Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja nemam HERERA ale take dve 100% indici modelu PAKISTAN VALLEY nieco ako AFGHAN KUSH a dve G13 HASH PLANT som cital tuna ze niektori uz prepinaju ked maju 25-40cm rastliny no ja ju mam tak okolo 25cm neviem ci ju uz mam teraz aby dosiahla do 60-80cm alebo mam este pockat...
čau groweři,, mam samonakvetajici kytku kterou jsem sazel přibližně kolem prvniho máje, jenomže to nemam přesně spočítané a nevim zdaly už to je 65 dní kterých to má u tohoto druhu a to sice deimos od buddha seeds banky být, přikládám fotografie a prosim o co nejrychlejší názory, myslíte že sklidit dnes?jak již od rana planuji?
Původní příspěvek od PaBlo čau groweři,, mam samonakvetajici kytku kterou jsem sazel přibližně kolem prvniho máje, jenomže to nemam přesně spočítané a nevim zdaly už to je 65 dní kterých to má u tohoto druhu a to sice deimos od buddha seeds banky být, přikládám fotografie a prosim o co nejrychlejší názory, myslíte že sklidit dnes?jak již od rana planuji?
Protoze se u me v boxu pomalicku Tangerine Dream schyluje ke zdarnemu konci tak jsem hledal nejakej kvalitni nastroj za prijatelnou cenu na urceni presne doby sklizne.
Nasel jsem tu na groweru par odkazu na mikroskopy ale v growshopech je to moc predrazene!
Takze vkladam par tipu.
Pozor na netu na ty lupy ktere zvetsuji 30x ......zvetsuje udajne jen sotva 10x !
Edit:
Jeste ohledne toho mikoskopu... vypada to ze idealnejsi mikroskop bude ten s mensim zvetsenim ten za to kilo,pravdepodobne jen 40x zvetseni protoze pri vetsim zvetseni jak se mi trasla ruka tak zbyvalo jen velmi male ohnisko vzdalenosti k zaostreni a obcas se mi stalo ze jsem musel dele zaostrovat a hledat trichomy i kdyz je jich tam jak na.....no.
Ale jinak 60-100x zvetseni super! Ale mozna zbytecny luxus.
Ted trichomy na TD vypadaji nasledovne....
Na 3 kyti jsou uplne cire trichomy,na 4 kyti jsou uz lehce mlecne a na jedne jsou dokonce lehce stredne mlecne a zhruba 1-3% lehce do jantaru ale vypadaji sice do jantaru ale jen stredne,jsou totiz trochu stale prusvitne.
Tak jeste vaham s flushingem do te doby az zbelaji trichomy i na tech 3.poslednich kyti co jsou pozadu.
Tak budu vdecny za radu.
Vic fotek a detailu.....http://grower.cz/forum/showthread.p...6&pagenumber=24
Naposledy upravil Madical-Strains 15-07-2012 v 10:45 AM