Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Balu77 Ahoj, vyřazovací metodou a jak to ty kytky likviduje je to vir, zajímalo by mě zda ho tu někdo měl, dle literatury je to konec, ber to s rezervou je to jen můj názor naštěstí stím nemám zkušenosti.
Taky jsem se docetl ze to muze byt vir. Jeste dulezity znak je, ze se paprsky nekterych listuy(opet nahodne na kytce) krouti nahoru a to az uplne do rulicky. To je pry projev viru nebo roztocu kteri jsou zavrtani v kytce. Ten vir je pry uz z matky a aktivuje se jen kdyz je kytka oslabena. Jedno nft mi takhle uplne prestalo rust a pak behem par dnu kytky uplne chciply, zezloutly a uschly. .. ostatni 2 nft ve stejne mistnosti, stejne rizky, stejne podminky, zatim drzi, ale listy chcipaji postupne a 2 kytky jsem taky uz musel sejmout.
Zdarec groweři, mám opakující se problém. V 5-6 týdnu květu ( indoor ) začnou žloutnout listy u vrchních palic a pokud je neodstraním, začne zahnívat palička. Pěstuju v hlíně od plagronu, hnojím plagron Terra bloom a Hesi PK13/14. PH vody upravuju kolem 6. Zálivka jednou za dva až tři dny.
Ahoj. Může to zpusobovat víc věcí. Musíš dát víc nápověd. FOTO!! teplota u vršků!! máš dostatečnou ventilaci? 600w na ten prostor je neskutečný topení. Máš lampu alespoň 40cm od vrchů? dal bych ji aspoň na 45cm. Podle tveho infa to vypada hlavně na presviceni + teplota.. jde to nejvic od stredu? Tohle je jak rikam vestit z koule.
ventilator vents 520m3/h. jde to spíš z jedné strany stanu, kterou mívám otevřenou při svícení. zkusím dát světlo víš, popřípadě přepnu na 400W. tím bych mohl zjistit jestli jde o presvícení s tou teplotou.
teplota u vršků je 32,5 teplota u hlíny 26,8 a vršky na kterých začíná žloutnutí jsou cca 48 cm od výbojky. stáhl jsem to na 400W a děj se vůle boží...
daj to vyssie cele a nechaj 600w...lebo si das dole vynos so slabsim svetlom.
Citkulacny Ventilator na ofuk daj aby fukal ponad tie TOPky.
Ale ako pisu ostatni daj fotky, mozno len na <> hnojis
Rastlina je dost odolna, v skleniku mas cez leto aj cez 50C a no problem...cely trik je v tom ze si na teplotu zvyka a ked ti ta HPS pece rovnako od zaciatku , nevidim problem s teplotou pri konci...lebo je uz nato rastlina nastavena.
Mozes skusit test das ruku nad topy a nemalo by ta to palit (pri zapnutej hps samozrejme)
Ahoj, zkus foto zmenšit v programu Malování.
Obrázek dáš otevřít v programu Malování a najdeš si "změnit velikost" já na doporučení místních dávám na 800x600 pixelů
Obrázek uložíš a pak ho pošleš na grower podle návodu GL
Zdravim panstvo, mam trochu problemy, preto vas prosim o pomoc.
Vstupna voda 0.37 EC (rozbor bohuzial nemam)
medium kokos, svetlo LEDky
hnojim Hesi tnt, korenak, supervit a enzymy
posledne pridavam plnu naloz ATAMI calmag-u (1ml/l)
lejem tam priblizne 1 EC (0.6 calmag a 0.4 tnt)
PH 6.0-6.1
Mam z toho pocit ako keby to bolo preliate, ale v minulosti som nikdy takyto problem nemal, tiez sa mi v stane alebo okoli objavia sem-tam 1-2 smutnice ale larvy som nenasiel.
Teddmore- konce listov mas spalene od hnojiva, to zltnutie moze byt tiez tym alebo chyba vapnik, alebo zaciatok toho ze aj to svetlo k tomu ze ho mas nizko...
Kolko davas Bloom a PK13/4? lebo ak to davas naraz tak si asi na vysokej hodnote. Bud zniz davku PK alebo ho davaj v extra zalievke, na striedacku
psyweed - pk přidávám jen 2ml na 10l vody. ale je pravda, že sem teď hnojil víckrát než bych měl. propláchnu to enzymem, vystříhám světlý lístky pryč a budu sledovat jestli se to nějak změní.