Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím,po delší době se zase ukázal problémek...tipuju svilušky,ale radši se zeptám holky to docela schytaly,měla to jen jedna malá a nejak se to rozšířilo,kvete to tak týden,tak snad to jeste pujde nějak rozumně zlikvidovat..diky
Původní příspěvek od miravlak zdravím,po delší době se zase ukázal problémek...tipuju svilušky,ale radši se zeptám holky to docela schytaly,měla to jen jedna malá a nejak se to rozšířilo,kvete to tak týden,tak snad to jeste pujde nějak rozumně zlikvidovat..diky
Původní příspěvek od miravlak zdravím,po delší době se zase ukázal problémek...tipuju svilušky,ale radši se zeptám holky to docela schytaly,měla to jen jedna malá a nejak se to rozšířilo,kvete to tak týden,tak snad to jeste pujde nějak rozumně zlikvidovat..diky
Ahoj, mám super skušenost s Rock Effect, je to olej, čistě BIO, svilušky utečou, vajíčka mo zahubí.
Ahoj groweri,
na jedne kytce se mi objevila vejce nejakeho hmyzaka + jsou prokousane listy v okoli a taky to vypada jak kdyby neco vysavalo zelene barvivo z listu (viz foto)
tipuju housenky, muzete mi to nekdo potvrdit a pripadne jestli to nejak resit?
sorry za kvalitu fotek, lepsi to forum neumi zrejme
Zdravím, vcera som si vsimol ze sa mi toto tvorí na listoch neviete niekto čo to je ? typoval som to na pleseň ale to biele vobec nieje povlak alebo niečo tomu podobne je to a to čierne ma desi ešte viac. Zatial je to na jednej kytke a len na pár listoch, je na nej spraveny LST a tvori sa to prave na tychto listoch ktore boli možno až moc dole a nesvietilo na nich slnko ? Ak by to boli škodcovia rozmyslal som nad pripravkom Biobizz - Leaft coat je na to celkom dosť dobrych ohlasov tak ak by tu mal niekto skusenosti napíšte prosím. Kytka je 1m vo kvete, hnojím BioBizz Bloom. Vďaka.
Ahoj, tento rok jsem se pustil do Scrogu s ICE od RQS. Pěstuji pod led panel 300W, mám stan 60x60. Postupně jsem ostřihával listy asi na 3x a to s rozestupem 1 týden, aby to nebyl velký šok. Když už je rostlina ostrihana a zůstali mi hlavni palice, které začínají prorůstat sítí, tak se začali na konečkách listů objevovat oranžové skrvny. Před 2 týdny jsem hnojil Terra grow a před pár dny jsem dával Green Sensation. Někde jsem četl, že je dobré přikoupit do zásoby Calmag, když pěstujete pod ledkama, že to bere hodně hořčíku. Takže jsem včera dal ještě calmag. Uvidím, co to udělá, ale stejně bych se raději ještě s Vámi poradil.
Jj,je to problem CA a mg...přídavek calmag.osobne dávám calmag i postřikem na list.pod těmi ledkami to pomaleji vysychá,tak dávám na list.doporucil bych ti to.
Neřekl jsi zda pestujes v kokosu či hlině .. jaké mas Ph a ec? Muže být problém jenom v tomdle . Taky pěstují pod led a některé modely calmag nepotřebuji .
Proč otrhavas listy ? Mas stim nějakou zkušenost nebo ti to jen někdo poradil ?