Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od skleny Zdar lidicky, chtel bych se vas zeptat, jak dlouhy kvetení je u big bud xxl v indooru????? dekuji
BIG BUD XXL (indoor, outdoor)Ministry of Cannabis
Tato rostlina je téměř čistá Indica s velmi happy efektem. Je pouze ve feminizované verzi.
Je to jeden z nejlepších produktů naší kolekce, dosahuje nekompromisní kvality a vysokého výnosu.Vzhledem k tomu, že je to převážně Indica, očekávejte nižší rostliny. Doporučujeme je pěstovat s použitím sítě.
Tech.data: 80% Indica, 20% Sativa Doba květu : 7-8 týdnů
Výnos : outdoor - víc než 1000g/m2
indoor – 500 - 650g/m2
Obsah THC: min 15%
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Původní příspěvek od skleny ano, ale to je outdoor!!!!! ja je jedu na 6kouli uz 73 dni...
Kde píšou, že se ta doba týká outdooru, to je doba kvetení, co na tom nechápeš?? Pokud je mi dobře známo, u outdooru se většinou uvádí měsíc, kdy je rostlina hotova ke sklizení a někde při tom rozlišujou i severní a jižní polokouli.. jasně že někde píšou týdny, ale pak to platí jak pro OUT tak pro IN přibližně stejně.
Počítáš květ od prvních blizen květu nebo od přepnutí? A podle čeho určuješ zralost rostliny?
citace:
Hm aha, takze neplati to, ze u indooru je to +- tyden jo? ja myslel, ze kdyz tam kua napisou 7-8 tydnu, tak to od prepnuti potrva +- tyden... ja uz sem na 3 tyd.. chloupky jsou spis zatim lehce rezavy a ty maly potvory jsou pod lupou mlecne, ale velka cast je zatim pruzracna...
No nic,vidim ze je tu az moc chytrych lidi,ci zavistivych?Pan bezdechu si zrejme mysli,ze je ganja buch a je nejlepsi?Tato atmosfera,ktera tu vladne,je jako v nasi politice.
Jdu od toho.Pestu zdar,pratele.
Co si myslím, si myslím, ale Ty to neuhodneš.. jinak co jsem Ti proboha provedl, že jsi se musel smazat?
Fotky sem postuješ zjevně ne proto aby jsi se zeptal kdy sklidit. Tak jsem se Tě pokusil usměrnit, on se urazí a smaže
K těm hnojkám, fakt mě to zajímá, jak dlouho jsi to proplachoval, pokud jsi to hnojil těmito zahradními hnojivy. A jestli to bylo znát na chuti.. a jak.
A že bych Ti záviděl narostlý automaty?? Proč jako??
sory za další OT.
citace: