Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 68 69 70 71 72 »
Autor
Téma 
Wavra
Stálý Člen

Karma uživatele Wavra - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1105

Mliko je maras! hlavně to že najíždí dost dlouho myslíš si že nic deš si ještě zahulit a pak si uplně v pi_i

Live for Peace

Old Post 12-12-2004 v 11:41 AM
Wavra je offline   Profil uživatele Wavra   Find more posts by Wavra   Foto galerie člena Wavra   Click here to Send Wavra a Private Message   Add Wavra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tonnys
Nový Člen

Karma uživatele Tonnys - 0% Pěstitelská

mliko:) Příspěvek č. 1106

Jednou jsem s jednim kamosem varil mliko(uz z rana) a ten druhy se s nama mel sejit az v 7 vecer. Varil jsem poprve, mel jsem od kamose 4Kg listi a nakonec toho bylo 4l mlika s 250g tuku, varili jsme to pekne v kotliku na ohni v prirode,2x prevarene ve vode, ve 12:00 to bylo hotove, tak jsme si rekli ze nez se sejdem vecer tak ze to trochu okostujem, oba jsme si dali tak 1 deci, a ja jeste 1 kavovou lzicku tuku ktery byl na hladine, pak jsem jel domu, a tak az v 17:00 jsem to uz zalomil protoze jsem to nedal, mel jsem uplne bily oblicej. No a ten druhy kamos o tom nevedel jaka je to sila tak tam v 19:00 dorazil, dal si 4 deci, cca behem 2 hodin usnul, 2x se z toho pozvracel a az ve 04:00 rano vyrazil zpet domu na kole, rikal ze mel stesti ze v tu dobu nejelo zadne auto protoze behem jizdy usinal a probiral se vzdy tesne pred tim nez by sjel z cesty primo do prikopy, nebo by narazil do patniku, tak to taktak stihl vybrat, celou cestu [tak 4km] jezdil v jakesi sinusovce a od te doby uz mliko nechce ani videt i ja osobne jsem necekal ze napoprve se mi povede tak masakroidni mliko jinak ty zbyle 3l mlika asi vylili[bohuzel jsme na to byli jen 3 a nedovedu si predstavit co by se stalo kdyby jsme to ve trech stahli vsechno]

www.vesmirni-lide.cz

Old Post 12-12-2004 v 12:18 PM
Tonnys je offline   Profil uživatele Tonnys   Find more posts by Tonnys   Foto galerie člena Tonnys   Click here to Send Tonnys a Private Message   Add Tonnys to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jagod
Stálý Člen

Karma uživatele jagod - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1107

jop mlieko je zlo , hlavne ked sa prezenie

Old Post 12-12-2004 v 12:28 PM
jagod je offline   Profil uživatele jagod   Find more posts by jagod   Foto galerie člena jagod   Click here to Send jagod a Private Message   Add jagod to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wavra
Stálý Člen

Příspěvek č. 1108

Já si dal jen 2dcl a jak sem řek totálně na sračky:-)

Live for Peace

Old Post 12-12-2004 v 13:14 PM
Wavra je offline   Profil uživatele Wavra   Find more posts by Wavra   Foto galerie člena Wavra   Click here to Send Wavra a Private Message   Add Wavra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zumbi
Stálý Člen

Karma uživatele zumbi - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 1109

Tak tohle se nedávno stalo kámošovy. Někde sehnal majáček (policejní) a dal si ho do škůdky. Mezi tim se šichni vypálili a šli si zajezdit. Nejdřív v pohodě, pak někomu začal zvonit mobil a tak začal kecat. Potom najednou všem ruplo v bedně a ten typ s telefonem akorát řekl: Jasně, kobra 11 konec!. A zavěsil. Prostě rachot. Spoluřidič vystrčil hlavu z okna a začal napodobovat sirénu. Ostatní v zadu spívaly znělku z Kobry 11. Vytáhly majáček a jezdili (HALUZ!). Vjeli na drn a ten co měl hlavu vystrčenou z okínka o ní málem přišel. Nakonec to dopadlo tak, že se málem s autem převrátili na střechu, ale jinak to šichni přežili.

