Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Co se týče hnojiv tag toho se dá napsat mraky.Kristalon je fakt dobry hnojivo delal sem jag postřik tak sem ho sypal ke kytkám.Kytky byly vysoky tak 2m.A bylo na nich tost palic.Nevýhora tohodle hnojiva je pak asi ta chuť je trochu škrábací a kyselohořká.Dokonce proběhly pokusy hnojiva a la Slepičáno alias slepičince.Verry high dusík.Hulit se to taky dalo.No i nachytaný malý rybyčky který namelete a necháte uležet.Taky dobrý ale smradlavý hnojivo.Experimentů přes Kristalon až po to co používám teď.Používali jsme Advenced Hydroponics do hlýny ale nějak mě to nepřesvědčilo.Potom sem skočil do HESI.No dá se.Stejně k čemu se honit za vysokým poměrem dusíku.Sy myslim i podle zkušeností že ihnojenim a i poměrem se to nemá přehánět.Základem je dobrá hlína a hnojivo je jen výbornej doplněk pro kytky.Ale o hlině někdy jindy.Zajímaly by mě vaše názory na hnojivo HESI a jakému dáváte přednost: jestli tekutému nebo sypkému hnojivu.Zdarec
Zdar. Potřebuju poradit. Stačí když použiju Vermikompost na začátku do substrátu nebo se to pořád dohnojuje? A k tomu budu používat Vermesfluid. Myslíte,že to bude stačit? Nebo to mám ještě skombinovat s Alga Bloomem?
Přečetl jsem si tady toho dost ale nikde nevidím že by někdo hnojil nebo dohnojoval GUANEM(netopýřím trusem).
Mám kytky(indoor) ve 35 dni květu a celkem by mi bodlo zjistit jestli má cenu je ještě hnojit G.
Jinak kyti sem hnojil kristalonem start a posléze kristalonem květ,ovšem toto hnojení sem minulý týden ukončil(aby náhodou kytky nechutnaly zle).HELP,HELP,HELP!!!
Cus,chtel bych se zeptat,mam vyhlidle hnojivo s obsahem NPK 27-15-12,chtel bych si ho koupit a jet s nim pristi rok RUST,mozna by se s nim dalo hnojit az do konce sklizne tzn.i s KVETEM.No ale k moji otazce,nekde tady na foru sem se docetl,ze existujou nejake hnojivo jen PK,da se to nekde koupit?Nebo mi prosim poradte nejake jinaci hnojivo na kvet s vyssim obsahem fosforu,jinak Krystalon Jahoda ma obsah P-12,takze proto nevim jestli hnojit s tim vyse zminovanym RUST i KVET nebo si este sehnat neco zvlast na KVET.
NjDekuju,ale chtel sem spis nejakou konkretni radu,hnojivo nejake co se da v poho nekde sehnat,ale zadne ty AH atd.A este prosim o radu jak je to s tim hnojivem PK,jestli se to da nekde sehnat a jinak i jak se to menuje
mno ne tka uplne PK jestli myslis PK 13-14 tka to je uzitecna vec (obsahuje fosfor draslik hlavne) a prodava ho docela vela firem se staci kouknout na nakym Gshopu
Původní příspěvek od Kellogg NjDekuju,ale chtel sem spis nejakou konkretni radu,hnojivo nejake co se da v poho nekde sehnat,ale zadne ty AH atd.A este prosim o radu jak je to s tim hnojivem PK,jestli se to da nekde sehnat a jinak i jak se to menuje
Jayjay uvádí hnojivo vhodný tak na květ a kellog hnojivo na růst. Na růst potřebujete dusík - N. Na květ potřebujete zase fosfor P. pokud u hnohjiva s 1,5% dusíku a 10% fosforu zvýšíš koncentraci tak do zálivky dostaneš fosforu víc než u hnojiva kde je sice 15% fosforu, ale je tam taky 27% dusíku. Takže když u takovýho hnojiva zvýšíš koncentraci, aby jsi měl v zálivce víc fosforu, tak tam bude příliš mnoho dusíku a spálíš to. Takže ne vždy vyšší procento fosforu v hnojivu znamená vyšší procento fosforu v zálivce. Záleží na poměru v jakým to mícháš a na ostatních látkách vyskytujících se v hnojivu.
Navíc jsem zde už napsal názvy běžných hnojiv jak na květ tak na růst. Pokud chcete něco víc, tak neshánějte něco neznámýho, ale objednejte si třeba ty AH - čka.
Ještě jedna věc. V hnojivech jsou taky nějaký stopový prvky a další látky, který třeba napomáhaj vstřebávání a rozkládání onoho dusíku a fosforu v rostlině a ty vám můžou u neznámých nevyzkoušených hnojiv chybět, nebo tam mohou být zcela jiné, které nebudou mít na kytky vliv.