Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja ted pouzivam Plagron Grow, Bloom a k tomu pridavam Cropmax a jsem s tim maximalne spokojenej, hlavne s tim Cropmaxem. Po pohnojeni kytky najedou behem 2 dnu az o 3 patra a jeste vyhodi hodne bocnic... toz dobra to vec.
Čus, právě zkuším hnojivo "canna substra vega" a "canna substra flores" chtěl bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s tímto hnojivem... předem dík. Postupně budu přidávat svoje poznatky.
zdrawim was ludkowia dneska som bol w obchode a natrafil som na toto hnojivo.moj prwi dojem sneho bol dobri s toho dwowodu ze to je bio hnojivo.no nic som o nom nepocul mate snim niekto nejake skusenosti?
klimes: NPK kurince? podle mne zavisi od toho co slepice zerou. kazdopadne hoodne dusiku.
neverim tomu ze by byla trava citit po kurincich, jedine ze bys ji nima poleval na listy, pac ji pak samozrejme pred upotrebenim nebudes myt, zejo. A nevzpominam si ze by zelenina u moji babi nekdy chutnala po kurincich, i kdyz to bylo jedine hnojivo (krome hliny samotne) ktere dostavala.
S tim ripenem ti nevim, kazdopadne nekdo tady resil zatemnovani outdooru kvuli skorsimu kvetu.
ad ripen- Hlavni 2 urcujici faktory je stari kytky a hlavne fotoperoda..
A ripen je finalizer, ne klasicka hnojka, obsahuje siru a nejaky dalsi hormony, ktery kytku pripravuji k smrti a zaroven slouzi i jako flush.. Viz hledani a riipen...
Ad NPK slepicicnce byla tu tabulka, pouzij hledani.
A nejlepe nepouzivej slepicaky vubec. Proc? Pouzij hledani
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
Původní příspěvek od Scotty Cameron to: Stoned_r41d3r , proc jako? slepicaky sou dobry hnojvo pokud vim, a pokud tady napises takhle kontroverzni tvrzeni tak bys ho mohl nejak podlozit,
Podložil to pomocí odkazu na hledání a FAQ... Slepičáky použít nůžeš, ale nejde o to jestli to jsou slepičáky nebo cokoliv jinýho, hlavní je obsach živin a dalších prvků a myslim si že hnojivo přímo určený k pěstění bude vždycky lepší jak slepičák...
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
no podla mna je naj hnojivo netopieri trus. ja pouzivam len tento ziadne haluze z obchodu teda ak neberem do uvahy postrek na sisane.. netopieri trus obsahuje jednu latku neviem presne jak sa to vola ale je to nieco s fosforom a to dava ten pravi smrnz
Zdar, tady je něco o biohnojkách. Jo a slepičákama nehnoj v květu-mají moc dusíku. Ale že by měla kytka smrdět slepičincem-leda bys políval palice
Hledal jsem, které hovno bude složením pasovat na květ a bohužel nenašel...z bio to jsou všelijaké komerční produkty-fishmix, Alga bloom,...
Budu muset primet kytiiz k rychlejsiimu prechodu na kvet..letos jedu venku White Russian a Santa Mariu.Muzete mi poradit nake vychytavky? (zatmivani vylouceno) Mam koupenej Plagron alga bloom,PK 13-14 a Cropmax.Mrsky tim zacnu zalejvat zacatkem Srpna aby tak 15.srpna zacali kvest a do poloviny rijna byli doma. Ale jeste bych to chtel necim pojistit.Treba tim Cropmaxem...ma s nim nekdo zkusenosti?
pratele zadrzte,to s tim kristalonem snad nemyslite vazne,vzdyt je to to nejhorsi cim to muzete zalejt,mam ten pocit,ze nachcat tam by bylo lepsi,ja ho zkousel taky,vynos-naklady vysledek 0.ja osobne nedam dopustit na ahackaˇ,samozrejme rovnam ph,az mi dojdou,budu testovat plagron,moc ho chvalej,oboji k dostani na growshop.cz kristalon fakt ne,mejte se