Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 71 72 73 74 75 »
Autor
Téma 
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 1153

no včera se mi stala uplně neuvěřitelná věc...bude to trochu delší ale zaručuju že i nejotrlejší hulič tohle zažije maximálně jednou za život...přišel sem ze školy a stavili se dvě kámošky tak sme šli na špeka...no byl to takovej silnější outdoor, ale mě to jen zpomalilo...tak sem došel domů ubalil dalšího a spálil sem ho v kuchyni..potom mi přišla smska od kámoše že ho fotr na wnaše večerní zhulené sáňkování nepustí...tak sem si řek že si zajdu do lesejčka a spálím to sám..už v tu chvíli se měl hoodně pokouříno...tak sem na sebe natáh 4mikiny tričko budnu(je tady -10C) no už sem byl na odchodu a odchyt mě otec že prej dem do nemocnice za babčou páč má narozeniny(babča má něco s nohou) no tak sem mu řek že jako jo...cestu sem vůbec nestíhal..no došli sme do nemocnice a šli za ní na pokoj..já myslel že to bude na chvíli tak sem zůstal nabalenej a začalo mě bejt hrozný vedro-zrychlil se mi mebolizmus- nahrnulo se mi všechno THC do hlavy...pamatuju si jak sem začal vidět takový sluníčko s miliónem různobarevnejch paprsků-tolik barev sem v životě neviděl..zavřel sem oči a oddával sem se haluzím...vůbec sem nevnímal jen to sluníčko...a najednou slyším uplně vystrašenýho fotra: tome!co ti je? vstávej!! a já jako co chce vždyť já přece stojím tak otevřu oči a já se valím na zemi...tak jedna babka prej posaďte ho na židly..tak mě fotík vzal já sem vůbec nechápal prostor..takže mě dotáhl na tu židli tam sem si sed...o okolí sem nic nevěděl...jen to sluníčko..jak sem tam seděl tak sem zas nedokázal odolat tomu sluníčku a zavřel sem oči...no samozřejmě sem se zas zhroutil z tý židle..to už mě tam dávali dohromady tři sestřičky..marně...tak mě vzali na nějakej operačni sál a položili mě do takovýho lehátka lehátka tam..to už sem se trošku probíral...tak koukám nademnou tři sestřičky tak sem se na ně začal hrozně šklebit..ty nasadili dost vostrej výraz a už sem začal vnímat zvuky jak ty sestřičky kecaj něco jako že si mě tady nechaj na pozorování..v kapse sem měl ještě dva špeky na který sem se těšil...nemoh sem mluvit tak sem se zkoušel pohybovat aby jako viděli že sem ok, ale asi sem sebou jen škubal jako kdybych měl záchvat ty sestřičky uplně vyděšený mě vzali za nohy a tahali mě je nahoru a já se jen dementně tlemil...pak mi ty nohy chvíli držel fotr a asi za minutu sem byl uplně v normálním stavu...naštěstí sem to okecal že sem po nemoci a není mi moc dobře a že mi bylo hrozný vedro...takže celkem ok..no pak sem se dozvěděl že sem prostě stál zavřel oči a spadl...prvně sem držkou narazil o postel vylil na babču vodu a pak se uplně natáh:-)no pak sem šel domů vzal sem dvě pivka a šel to do lesíka zakalit...dal sem dvě pivka dva špeky ze stejnýho matroše a zas uplně v píči...když sem pak šel domů tak jak sem dýchal tak sem si zamlžoval oči asi jako když se vám zamlžujou brejle...v tu chvíli jak sem padal to byli naprostý pocity euforie, klídku, nádhery...vůbec se to nedá popsat..nej bylo to sluníčko...ono se totiž točilo do kola a měnilo barvy...hrozná haluz..ty babky pak na mě hustě koukali:-)

Naposledy upravil loeX 26-01-2005 v 14:30 PM

Old Post 26-01-2005 v 14:25 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 1154

loeX:fakt genialny príbeh a to tie sestičky nemali haluze že si sfetovany alebo nečo take?Ale fakt super pribeh hlavne to slniečko

Old Post 26-01-2005 v 14:31 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 1155

já se taky divím že je to nenapadlo..už cestou tam mi otec říkal že mám divně červený oči:-)no nej je na to že to je realita:-) takovouhle sračkárnu bych od travky nikdy nečekal...

