkem tak i koupel kořenů
v horké vodě .

A s opařením kořenů v den sklizně jsem spokojený a doporučuju .
O propichnutí stonku naopak spokojenost nulová .......

At se zadaří z kytky dostat ten max. v den sklizně !!!

*** juli ***

Old Post 23-10-2008 v 19:29 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smogerrr
Nový Člen

Karma uživatele smogerrr - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 128

sojte. ja to vidim tak maximalne na tu dvoj-troj dnovu tmu pred tym,nez ich sundam. ine opatrenia su podla mna zbytocne.

Ganja mi otvorila oči, ale nezavrela dvere, tak koho to sere??

Old Post 27-10-2008 v 16:20 PM
smogerrr je offline   Profil uživatele smogerrr   Find more posts by smogerrr   Foto galerie člena smogerrr   Click here to Send smogerrr a Private Message   Add smogerrr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:15 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás