Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 76 77 78 79 80 »
Autor
Téma 
DnF
Nový Člen

Karma uživatele DnF - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1233

puf> Do hajzlu, to je fakt smula jak pes ...

Co se tyce busu, muzu jen potvrdit, ze zhulenost a jizda v nem ani me neprijde jako prima zazitek. O to radeji mam vlaky. Zahulime, sednem do vlacku, pozadame stiplistka aby nam rekl az budeme vystupovat (jistota je jistota ) a pak jen prebihame od okynka k okynku, koukame na krajinu, poslouchame lidi, povidame si s nima ... je to super. Naposled se nam povedlo rozezpivat celej vagon, kdyz to pruvodci videl, jenom zakroutil hlavou a zalez zase do kabiny )) Meli jsme s sebou kytaru, a pak se ukazalo ze typek naproti ma harmoniku a vepredu sedela slecna z konzervatore s fletnou ... to byl narez jako pes!

Old Post 17-02-2005 v 09:58 AM
DnF je offline   Profil uživatele DnF   Find more posts by DnF   Foto galerie člena DnF   Click here to Send DnF a Private Message   Add DnF to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_CouNt_
Nový Člen

Karma uživatele _CouNt_ - 0% Pěstitelská

... Příspěvek č. 1234

LoeXi, proboha chlapče... moje chlupy na prdeli mají také IQ 130. Jsi jedinečný mezi všemi pitomci .. jen hrstka z nich se ohání svým IQ. Jsi směšný, blbečku. Prachsprostá imitace, neumíš ani pravopis.

Old Post 17-02-2005 v 11:29 AM
_CouNt_ je offline   Profil uživatele _CouNt_   Find more posts by _CouNt_   Foto galerie člena _CouNt_   Click here to Send _CouNt_ a Private Message   Add _CouNt_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hašišák
Stálý Člen

Karma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 1235

For _CouNt_>...kočky maj jedno přísloví, které se sem moc hodí:
"Co to sakra meleš vořechu?!!"

Old Post 17-02-2005 v 11:54 AM
Hašišák je offline   Profil uživatele Hašišák   Find more posts by Hašišák   Foto galerie člena Hašišák   Click here to Send Hašišák a Private Message   Add Hašišák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smooth
Stálý Člen

Karma uživatele smooth - 67% PěstitelskáKarma uživatele smooth - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 1236

_CouNt_: hehe moje chlupy maj 145 jinak loexovi chlupy nemaj asi 130 ale bude mu 130 a jeho iq je 13 )
zajimavy chodi na gympl a nejde mu pravopis

chOdec: hh zkousim tohle aplikovat dyz du nekam na pivko a je tam moc lidi kolikrat se i dovim moc veci ) o pocitech tad... a hnedka si muzu udelat mensi nazor na toho cloveka je to dobra vec...

Old Post 17-02-2005 v 14:22 PM
smooth je offline   Profil uživatele smooth   Find more posts by smooth   Foto galerie člena smooth   Click here to Send smooth a Private Message   Add smooth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 1237

smooth: jo, přesně... někdy je to fakt zábavný, sedět přímo v ohnisku těch hovorů, v jakýmsi průsečíku drah informací, který neustále proudí tam a zpět...

Jinak mám takovej menší příběh, nic extra, ale snad někoho pobaví...
Seděl jsem s jedním týpkem a několika holkama v takovým podniku v Budějkách, nikdy před tím jsem tam nebyl... Popíjíme pivko, hovoříme a já se zeptám, jestli se tam smí balit. Prej neví, ale asi jo.. Tak jsem smotnul brko a chystali jsme se s tím chlapíkem, že vyběhneme ven a zakouříme si. Chlapík byl o berlích, sotva chodil (následky střetu pěšího človíčka s řítící se sanitkou ), takže mu cesta ven mezi stoly zabrala nějakou tu chvilku.. Ve chvíli, kdy jsme vycházeli ven, se ozval nasranej hlas barmana (zahlídnul brko, který jsem držel a bohužel neschoval):

"Hele, to jako 'dete ven kouřit..?!!!"
"Tak to ne, pánové - neserte mě!!! Jestli chcete hulit, tak zaplatíte a pudete, rozumíte..?!!! "

Koukali jsme na něj jak na blázna, ale odpověděl jsem mu:

"Dobře, tak mi dopijeme, zaplatíme a pudem'..."