Old Post 26-01-2005 v 14:36 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Příspěvek č. 1156

ještě dodatek: jak se měl oči otevřený tak to sluníčko bylo průhledný a rozdělovalo mi zrak na ty paprsky..jak se točilo tak sem se točil s tím..jak sem zavřel oči tak to hrálo všema barvama...

Old Post 26-01-2005 v 14:37 PM
4C3
Stálý Člen

Karma uživatele 4C3 - 41% PěstitelskáKarma uživatele 4C3 - 41% Pěstitelská

2loex: Příspěvek č. 1157

sorry, ale tohle si fakt neodpustim, ty musis bejt jednoduse naprosto vylizany pako, jaky se hned tak nevidi... kvuli lidem jako jsi ty jsem na grower.cz prestal chodit... laskave kanal neflooduj takovejma bachorkama, ktery by ti nesezrali ani tvy vrtstevnici...
je mi docela smutno, kdyz vidim CO vsechno huli... takovyhle nevyvinuty NECO tuhle kulturu naprosto degraduje...

2all: sorry za off-topic msg, at to klidne moderator smazne...

* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!

Old Post 26-01-2005 v 20:34 PM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Příspěvek č. 1158

tak hele chlapče...sem žák gymnázia iq 130 a rozhodně se nepovažuju za nějaký CO...a obviděním že si vymejšlím báchorky se nemíním zabejvat, protože to je poor reality a jestli nechceš nevěř..je to jen tvoje věci...v nadpisu sem psal že to je fakt dost maximum..jak sem ležel na tom lůžku taky sem nemoh uvěřit co THC dokáže za divy...ještš něco máš na srdci??

Old Post 26-01-2005 v 20:51 PM
loeX
Stálý Člen

Příspěvek č. 1159

jo a sem dost zásadně upřímnej člověk a nemám potřebu si vymejšlet báchorky...na co by mi to asi bylo???uznaní vypatlané zhulené palice co se kácí v nemocnici??to fakt nepotřebuju...tohle je thread o zhulenosti tak sem si sem připsal svůj zážitek a hodlám si ho hájit...bohužel mi nevidali nějakej papír jako že si mám jít změřit tlak nebo tak něco takže nemám čím dokazovat...díky mé upřímnosti není ve výše zmíněném příběhu ani jedna odchylka od reality...

Old Post 26-01-2005 v 20:55 PM
G.E.M.E.R
Stálý Člen

Karma uživatele G.E.M.E.R - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1160

to LoeX: Ja nemam dovod ti neverit,stalo sa mi nieco podobne :
http://grower.cz/forum/showthread.p...6&pagenumber=75

Nemali tie haluze nieco spolocne s ..... "tak sem na sebe natáh 4mikiny tričko budnu"

V tej nemocnici bolo asi dost teplo,nie?

Old Post 26-01-2005 v 21:29 PM
G.E.M.E.R je offline   Profil uživatele G.E.M.E.R   Find more posts by G.E.M.E.R   Foto galerie člena G.E.M.E.R   Click here to Send G.E.M.E.R a Private Message   Add G.E.M.E.R to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHARoN
Nový Člen

Karma uživatele CHARoN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1161

loeX: Ja ti verim kazdy nekdy neco zazije a u tebe mochlo jeste zapracovat to teplo.(mikyna,bunda,to je hned)

Old Post 26-01-2005 v 21:33 PM
CHARoN je offline   Profil uživatele CHARoN   Find more posts by CHARoN   Foto galerie člena CHARoN   Click here to Send CHARoN a Private Message   Add CHARoN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jirka P.
grower racer

Karma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 1162

jo horko je hnus, ja sem s kamosema v lete(blo tak 35st.) zahulil na petrine, a cestou dolu mi bylo brutalni vedro, uz sem se chystal skacet, a vtom sme nastesti zalezli do hospody, kde sem si dal studenou mineralku a bylo to vklidu . . .

70W secret grow - powerplant | 70W secret grow II. - powerplant | 70W secret grow III. - isis | 70W grow IV. - jack herer, mazar | 70W grow V. - skunk#1
Rozum mne pronásleduje, ale já jsem rychlejší!

