Dela_Negro
Stálý Člen
|
Mikroff:byl to sice stary prispevek,ale psal jsi tu,ze nenavidis lidi,kteri neprijimaji neco novyho a nevyviji se....a narazka byla na elektronickou hudbu...
s tim bych s tebu hluboce nesouhlasil,clovek se vyviji hlavne tim,ze poznava nove veci,ano to je pravda,ale neznamena to,ze budu milovat neco co proziva desnes boom ne???nebo mi chces rict,ze az prijde auto,ktery bude samo ridit,hned si ho pobezis koupit,protoze si prece ten clovek,kterej vnima vse nove??
ale byvi se tu o hudbe,takze to prevedu na hudbu..od mala nenavidim elektroniku a debilni pozicky,proto nenavidim Hip Hop a vse co se toci kolem techna,systemu a tak dale...proste me to odpuzuje,uz od vychovy...muj tatka je zarytej rocker,bigbeatak by se reklo,takze jem docela dost ovlivnenej,ale neznamena to,ze posloucham to co on,nebo dokonce to co jsem poslouchal treba pred peti lety,predstav si vyvijim se,prijimam nove veci,ale jen ty ktere nejsou proti memu presvedceni,svedomi a tak...
co tim chci rict???hlavne to,ze treba ja pred zminovanymi peti lety jsem poslouchal hlavne RHCP,ted uz na ne skoro ani nesahnu,nepocitam do toho J.Fruscianteho,kteryho povazuju za jednoho z je nejoriginalnejsich kytaristu....no a ted sem prohloubil sve znalosti,posloucham ŕad jak bych tak rekl zivou hudbu,plnou emoci,ne zbesily mlaceni do pytle s plechovkama prolinajici se s mlacenim do pytle s talirema....necitim v tom nic,vubec nic,zadna emoce,jen zbesilej nekoncici ryk...
nikomu to neberu,kdyz v tom nekdo neco vidi,tak at si to uziva,ja takovy nazor nemam a ver mi,ze jsem si vyslechl dost,jakej sem salat a ze todle neni moderni,ze je to mekky a tak dale....chce to byt tolerantni na obe strany....pochybuju ze by se mi systemak nevysmal,kdybych mu pustil Jacka Buckleyho,Crosby Stils a nAsch,NEila YOunga,Pearl jam,Kyuss,Alice in Chains,creeming trees....a tak dale,je toho desnej hafec co posloucham,ale jak uz jsem psal,hipec ani technicko nebude memu srdci blizko....
jinak tve prispevky byli rozumne a zcasti s nima souhlasim,jen ta zminka o nenavisti nekoho,kdo neprijima neco noveho se souvislosti s hudbou me docela zarazila avcelku i popudila...ja nikdy nebudu poslouchat techno,nikdy nepojedu na systemy,nerad si poslechnu treba cesky ska,ale neznamena to,ze se nevyvijim,ze si z toho nic nevezmu...jak se rika i spatna reklama je reklama....
mej se a peace a jestli sem ti nicim urazil,tak se omlouvam....
|