Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jednou jsem s jednim kamosem varil mliko(uz z rana) a ten druhy se s nama mel sejit az v 7 vecer. Varil jsem poprve, mel jsem od kamose 4Kg listi a nakonec toho bylo 4l mlika s 250g tuku, varili jsme to pekne v kotliku na ohni v prirode,2x prevarene ve vode, ve 12:00 to bylo hotove, tak jsme si rekli ze nez se sejdem vecer tak ze to trochu okostujem, oba jsme si dali tak 1 deci, a ja jeste 1 kavovou lzicku tuku ktery byl na hladine, pak jsem jel domu, a tak az v 17:00 jsem to uz zalomil protoze jsem to nedal, mel jsem uplne bily oblicej. No a ten druhy kamos o tom nevedel jaka je to sila tak tam v 19:00 dorazil, dal si 4 deci, cca behem 2 hodin usnul, 2x se z toho pozvracel a az ve 04:00 rano vyrazil zpet domu na kole, rikal ze mel stesti ze v tu dobu nejelo zadne auto protoze behem jizdy usinal a probiral se vzdy tesne pred tim nez by sjel z cesty primo do prikopy, nebo by narazil do patniku, tak to taktak stihl vybrat, celou cestu [tak 4km] jezdil v jakesi sinusovce a od te doby uz mliko nechce ani videt i ja osobne jsem necekal ze napoprve se mi povede tak masakroidni mliko jinak ty zbyle 3l mlika asi vylili[bohuzel jsme na to byli jen 3 a nedovedu si predstavit co by se stalo kdyby jsme to ve trech stahli vsechno]
Tak tohle se nedávno stalo kámošovy. Někde sehnal majáček (policejní) a dal si ho do škůdky. Mezi tim se šichni vypálili a šli si zajezdit. Nejdřív v pohodě, pak někomu začal zvonit mobil a tak začal kecat. Potom najednou všem ruplo v bedně a ten typ s telefonem akorát řekl: Jasně, kobra 11 konec!. A zavěsil. Prostě rachot. Spoluřidič vystrčil hlavu z okna a začal napodobovat sirénu. Ostatní v zadu spívaly znělku z Kobry 11. Vytáhly majáček a jezdili (HALUZ!). Vjeli na drn a ten co měl hlavu vystrčenou z okínka o ní málem přišel. Nakonec to dopadlo tak, že se málem s autem převrátili na střechu, ale jinak to šichni přežili.
My jsme se na konci prazdnin s kamosema sli zhulit na takovej mensi kopec za mestem... Je tam malej lesik, par zahradek a jinak samy pole... Vzali sme sebou stan protoze uz byla trochu zima... Kdyz uz byla celkem tma tak sme posilneni par litrama vina dali prvni kolo... Sli jsme do jednoho takovyho maliho sadu... meli tam zeleninu nejaky ovocny stromy, tak sme toho plno pobrali na rani snidani.. :-).. Potom sme dali dalsi kolo.. a dalsi a dalsi... A sli jsme se projit do toho lesa. Meli jsme spolu dve baterky... takovy nehorazny haluze jsem jeste nezazil... Bylo to jako v nejakym hororu... Kazdou chvili nekdo vykrikl hruzou ze ho neco chtelo sezrat ... Kdyz sme se po dvou hodinach dostali z toho lesa, objevyli jsme se na poli... Kdosi rekl ze to je nadherny more a tak sme vsichni zacali plavat... Ale najednou jsem v daaaalce uvidel strasne velkou vlnu.. :-)... zacali jsme vsichni jecet a rychle utikat pryc... Kdyz jsme se konecne dostalidaleko od more, byli jsme zase na nejakym bitevnim poli... vsude se strilelo a samy mrtvy tela.. !! Prodirali jsme se vysokou travou jako v nejakym pralese... Kdyz jsme prisli spatky ke stanu lehli jsme si venku na zem a divali se na hvezdy... No proste nadhera.. !!!,.... nejvetsi zazitek miho zivota.. !!
ted sme meli maturak...
byl to solidni narez > priprava zacala brzo rano a kolem 11 hodiny jeli vsici domu nazrat se a pripravit na vecerni akci... ja sem z daleka tak sem zustal ve meste v naky smokersky "kavarne" kde sem postupne s casem zacal vodpalovat jednoho za druhym...
na nastup sem uz prisel doooost pod vlivem ale drzel sem se...
dalsem celkem cca 14 brk a naky drobny pivka, rodinka dostala shock z toho ze zjistila ze fakt sem neprestal kourit a jeste u me nasli rano v saku pytel smouku
maturak je akce zivota <> takhle moooc spalenej sem nigdy nebyl a jesli nekdy jeste budu tak jedine po mature ale to spis budu lejt na smutek
Když sem dnes ráno, asi v 9 hodin razil do školy, dal sem ještě doma prdíka. Šel jsem, nastoupil do šaliny, jel sem a přemýšlel jestli jsem zhulenej nebo ne. Stál jsem u dveří nad těma schůdkama abych trochu zkomplikoval "výstup a nástup". Když tu najednou šalina prudčeji přibrzdila a jeden takovej důchodce co blokoval se mnou se začal klátit jakože sapdne nebo co, tak nějak se tam obmotal kolem té tyče které se držel a vopřel se u toho ještě vo nějakou mařku která seděla pod ním. Okamžitě, zřejmě reflexivně, jsem zareagoval tím, že sem ho chytl za ruku kterou ta nějak mával v prostoru, vyloženě vybízela k úchopu, a jednoduchým tahem jsem hovrátit zpět do původní polohy. Ještě sem se ho v průběhu celé akce hrozně nahlas zeptal jestli je v pořádku. Co dělalo okolí jsem neměl zájem zjišťovat a na příští zastávce sem rychle vypad. Teď už to ze mě jaksi vyprchalo a mohu se věnovat svým povinnostem s čisou hlavou. Ještě tu jsou ale malé dozvuky... No zážitek se mi asi zdál lepší než skutečně byl. A jestli jste si to někdo přečet, tak nyní čtete zřejmě právě zde, zde ... čau.
Já dělal minulou neděli poprvý mlíko. Měl sem jen asi 7 venkovních paliček a moc to nezkuřovalo. Propral sem to, nalil mlíko do hrnce, no nakonec to bylo tak na 2 a půl hrnku. Se spolubydlícím ( hulí docela málo) me vypili každej asi 2/3 hrnku. Malér byl v tom, že sme do rána kalili, domu sme dorazili v 6 ráno, mlíko pili asi ve 12. A pak to začlo. Já brutálně nakopnutej, lítal sem po bytě s kytarou, basovkou, hrál na klávesy, na kompu a prostě naprosto spokojeně zmaštěnej. Mám doma hroznýše a asi 30 minut sem ležel u terárka zaseklej na těch jeho barevnejch šupinkách a vzorech.
Zato spolubydlící to nezvlád. Ve 3 že se de natáhnout. V 11 se probudil, že je mu strašně špatně a když mi řekne, ať mu zavolám záchranku. No psycho. Nemoh mluvit, chodit, blejt, pít, no prostě nic, jenom ležel a skučel. Já se na něj v noci asi každou hodinu chodil koukat jestli vůbec dejchá atd. No nejhorší bylo, že mu takle bylo eště asi další 2 dny, fakt je skoro celý prospal. Pořád bědoval, že ho bolí jenom žaludek, ale něco s nim měl už pár dní předtim, haluze pomalu mizely. Já do něj lil co šlo, no nakonec v úterý večer už byl celkem v poho, ve středu šel do práce a řikal, že eště docela frčel. Holt souhra naprosto špatnejch faktorů - chlast, únava, žaludek + eště něco špatnýho. Asi i brutální otrava THC.
Takže s mlíkem pro nehuliče opatrně. Já si dám zase brzo...
No včera sme s kámošema neměli co dělat, taxem vzal káru a jeli sme se podívat na Radyni (plzeňský jistě vědí). Tma jak v řiti, taxme si dali v autě dvě brčka(zhasnuto, jenom rádio svítilo). Pak že se podem podívat na hrad - jenže ouha, nahoře svítilo červený světlo letecký signalizace, my rozatomizovaný - no prostě už se nám ňák nechtělo
Pak tam přijel ňákej týpek a odpálil tam ohňostroj