Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Scroo Zdarec hosi kdo helfne a hodi nejakej tip co by to mohlo zpusobovat ?
Super skunk - sensi seeds 25 den rustu co myslite ?
PH 6,3 EC nemerim vlhkost 75% nonstop teplota 27 den 20 noc ?
podle mě přepálený hnojkama jak prase. PH určitě nebude 6,3 jak řikáš. je tam vidět fialovej stonek což značí nevtřebavání se fosforu a žlutej list vypadá na defecit dusíku obojí díky PH - podle mě. Tipoval bych to na PH někde kolem 5.2 .... změř PH odtoku.
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Původní příspěvek od iabek to bull: diky, jak říkáš, mám to taky na menších listech a tenhle řízek je i ze všech nejlabší. Všechny napadený listy jsme obral, čím to mám postříkat? Diky
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
Původní příspěvek od Spikec ahoj, mam trochu problem s listy, viz foto, projizdel jsem to tu a mozna spatny PH? Chtel bych ale radsi znat Vas nazor z fotky.
Jedna se o blueberry normal pod 400w...teplota 21-32C vlhkost 40-80, dost mi to kolisa, tak nevim jestli treba tim? Sazeno od seminka do rockwoolu, pak prechod do substratu allmix od biobizz, kytky stary cca 3 tejdny, zatim jsem prolejval jen vodou s upravenym ph bez hnojek. PH vytoku 6.9, snazim se to ted snizovat kazdou zalivkou. Snad jsem popsal vse. Predem diky za pomoc.
dusík! Pozor na hnojky, některý snižujou dost PH , takže ho měř až po promíchání s vodou ( ale to ti určitě bylo jasný ) ... optimálně abys měl tak 6.1-6.3 ...
dusík! Pozor na hnojky, některý snižujou dost PH , takže ho měř až po promíchání s vodou ( ale to ti určitě bylo jasný ) ... optimálně abys měl tak 6.1-6.3 ...
jasny, to vzdycky merim az po pridani hnojek. Ph jsem ted shodil na 6.2, takze to je asi ok, jen by me zajimalo co jeste muze zpusobovat to, ze ty listy jsou takovy trochu zaoblene sveseny. Prelity to prave urcite nemam, na to si davam bacha a skoro vyschla hlina a nektery kytky vypoukly sveseny listy.
Mám problém s listy , žloutnou mě konce na třech kytkách v prosím poraďte oč jde díky, jiné kytky to nemají , může te být přehnojeňím ?? Mám to v zemině Děkuji
Původní příspěvek od Hlava Rovnou pište co mate za pH , EC , Teplotu , pěstební medium , atp. Samozrejmě nejlepsi je fotka , cele rostliny a konkretního problemu , vse se tak urychlí diky Hlava
Kdyžtak se zatim podivej na tu fotku jestli to tam nebude čau Hlava
Zdravím všechny,
potřeboval bych poradit s problémem, který mě trápí posledních pár kol.
Jedná se o to, že v období kolem 25-35 dne květu začnou listy pomalu žloutnout až hnědnout kolem žilnatiny, potom schnout a nakonec se uschlé zkroutí nahoru.
Tenhle problém kompletně zabrzdí květ a až do konce už se žádná sláva nekoná. Jedu v kokosu, zalívám ručně podle váhy květináče. Hnojím Jungle indabox + od cca 4.týdne květu přidávám ATA XL 1ml/L.. pH držím na 6, eC na konci max 1,7-1,8.
Minulé kolo jsem měl stejný problém a myslel jsem, že jde přesolení kokosu, tak jsem to každý týden proplachoval ATAZYMEM, nicméně to nepomohlo. Teď mě už napadá jen nedostatek fosforu a přelití. Na nedostatek dusíku se mi to nezdá, pokud se pletu, tak mě prosím opravte.
Najde se někdo natolik zkušený, aby mi poradil co to může být?
Zdravím všechny,
potřeboval bych poradit s problémem, který mě trápí posledních pár kol.
