Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ragga, jazz, systems, psy trance, old hippie songy, punk občas (pistole). A taky starý Pearl Jam a smashing pumpkins
Hip hop jenom ten dobrej (tim mam na mysli methodmana)
čus
PS: V každý muzice (kromě dechovky) se dá najít něco dobrýho, něco co tě inspiruje. A proto sem příznivce každý dobrý muziky.
Jsem příliš urozený na to, abych byl vlastněn, nebo byl druhým v ředě, nebo užitečným sluhou a nástrojem kteréhokoliv státu světa.
Tak som sa rozhodol zalozit toto forum o kapele ktora sposobila velke boom svojou hudbou...
Napiste svoje nazory na prodidziho popripade ktore songy sa vam najviac pacia alebo co si myslite o Prodigy a komercii ako to je alebo este lepsie Prodigy a drogy
Zdravim nikomu jeho hudbu neberu, ale když někdo poslouchá hudbu, která je všude vokolo nás a má za účel z lidí jen vydolovat prachy tak toho fakt nemusim. V hudbě se mi nelíbí komerčnost, kterou sem zmínil. Proto mám rád PUNK ať už to sou starý dobrý Sex pistols, The Clash a další. A jak zřejmé moc nemusím Třeba The Offspring, kteří už se uchylují trochu ke komerci ale furt to neni tak strašný.
Antifašista posloucham se co se mi libi ne co se libi/nelibi spouste/malo lidem ted je mym hitem tydne "New low" od Dust to dust jinak z vyse zminovanych se mi libi nejvice prave Offspring pochopitelne ze jejich drivejsi alba sou vic naslaply ale ty pozdejsi sou zase dobre komponovany kazdy ma neco do sebe....
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus
Jsem si dneska poslech tohodle típka ->Weird Ak Yankovic. Jeho přepívání System downou v rytmu polky je zážitek. A má další vykrádačky nirvány a ofsprigů. No nejde to snad ani vyjmenovat.
Prostě se musí slišet
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
na hipec bych se nevyparil ani kdybych musel... jedine radnej d'n'b. ten odkaz DVOIKA TROJKA aneb co udela lesni zver.... hodne dobrej setik. ale co takhle ANDY C nebo pendulum