Myslím, že jsem mu dal dostatečně najevo, že žádný problémy nechci.. Ještě jsem skočil za holkama, abych je připravil na variantu evakuace, v případě, že bychom fakt museli zaplatit a jít..

Vylezli jsme ven a zažehli larvu. Studenej večer, tma, úzká ulička... Hulíme, něco rozebíráme a najednou v půlce rozhovoru - šok.

"KURVA, TO SI SNAD ZE MĚ DĚLÁTE PRDEL..?!!!"

Otočím se a vidím barmana, vytočenýho na nejvyšší míru.. Nevěřícně pozoruju jeho cholerickej, ale hlavně agresivní výstup.

"VY SNAD CHCETE PŘES DRŽKU, NEBO CO..?!!! FEŤÁCI ZASRANÝ..!!!"

Já i týpek na něj čumíme pomalu s otevřenou pusou, chlapík s berlema si automaticky potáhne z brka a to samozřejmě vyvolá reakci... Barman po něm skočí, vytrhne mu brko z ruky, která se jakž takž opírá o francouzskou hůl a na místě tu půlku larvy rozdupe..

"JASNĚ JSEM VÁM ŘÍKAL, ŽE TU HULIT NEBUDETE!!!"

"Ne - tys nám říkal něco jinýho.", rychle ho opravím. Vypadá to, že by v tom svým záchvatu mohl tomu klukovi něco udělat, a proto mu tykám. Chci mu dát najevo, že si před ním nesednu na prdel...

"Říkal jsi, že pokud tu budeme hulit, tak zaplatíme a pudeme..", vysvětluju celý nedorozumění a doufám, že se nějak domluvíme..

"Tohle jsem neřek'! Snad vím, co říkám..!!!", maří moje naděje barman.

"Bohužel.. asi ne.. Je mi líto..", odpovím s pokrčením ramen, doprovázen souhlasnými slovy Týpka s francouzskýma holema.

"Zaplatíte a vypadnete..!!! Okamžitě!!!"

"Jo, jasně...", uzavírám celou debatu a jdeme s týpkem dovnitř, následovaný rozběsněným barmanem.

"Můžete bejt rádi, že jste nedostali přes držku..!!!"

Na to ani jeden z nás nereagujeme.

Jak se proplejtáme hospodou, okolo stojící-sedící na nás udiveně koukají, jeden se mě dokonce zeptá:

"Vy 'ste venku hulili, co..?"

U stolu nastává akce placení. Po celou dobu se k barmanovi chováme s maximální slušností, dalo by se říct snad i s určitým nadhledem - což silně kontrastuje s jeho chováním.. Fakt nejlepší obrana.. teda dokud na vás nevystartuje.. Odpůrce marihuany je tak emocionálně rozhozenej, že mu dělá problém sečíst pití Týpka s francouzskýma holema a nějak se na tom zasekne...

"Tři piva.. to je třikrát šestnáct... čtyřicetosm..", s úsměvem mu napoví Týpek s berlemi.
V tu chvíli jsem mrtvej smíchy, ale díky pudu sebezáchovy se to snažím potlačit...

"No... 'eště, že si to umíš spočítat, ty palice vyhulená..!!", odsekne popuzeně barman.

A teď přichází finální pointa:

Týpek s berlemi, který mi vyprávěl, že studuje FAKT hustou fakultu technického směru, kde berou matematiku více než podrobně (už si nepamatuju přesně, jestli stavárnu, nebo něco jinýho), mu odpověděl:

"No... víte.. my to u nás na škole počítáme přes matrice.." a začal mu tam vysvětlovat nějaký mimozemský počty v tom odborným jazyce...

Barman na něj čuměl, já se fakt málem smíchy pochcal a radši jsme zmizli. Po celou dobu jsme ovšem naprosto zachovávali společenský bonton a to našeho utlačovatele dost rozhazovalo.. Při odchodu jsme se všichni způsobně rozloučili, "Nashledanou..", já jsem přidal ještě "Díky a naschle.." a obdrželi odpověď "Rači zbohem..!", která tak nějak hezky zakončila náš rozhovor...