Old Post 26-01-2005 v 22:38 PM
Jirka P. je offline   Profil uživatele Jirka P.   Find more posts by Jirka P.   Foto galerie člena Jirka P.   Click here to Send Jirka P. a Private Message   Add Jirka P. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Příspěvek č. 1163

jo tady hlavní roli hrálo právě to teplo...protože po dvou špekách člověk zas tak v prdeli nebyl..v nemocnici 27 C a já tam stál 15 minut ve 4mikinách tričku bundě a čepici...pak se mi to tím teplem nahjrnulo do hlavy a já se složil:-)

Old Post 27-01-2005 v 06:38 AM
Kutas
Stálý Člen

Karma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 1164

my sme jednou zhulakani sedeli na schodech v jednom takovem "kulturnim zarizeni" kde je bar a tak... proste velka budova . No a naproti schodum byla velka sklenena tabule a videli sme pres ni az do nejakeho bytu, jak se nekdo diva na televizi... kamos vytahl laserove ukazovatko a zacal tim snajpit na zed nad televizi za chvilku se v okne objevila nejaka baba, pak decko a pak jeste kdosi dalsi a cumeli na nas ale my sme byli ve stinu ... no hrozna prdel porad sme je tam tim otravovali... pak sme sli ven a zrovna tim smerem mirila dvojice svestek (floydi).. asi to byla nahoda ale zazitek dobry

Old Post 27-01-2005 v 18:29 PM
Kutas je offline   Profil uživatele Kutas   Find more posts by Kutas   Foto galerie člena Kutas   Click here to Send Kutas a Private Message   Add Kutas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Příspěvek č. 1165

to:nakaši...ten můj stav byl uplně to samé..prostě sem sebou praštil a nevěděl o světě...když mě fotík budil tak sem taky vůbec nechápal co se stalo...možná to bylo taky tou nemocnicí jak to tam smrdí a připomíná urazy...

Old Post 27-01-2005 v 20:46 PM
Orange Sword
Nový Člen

Karma uživatele Orange Sword - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 1166

My sme s kámošema jednou přišly vypálený do jednoho klubíku a tam byli samý chlapy a ani jedna bába,tak sme si mysleli že sme v klubu čtyřprocentňáků a začali sme se všem tlemit a rychle sme vodtamtuď vypadly,doteď nevim jestli tam fakt byli homoklády nebo ne ale zůstat tam o pár minut dýl tak by sme si možná ráno nesedli

peace

Naposledy upravil Orange Sword 27-01-2005 v 21:21 PM

Old Post 27-01-2005 v 21:05 PM
Orange Sword je offline   Profil uživatele Orange Sword   Find more posts by Orange Sword   Foto galerie člena Orange Sword   Click here to Send Orange Sword a Private Message   Add Orange Sword to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Příspěvek č. 1167

mě se včera po nejlepším jointu co sem kdy měl stalo, že sem si sed na postel a najednou sem okolo neviděl nic jinýho než takovou divnou mozaiku..pak ti ještě naběhlo a já letěl v raketě pryč od země..ze začátku sem viděl svůj panelák pak naše město pak lesy pak kontinent pak kontinenty a nakonec celou zemi..pak sem odletěl uplně do prdele:-)

Old Post 29-01-2005 v 12:26 PM
shorscha
Nový Člen

Karma uživatele shorscha - 0% Pěstitelská

Obecné brutus Příspěvek č. 1168

Bylo jich už více ale tenhle mě rosekal, byla sem s přítelem a s jeho bráškou venku a měli sme nějaký skérko, tak sme dali dva pytle ve třech lidech a šli sme na pivo. Jak tak sedim u toho stolku tak koukám z okna, v tom přijede dodávka a v tom okně vidim odraz normálně hospoda na vlakovym nádraží, v tom se zvedne chlápek v bílý košily a projde kolem našeho stolu, čumim jak vyhulenej krtek nikdo neprošel. Uf...napiju se piva a podívám se znova, ten samej týpek se zase zvedne a zase projde kolem nás...a samozřejmě zase nikdo, tak se zase napiju a podívám se za sebe, tam tři chlapy v černých hadrech, byl to brutus, pak sem se podívala ještě jednou z okna ale už nic...*8*

Old Post 29-01-2005 v 17:08 PM
shorscha je offline   Profil uživatele shorscha   Find more posts by shorscha   Foto galerie člena shorscha   Click here to Send shorscha a Private Message   Add shorscha to your buddy list     Navštiv homepage uživatele shorscha! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:39 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 71 72 73 74 75 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás