Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
minulý pátek jsme byli s kamošema v café de la Ostrava. A tak si v pohodičce pohulujem, když z ničeho nic kámoš řekne úplně šílenou věc na které jsme se zasekli asi tak na hodinu a půl.
On: Podívejte se na toho psa co leží vedle nás, představte si že je to anděl, který se na nás přišel podívat co děláme.
jdu takhle na party nejdřív se stavím na cofee shop dam par piv nějaky brko a mašíruju si to směr karolína(tam byla ta kalba) po cestě potkam nějake bukelaky tak se jich ptam kolik je entry- hnedka odsekli 150. říkam kuwa si dělate prdel ne? oni ne ! tak si to mašíruju dal smířeny s tím že jsem o 150 chudší- v tom mě napadlo že jim u vstupu dam 50 a ubalim, takovy komromis. Tak jsem to prubnul a ono to zabralo- ubalil jsem zapalil jsem dal si čouda a šel do řiti v tom potkam kamoše hnedka mu vykladam jak jsem to s tím vstupnym nevychcal, kokot se začal hnedka smat jelikož vstupne bylo 50 tak jsem se tak trochu dojebal.
no já bydlím v druhým patře v paneláku...ubalil sem a šel si do sedmýho zahulit..no dohlil sem a že bych mohl jít domů tak si to valím po schodech říkám si:ještě tak tři patra a sem ve svým podlaží...no najednou stojím a čumím...já vůl druhý patro nestih a stál sem ve sklepě...když sem šel nahoru tak sem to zas nestih a vylez sem do třetího:-)
Kolem šestý večer se u mě stavil kámík (180cm, 160kg ), že zajdem na cígo a pokecáme, měl jsem doma zbytek něčeho lepivýho, tak jsme neváhali a potrénovali balící techniku Zajeli jsme na rozcestí a zašili se pěkně do tmavýho prostoru ... za autobusovou zastávku . Pokouřili jsme, pokecali a po půl hodině v totálním cirkusu jsem uslyšeli motor auta. Sedíme si tam a pozorujem co se děje... auto za náma svítí a bliká mu nahoře maják. Říkám si, že je průser, protože auto bylo narvaný 60 gramama a všechno to leželo všude možně Byly dvě možnosti: nastartovat a odjet, policajti by ale vyrazili za náma a to by byl větší provar, nebo se to snažit uklidit a počkat jak to dopadne. Zůstali jsme stát a stále nic. Oba ve strašný schíze do tý doby než jsme zjistili, že zmiňovaný auto s majákem byla bezpečnostní služba, která hlídala nedaleko rozestavěný barák.
Jednou sem s kámošem ubalil z AK47(moooc dobrá) no šli jsme do restaurace(naše obvyklí místo-takovej letní stánek s občerstvením-chodíme tam v zimě) no zahulili sme a šli si sednout na takovou kruhovitou prolejzačku..akorát já vymyslel že v tom někam poletíme...od tý doby to začla bejt hrozná haluz...prostě sme tol ítaní brali jako realitu...takže sme zadali souřadnice start mě uplně zatlačil do sedadla:-) no doletěli sme na planetu goaldů(viz hvězdná brána:-) a že pudem ochutnat jejich hůlo:-) tak sme vylezli vzali kalachy a nějak sme se prostříleli k jejich hůlo..zahulili sme a že poletíme na zem...tak dem zas k raketě a jeden zmrd na mě skočil...bylo to tak reálný že sem spadl..až potom ho TeRRy zastřelil..u rakety sme zjistili že se nám rozbil motor tak sme to rychle opravovali páč přilejtala raketa nějaká jejich lod která mi málem ustřelila hlavu:-) no doletěli sme na zem a že kámoš de pude domů...no tak sem šel s ním a největší haluz byla že von šel domů ůplně rovně takže lez přes ploty budky a všemožný překážky...když chtěl lízt přes řeku tak už mě prdel z něj přešla a začal sem do něj hustit něco jako že je v mé moci a von mě začal poslouchat uplně na slovo:-) pak sme se z toho tranzu jaksi dostali a došli domů:-) naštěstí:-)
Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.
no na huleni sou husty zaseky...
byly s v kempu a ze s kamosem pudem na pivko...
a ja zrovna koupil naky huleni... tak ze jako pudem dat brko...
oba nas to celkem dobre nakoplo...
hraly sme fotbalek a ze je priserna nuda... tak nekam pujdem...
jediny co bylo slyset v dali byla naka dyza...
tak pudem za lidma... tak tedy oki a sli sme...
po ceste byla prdel... vsude tma cestou sme potkavaly lidi co vypily uz alkoholu moc a blily po ceste... tak sme vedely ze dem dobre a sli sme kupredu po skoro poblity ceste... cesta byla dlouha a tezky nohy byly taky... vobadva uz to pekne znavilo tak jako ze si odpocinem a zabocime do prvniho baru co potkame...