Jedná se o to, že v období kolem 25-35 dne květu začnou listy pomalu žloutnout až hnědnout na krajích, potom schnout a nakonec se uschlé zkroutí nahoru.
Tenhle problém kompletně zabrzdí květ a až do konce už se žádná sláva nekoná. Jedu v kokosu, zalívám ručně podle váhy květináče. Hnojím Jungle indabox + od cca 4.týdne květu přidávám ATA XL 1ml/L.. pH držím na 6, eC na konci max 1,7-1,8.
Minulé kolo jsem měl stejný problém a myslel jsem, že jde přesolení kokosu, tak jsem to každý týden proplachoval ATAZYMEM, nicméně to nepomohlo. Teď mě už napadá jen nedostatek fosforu a přelití. Na nedostatek dusíku se mi to nezdá, pokud se pletu, tak mě prosím opravte.
Najde se někdo natolik zkušený, aby mi poradil co to může být?
Přikladám aktualni foto:
White Russian (FairSeeds) 35/12
pH 6
eC 1.55
teplota přes den 27-28, v noci 23
vlhkost pres den +-40%, v noci 50-60%
nejsem žádnej rádce ale pár dní tu nikdo neradil?tak zkusíme najít problém a třeba se někdo přidá...
krepa23-nezalejváš víc než je zdrávo a do toho hodně rosíš?
spider18-už smesi psaly ale třeba někdo pomůže,podle mě špatně připravené rohože?
eari-řekl bych právě přesolené,hmm nenecháváš moc zálivky v miskách?
Dobrým,pěstovaní jen se daří - a čórkám,ať na prach ruce shoří
Pěstuj-Neprodávej-Sklízej-Nekraď ToisHoolisCannabis
Zdravím, jsem v indooru nováček, jedu první kolo a potřeboval bych poradit.
Až do teď vše ok. Ale nyní se mně na jedné kytce objevily hnědé flíčky.
Jedu coco od plagronu přesně podle tabulky. Jako doplněk pouze root a nyní green sensation. S přelitím by neměl být asi takový problém. Na spodku je keramzit a voda proteče skrz jen někdy. Jinak se mně daří udržet cocos vlhký bez odtoku.
PH okolo 6,2
600w HPS
odtah myslím okolo 450 m3
vlhkost 20-40%
teplota 26 / 19 °C
32 den květu
Jedná se o Hawaiian snow
Z pěti kytek zatím pouze jedna. Zrovna u týhle jsou v květináči dvě (11l), a má to pouze tahle jedna. Ostatní mně přijde, že mají pouze lehce zažloutlé špičky listů.
Díky za odpověď a growu zdar.
mam zacinajici problem obevujici se na listech.
400w sodik,teplota 22 C , vlhkost 65, substrat light mix biobizz,hnojky zadne jen voda,10 den 18/6.
No padli to neni to sem se sekl ráno se to nejak lesklo , hele to je deficit P a Mn , to je ze semena nebo klon ??
citace:
Původní příspěvek od johnykaras Zdravím, jsem v indooru nováček, jedu první kolo a potřeboval bych poradit.
Až do teď vše ok. Ale nyní se mně na jedné kytce objevily hnědé flíčky.
Jedu coco od plagronu přesně podle tabulky. Jako doplněk pouze root a nyní green sensation. S přelitím by neměl být asi takový problém. Na spodku je keramzit a voda proteče skrz jen někdy. Jinak se mně daří udržet cocos vlhký bez odtoku.
PH okolo 6,2
600w HPS
odtah myslím okolo 450 m3
vlhkost 20-40%
teplota 26 / 19 °C
32 den květu
Jedná se o Hawaiian snow
Z pěti kytek zatím pouze jedna. Zrovna u týhle jsou v květináči dvě (11l), a má to pouze tahle jedna. Ostatní mně přijde, že mají pouze lehce zažloutlé špičky listů.
Díky za odpověď a growu zdar.
No špatný pH, mělo by bejt tak 5,5 -5,7 a jsou zasolený propláchni to čistou vodou s enzymama a změř EC odtoku , bude vysoké , nehnoj to každou zálivku .