Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, ještě se na listech objevily tyto fleky. Copa by to mohlo být, chtěl bych za chvíli přepnout na květ, ale chci aby byla zdravá a připravena na přepnutí.
Právě že jsem moc nehnojil, měl jsem problém Ca a Mg, takže teď budu podruhé dávat Calmag, ale rozloze se to docela rychle, tak mám strach, aby mi ji to už ke konci nezklikvidovalo
Zacaly se mi cc po 3 tydnech rustu brutalne kroutit okraje lisu smerem nahoru, kazdy paprsek vytvori skoro dokonalou rulicku.. ec, ph, teplota vse ok, v NFT, hnojeni AH dle navodu, nic navic.. vypada to, ze se to siri postupne z kytky na kytku. Na listech nic videt neni.. kytky prestanou rust a koreny taky.. nema nekdo podobnou zkusenost? Na cizich forech jsem se docetl, ze to muze byt virus, ktereho se snad ani neda zbavit a je to problem uz u matecni rostliny, ale muze/nemusi se rozjet (prirovnavali k hiv/aids)
Ne, prave ze kytky co jsou primo pod lampou jsou ve dvou ze 3ks NFTcek, jsou uplne v pohode.. siri se to od kraje mistnosti. Postupne.. 100% to neni tepoota.. mam cooltuby, u vrcholku max 28 stupnu, zvednuti lamp i 60cm nad vrcholky nemelo zadny vliv (krajni kytky uz jsou v tu chvili cca 1m od svetla). Jel jsem tam stejne,ve stejnych podminkach, uz 1 kolo, ale s jinou genetikou, a nic podobmeho se neprojevilo. Ze 3 NFT je v jednom postizeno 100% kytek, ve druhem siusednim uz cca 50% a ve tretim se zacinaji kroutit taky, kytky ve tretim NFT jsou ale uz 3x vetsi,nez v tom prvnim,pricemz vse je ve stejne mistnosti, stejnych podminkach. Je to nejaka choroba, ktera zastavi vyvoj korenu a rust kytek. Ja jen potrebuju najit nekoho,kdo to zna a zjistit, jakou chemku ba to pouzit, driv nez to zacne kvest (ted jsem v 1. tydnu kvetu)
Původní příspěvek od jungleek Ne, prave ze kytky co jsou primo pod lampou jsou ve dvou ze 3ks NFTcek, jsou uplne v pohode.. siri se to od kraje mistnosti. Postupne.. 100% to neni tepoota.. mam cooltuby, u vrcholku max 28 stupnu, zvednuti lamp i 60cm nad vrcholky nemelo zadny vliv (krajni kytky uz jsou v tu chvili cca 1m od svetla). Jel jsem tam stejne,ve stejnych podminkach, uz 1 kolo, ale s jinou genetikou, a nic podobmeho se neprojevilo. Ze 3 NFT je v jednom postizeno 100% kytek, ve druhem siusednim uz cca 50% a ve tretim se zacinaji kroutit taky, kytky ve tretim NFT jsou ale uz 3x vetsi,nez v tom prvnim,pricemz vse je ve stejne mistnosti, stejnych podminkach. Je to nejaka choroba, ktera zastavi vyvoj korenu a rust kytek. Ja jen potrebuju najit nekoho,kdo to zna a zjistit, jakou chemku ba to pouzit, driv nez to zacne kvest (ted jsem v 1. tydnu kvetu)
Počkej ty jedeš NFT a kytky máš v hlíně ? Jestli to dobře chápu , tak nechápu proč ? Do takového systému je vhodné rockwoll nebo keramzit .
Počkej ty jedeš NFT a kytky máš v hlíně ? Jestli to dobře chápu , tak nechápu proč ? Do takového systému je vhodné rockwoll nebo keramzit .
Jasneze je nemam v hline, nevim kde to ctes ?.. mam je v rockwollu.. pisu ze mam 3x nft (kazde 1x1m) vedle sebe.. a ze to kroucemi se evidentne siri z kytky na kytku, jen kytky v jednom z nich jsou zatim nepostizene a jsou obrovskym zpusobem vyvinutejsi nez ty, ktere tu zahadnou chorobu maji.. na listech ani u korenu zadni paraziti nejsou. Ma tu nekdo zkusenost s virem, ktery to muze zpusobovat? Listy jsou po stranach stocene nahoru uplne do rulicek.. jak maly jointy. .. a skoro nerostou.
Jasneze je nemam v hline, nevim kde to ctes ?.. mam je v rockwollu.. pisu ze mam 3x nft (kazde 1x1m) vedle sebe.. a ze to kroucemi se evidentne siri z kytky na kytku, jen kytky v jednom z nich jsou zatim nepostizene a jsou obrovskym zpusobem vyvinutejsi nez ty, ktere tu zahadnou chorobu maji.. na listech ani u korenu zadni paraziti nejsou. Ma tu nekdo zkusenost s virem, ktery to muze zpusobovat? Listy jsou po stranach stocene nahoru uplne do rulicek.. jak maly jointy. .. a skoro nerostou.
Jej promin , já si poplet příspěvky 😀 . Nahoď fotky ať to vidíme jak to vypadá ...
Cawte vsetci chcel by som vediet na vas nazor ci sa jedna o nedostatok kalzia v dosledku vysokeho PH (niesom zaciatocnik) ale stalo sa mi to prvy raz v takom skorom stadiu som v prvom tyzdni v raste. Hlina Biobizz light doteraz len raz powerroots PH 6,2 vytok som este nemeral kezde som ju este neprelial urobim zajtra. Robim test v ktorom okyslicujem vodu kde to tecuca Ma 7,2 a po 24h okyslicovania ma voda 8,2 a viac. Zabudol som pododknut ze sa jedna len o medelky od BigBud a Wappa su v cajku.Dik za vase odpovede.