po 5 minutach sme narazily na takovej malej barek u vody... daly maly pivo na posilnenou...
ubalily sme speka vyhulily a chvily zase zvatlaly pusou naky blbosti...
hraly si s vosama atd..
no proste haluz... uz sme byly voba rozhuleny takze dame jeste brko ale ja jak se natahoval svejma rozklepanejma rukama tak sem schodil ten zbytek malyho pivka na ty papirky...
nastala doba nadavek... gdy sme se hadaly gdo je vetsi zmrd jesltly ja ze sem to polil a nebo on ze je nekam neschoval... tak sme se ted nak uklidnily a ze dame tedy hlavy dohromady... vymyslely sme ze kolem nas je mega moc lidi a jeden papirek by mezi nema moh bejt...
tak sem se teda zved a ze se pudu kouknout gdo by moh mit... u baru staly naky solidni lidi tak sem se rozesel k nim a ze se teda zeptam...
inu zeptal sem se otocila se naka slecna s mladikem oba solidni lidi..
jenze papirek nemely ze nekouri... tak sem dosel ke stolu a rikam ze kamosovi ze me to ted jako nebavi ze tady papirky nigdo nema...
kamos se zved a kouka po lidech pta se naky slecna a slecna ho odkazuje na nakou vyholenou hlavu... inu kamos se sebral a sel za ni...
ja sem zbled jak stena protoze mi bylo jasny ze to neni hulic...
tak kamos na nej promluvil,lebka se otocila a zacal na nej rvat: "PAPIREK ? JAKO NA HULENI ??? TY PRASE JEDNO TO SI ZE ME DELAS PRDEL ???" plesoun tezce nestihal... ja taky ne a myslim ze kamos na tom byl nejhur... tak a ted nastala otazka co ted do haje co se stane...
nastesti kamos (ADA) zareagoval rychle a napadlo ho se otocit a odejit ale jak se otacel a odchazel k nemu prisla naka holcina ze mu sehnala papirek... nacek totiz nechutne rval takze to asi slysela...
nacec sme ubalily spotrebovaly a sli za hudbou dal... dorazily sme na nakou mega dizu... celkem hafec lidi.. vypil sem tam mega moc chlastu takze si pamatuju uz jenom to jak ke me de nakej typos ze ma pro me huleni ze mi sehnal...
pritom nevim proc ale ja nic nechtel... vydel sem trojite takze ani newim co v tom saklu bylo...
ale dyz sakl videl kamos pribeh prohlid a prohlasil: "ty zmrde tys ho chtel vosidit" malej kluk se zalekl a rika CO ??? mezitim to kamos vzal votevrel a vysipal a si jenom pamatuju jak ty mali kluci berou nohy na ramena protoze to byly prej jenom seminka a listi... chtel mi to prodat za 250 jeste ze tak ) takhle vostrej sem mel celej vecir...
naka typka na ty disko spadla do komatu a vodvezly ji zachrankou takze diskoska skoncila a ja se chystal jit dom...
no jako ze jo no ale dyz sem sel podel ty vltavy do stanu tak se potkaval lidi jak soulozej na brehu...
fakt nechutarna... najedniu vybehla naka typka zvody za mnou (byla naha) a povida mi: "mash bonus ??" ja na ot ze ne (nevedel sem co to je) ona teda jako ze faaaajn tak jestly mi neni horko (byla kosa jak prdel) povidam jaki ze to teda ne mila zlata me je kosa jak swin... asi se nastvala ale delala natlaky furt... tak povida dal ... "dyz se sliknes a pudes se mnou do vody zahreju te tam..v tom sem se lek ustoupil...
prohlid sem si siluetu a rek... "doma mam lepci" a sebral se sel dal...
v tom me negdo ze zadu capl za rameno a strh me na zem... ja spad na zada a tam nade mnou stal nahej typ a povida: "jestly s ni nepudes do ty vody tak ti rozbiju hubu" to uz na me bylo fakt moc tak sem se sebral s tim nahym typem a du s nim k ty vode... oni tam vsici lezely na dece a prikryty a kalily vodku... vim ze sem s nema pil taky ale uz ani newim kolik.... ale wim ze toho bylo mega moc... ani newim jak se se odtamtud dostal ale mam prostze okno pamatuju si jak du podel ty vody a koukam ze uz asi vsici spej ale najednou tam vidim dal podel brehu jak se koupaj holky... byl sem zkalenej a v ruce zbytek ty vodky co sem dostal z predesly navstevy...
inu sel sem po brehu a dyz sem narazil na kocky...
to byla neskutnecna krasa ale doma na me cekala moje mlada/stara/mama/milacek tak mi nezbylo nic jinyho nez si sednout na tu hromadku obleceni co si holky odlozily,zapalit si cigo a koukat jak dve mlady holky si hrajou ve vode a jediny co bylo moje dilema "svlikni se a bez za nema - nechod doma te zabijou...
tak sem tam tak chvily dumal ale pozde.... okolo sli naky kluci a zvladly se svliknout driv... tak sem se zved a uz to vzal ze teda pudu spat do stanu ale jakmile sem se zved a otocil negdo za mnou zacal kricet...
oni ti kluci tu studenou vodu asi nak nepobraly a rychle na sebe navlikaly co bylo... a sli nekam pryc... mezitim holky za nakou chvily vylezly ven tak sem si pockal holky se mnou daly cigo a pozvaly do stanu.. ja rek ze teda ne a pudu spat.... tak sem tak bloudil po tom kempu a nemoh najit svuj stan.... delalo to celkem problem.. az sem teda nasel podobnej stan a rozep ho... a voni tam ty dve holky z vody prevlikaly...
newim proc asi mi to nak ujelo ale proste sem natah ruku a sahl ty jedno na prso a nak sem se na tom zasek...
ale holka se nebranila a ja taky ne... ani ze na sobe nemala nic..
pak sem si uvedomil ze to je asi blost co delam...
tak sem nechal holky komplet prevliknout a sel si s nema dat ven cigo... dokourily sme... a ja se pak vydal... teda do stanu.. nasel sem nase auto...
ale v kapse sem mel jeste zbytek vodky a vedle soused kalil zelenou tak sem tam s nim vytvrd flasky sme spolu dopily a ja sel si konecne lehnout...
rano sem vstal a sel si cistit zuby... umyvarna byla pod tou diskoskou...
sel sem tam asi 5 minut vcera nam to trvalo asi tak 1 az 2 hodky... nechapu to... a na ty ceste me pozdravilo asi 20 lidi... ja je ani neznal...
PROSTE SEM TO NESTIH )
Kdyz jsem poprve palil tak jsem me docela zajimavej stavek...proste jsem nabili tak 10 kotlu a furt jsme mysleli ze nejsem zkoureni a tak se palilo dal.....pak jsem se najednou probral ve stoje a do huby jsem kamosovi cpal rohlik do huby a on narikal ze se mu mota bedna...pak jsem se vydali na kopec a ja rikam:tudyma jsme uz sli? a on na to jo asi pred 5 minutama ale pak jsem se vratili..ok tak jsme jeste dali prdy....poprve mi doslo ze jsme v hajzlu kdyz jsem si uvedomil ze melu reci typu: jsem v centru dvanactiuhelniku na poloplnych osach v barevnem spektru. atd.....kamos se furt smal jako kreten ale me do smichu nebylo protoze jsem nemohl zastavit chuzi a umiral hruzou ze vejdu na cestu a sestreli me auto....na ceste se to automaticky zastavilo a jak byl vzduch cistej tak zase chuze pokracovala smele dal....nemohl jsem to ovladat dost dlouho nez jsem zjistil jak na to....musel jsem si proste porucit kam chci a nohy me tam samy dopravily......
pak se mi staly takove ty bezne veci jako ze mi prs vrostl do hlavy, hulakal jsem na namesti, kecal chujoviny kudyma jsme sli nebo si myslel ze mam hlavu ve sveraku nebo ze mam "nekonecne kapsy", "ruce na sroubech" a ze sedim v jedne velke televizi ktera je kolem me (jako proste koule)
ale jedno jsem u kamose slavili narozky jen tak ve dvojko a shulili jsme tak 4 kotle pohodoveho skanku..nebyl jsem uz zadnej amater a stejne sem se valel po zemi a on pichal vidlickou do kurat a hlasite u toho pistel jakej je to hnus....ja jsem obejmul ker a tak to zacal.
Celej ker se zacal otacet a ja si kleknul a proste jsem byl jako celej ,, z lega" kostky ze me odlitavaly a ja se dival jak se mi rozpousteji ruce....celou dobu(asi 5 vterin) jsem rval:,,Jura pomoc jsem uplne v pici".....nejsilenejsi stav s ganjou...pak jsme se tomu uz jen smali...
a jeste bych rad pridal prihodu od borce ze tridy kterej si hajzl na koupalisty(prirodnim) zahulil sam hasis a pak s nama plaval na druhou strany a malem se utopil bo se tak smal ze se potapel....a smal se nam i tomu ze se topi..proste chuj^^
No, tak pred tejdnem sem stal s kamosem docela spalenej na autobusaku a dyz tak vypaleny cumime a meleme hovadiny, tak kolem nas probeh danek. Docela mazec, vzhledem k tomu, ze sme ho meli 2 dny pred tim ve skole k vobedu. Asi pomsta, protoze to psycho co nam udelal fakt stalo za to.