Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od psyweed @Aless - jak keby su spalene mi to pride ale pises ze nehnojis, iba zakorenovac.
Skus len vodu na dalsie 2 zalievky a uvidis..
Dik za odpoved prelial som kvetinac s pH 6,2 von 5,6 takze som to doladil na 6,2 v kvetinaci. Stalo sa mi to prvy krat idem stale plagron light ale teraz som skusil pol pol s Biobizz a v bio mi to takto lieta. Neviem preco co moze Byt pricina vie niekto?
mám problém s novými listy. Jsou zakrslé a pokroucené (horizontálně). Nevíte, čím by to mohlo být? Prošel jsem tu všechny fotky a nepodařilo se mi nic identifikovat. PH je okay.
Zdravím pánové, hnojil jsem ze začátku od hesi root, plagron terra grow a atamy atazyme. První měsíc květeni hnojim plagron terra blow a atazyme. Ph se snažím upravovat mezi 6,0 -6,5. Hnojil jsem každou zálivku doteď. Teď poslední dvě jsem dal jen upravenou s ph vodu. Sodikovku mám sunmaster 600w. 1 a poslední foto je jeden box. Ostatní jsou 2box. Ten tam má navíc ještě NPK.
plagron to ma tak ze v kvete uz ides len Bloom? (ne BLOW )
Vyzera to na nedostatok hnojiva, takze si to tahaju z listov...mozno este trocha spalene ak mas svetlo moc nizko.
Enzym by mal sluzit nato ze rozklada odumrete korene a meni to na ziviny pre rastlinu, pripadne super na konci kvetu ked prestanes hnojit, precisti to a minie co ostalo v hline. Zaroven ked rovnaku hlinu ides viac kol po sebe
Plagron som nepouzival ale znamy hej , tvrdi ze staci len grow a potom bloom...
Sice nechapem jak v jednom mixe moze byt vsetko...
Kazda ina znacka ma grow/bloom aj v kvete, pripadne ine doplnky k Bloom
chcipaji listy na kytce nahore i dole, v ruznych castech.. zloutnou a pak uplne schnou a strupati - jsou na tom fakt strupy jak treba na listech ovocnych stromu. Ty bile skvrny jsou postrik Ridomilem (strikal jsem ho na nektere listy kdyz zacinaly zloutnout, ale nepomohlo to)
jinak konfigurace je:
je to v hydru NFT, v nft je vzdy 9 kytek, ale deje se teo jen u nekterych kytek (vse stejna genetika z klonu), ph je mezi 5.5-6.2 (dnes 5.5), EC je kolem 1,5.
hnojim AH podle navodu na flaskach - 3. fazi, kytky jsou v kvetu 5 tydnu.
Teplota kolem 21 stupnu vzduch, roztok kolem 19.
deje se to i s listama uprostred a dole na kytce, svitim cooltube, vysoka teplota tedy nepripada v uvahu ..stejne tak ph, ec ... kdyz to nejaka kytka dostane, tak pomerne rychle cela chcipne, zacne to jednim listem.. ostatni kytky to nemaji (tzn neni to plosny problem u vsech kytek).. ale kytka ktera to ma chcipne (cela zezloutne a listy uschnou, viz foto) a takhle postupne vychcipavaji.
Ahoj, vyřazovací metodou a jak to ty kytky likviduje je to vir, zajímalo by mě zda ho tu někdo měl, dle literatury je to konec, ber to s rezervou je to jen můj názor naštěstí stím nemám zkušenosti.