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 17-02-2005 v 16:52 PM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smooth
Stálý Člen

Karma uživatele smooth - 67% PěstitelskáKarma uživatele smooth - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 1238

Zachovaly ste se good a to se ceni a on to dostal setreno

Old Post 17-02-2005 v 18:21 PM
smooth je offline   Profil uživatele smooth   Find more posts by smooth   Foto galerie člena smooth   Click here to Send smooth a Private Message   Add smooth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zewl
Stálý Člen

Karma uživatele Zewl - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 1239

on vam roztrhl speka????? to bych mu pred nim slehl treba pulitrem nebo flaskou o zem aby se to cenove vykompenzovalo

Old Post 17-02-2005 v 18:40 PM
Zewl je offline   Profil uživatele Zewl   Find more posts by Zewl   Foto galerie člena Zewl   Click here to Send Zewl a Private Message   Add Zewl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 1240

chichi... no - já bych to takhle neřešil....

a navíc, ten člověk prudil taky kvůli tomu, že jsme hulili před tím podnikem a on nechtěl, aby to místo bylo spojovaný s huličema...
Ale kdyby to jasně řekl, tak bych tam nehulil, respektoval bych to.

Jenže to fakt neříkal...

No - a od tý doby jsem tam nebyl....

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 17-02-2005 v 18:57 PM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zewl
Stálý Člen

Příspěvek č. 1241

hele na barmany by meli lidi delat nejaky psycho zkousky jestli to nejsou brutal cholerici a v pohode treba zvladnou stres..protoze nasranej barman je na picu kdyz ti jebne na stul pivsona az ti dolitne pena do rozkroku a kdyz mu reknes ze to chces rovnou zacalovat tak ti rekne..kurva to zaplatis az pudes kurva do pici tak to je moc---

Old Post 17-02-2005 v 19:03 PM
Zewl je offline   Profil uživatele Zewl   Find more posts by Zewl   Foto galerie člena Zewl   Click here to Send Zewl a Private Message   Add Zewl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec

Příspěvek č. 1242

jj.. znám... No, asi zajdu na jednoho pivsona... nějak jsem na něj dostal chuť..

Old Post 17-02-2005 v 19:36 PM
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 1243

Před chvílí...

...se mi stalo hrozný psycho. Sedim zhulenej ve svym pokoji, a najednou si uvědomim, že mi je vedro. Tak jsem šel otevřít okno.
K otevření mýho okna je potřeba sestavit do správné polohy 4 kliky...a nejhorší je, že já tady už čtvrt hodiny sedim, zkoušim různý kombinace, a ještě se mi nepovedlo to okno otevřít...Děs a běs...

Old Post 17-02-2005 v 19:46 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zewl
Stálý Člen

Příspěvek č. 1244

a je ti jeste vedro?? nebo uz si vychladl?? jestli jo tak se na to vykasli, tomu se rika zasek : )

Old Post 17-02-2005 v 19:50 PM
DnF
Nový Člen

Karma uživatele DnF - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1245

Misto okna trezor? To bud rad, ze tam neni este nejakej kodovej zamek ... moment, co kdyz tam je??? Podival ses poradne?
My se ted chystame na cestu vlackem do Havlobrodu, takze si pekne umotame, a budem se rozhlizet krajinou .... Mame s sebou flasku excelentniho vinecka, takze si budem pekne upijet a vychutnavat ...
Uz se tesim

Old Post 18-02-2005 v 11:48 AM
DnF je offline   Profil uživatele DnF   Find more posts by DnF   Foto galerie člena DnF   Click here to Send DnF a Private Message   Add DnF to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 1246

to count and smooth: zkuste hoši prezentovat svoje názory civilizovanějc..doufal sem že na groweru nejsou cápci který se uměj vyjadřovat jen vulgárně...těch 130 sem psal jen pro to abych dokázal svoji důveryhodnost..nechci se nad vás povyšovat..z čj mám pravidelně za 5..sem jinýho zaměření...

Old Post 18-02-2005 v 11:59 AM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 1247

Zewl + DnF: Nepovedlo se to - přestal jsem to zoušet když se mi povedlo urvat jednu z klik.

Old Post 18-02-2005 v 12:48 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 1248

to Ondřej: celkem lol:-)

Old Post 18-02-2005 v 15:17 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:55 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 76 77 78 79 80 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás