Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Můžu potvrdit, měl jsem podobnej problém jako anubis, hnojil jsem kristalonem a neupravil jsem dávkování - dával jsem pořád stejně i když kytka byla 3x větší.
Koupil jsem calmag a alga grow a problém zmizel. Možná by stačilo i víc kristalonu, zkus.
Pravda,mel jsem uplne to stejny.tabulky na hnojivech jsou na prd,kup ec metr a mer pokazdy kdyz hnojis.kazda voda je jina a vyprdni se na kristalon.u indooru nejde delat nic na pul
aagenst: blizny na kvete mas troska spalene , mierne aj konceky listov...od hnojiva, takze ak hnojis podla tabulky mierne uber a davaj kazdu 3-4 zalievku len cistu vodu s TopMax.
Btw: Algamic som nikdy moc nepouzival ale dobre skusenosti mam s Activera, ked nieco poseres dobre to zrovna rastlinu
Tie flaky na listoch som si neni isty ale moze byt spalene od slnka, lebo su dost nepravidelne
No je to možne že od slnka lebo tieto dni je dosť silný výpek a aj kvetinače sa mi riadne zohrievaju napriek tomu že sú biele. včera som ich tiež dal radšej do vnútra pod svetlo. Activera vyskusam.
Původní příspěvek od Ales-All Ahoj, pořadí mi někdo ? Jedu outdoor a zas tam mam všude na listech tohle . Co to je a nakej odzkousenej recept co na to použit . Díky moc
Svilušky . Mě vždy zabere Vertimec 1.8 . Pořádně vystřikat , hlavně ze spod listu .
SteelPress - tento rok to ma dobre podmienky aj ine rastliny v zahrade to chyta (jablone, uhorky...) v tom stadiu ako to mas neviem ci to este pomoze :/