Old Post 13-12-2004 v 09:24 AM
zumbi je offline   Profil uživatele zumbi   Find more posts by zumbi   Foto galerie člena zumbi   Click here to Send zumbi a Private Message   Add zumbi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SleepMAn
Nový Člen

Karma uživatele SleepMAn - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1110

My jsme se na konci prazdnin s kamosema sli zhulit na takovej mensi kopec za mestem... Je tam malej lesik, par zahradek a jinak samy pole... Vzali sme sebou stan protoze uz byla trochu zima... Kdyz uz byla celkem tma tak sme posilneni par litrama vina dali prvni kolo... Sli jsme do jednoho takovyho maliho sadu... meli tam zeleninu nejaky ovocny stromy, tak sme toho plno pobrali na rani snidani.. :-).. Potom sme dali dalsi kolo.. a dalsi a dalsi... A sli jsme se projit do toho lesa. Meli jsme spolu dve baterky... takovy nehorazny haluze jsem jeste nezazil... Bylo to jako v nejakym hororu... Kazdou chvili nekdo vykrikl hruzou ze ho neco chtelo sezrat ... Kdyz sme se po dvou hodinach dostali z toho lesa, objevyli jsme se na poli... Kdosi rekl ze to je nadherny more a tak sme vsichni zacali plavat... Ale najednou jsem v daaaalce uvidel strasne velkou vlnu.. :-)... zacali jsme vsichni jecet a rychle utikat pryc... Kdyz jsme se konecne dostalidaleko od more, byli jsme zase na nejakym bitevnim poli... vsude se strilelo a samy mrtvy tela.. !! Prodirali jsme se vysokou travou jako v nejakym pralese... Kdyz jsme prisli spatky ke stanu lehli jsme si venku na zem a divali se na hvezdy... No proste nadhera.. !!!,.... nejvetsi zazitek miho zivota.. !!

Old Post 13-12-2004 v 15:38 PM
SleepMAn je offline   Profil uživatele SleepMAn   Find more posts by SleepMAn   Foto galerie člena SleepMAn     Add SleepMAn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wavra
Stálý Člen

Příspěvek č. 1111

Tak to je maras, ale jestli nekecáš :-)))))

Live for Peace

Old Post 13-12-2004 v 18:03 PM
jagod
Stálý Člen

Karma uživatele jagod - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1112

ono ked si cloviecik zahuli a ide na k niekomu na zahradku ani sam potmo nevie co zjedol

Old Post 13-12-2004 v 18:08 PM
jagod je offline   Profil uživatele jagod   Find more posts by jagod   Foto galerie člena jagod   Click here to Send jagod a Private Message   Add jagod to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zewl
Stálý Člen

Karma uživatele Zewl - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 1113

SleepMAn: ty voe coze ste davali za kola??? ste si dali dokola arch decklů neee???

Old Post 13-12-2004 v 18:53 PM
Zewl je offline   Profil uživatele Zewl   Find more posts by Zewl   Foto galerie člena Zewl   Click here to Send Zewl a Private Message   Add Zewl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wavra
Stálý Člen

Příspěvek č. 1114

Typuju Lysohlávky

Live for Peace

Old Post 13-12-2004 v 19:13 PM
Jirka P.
grower racer

Karma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 1115

ale no tak deti, tohle neni chat . . .

70W secret grow - powerplant | 70W secret grow II. - powerplant | 70W secret grow III. - isis | 70W grow IV. - jack herer, mazar | 70W grow V. - skunk#1
Rozum mne pronásleduje, ale já jsem rychlejší!

Old Post 13-12-2004 v 21:18 PM
Jirka P. je offline   Profil uživatele Jirka P.   Find more posts by Jirka P.   Foto galerie člena Jirka P.   Click here to Send Jirka P. a Private Message   Add Jirka P. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnny Von Kris
Stálý Člen

Karma uživatele Johnny Von Kris - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1116

ted sme meli maturak...
byl to solidni narez > priprava zacala brzo rano a kolem 11 hodiny jeli vsici domu nazrat se a pripravit na vecerni akci... ja sem z daleka tak sem zustal ve meste v naky smokersky "kavarne" kde sem postupne s casem zacal vodpalovat jednoho za druhym...
na nastup sem uz prisel doooost pod vlivem ale drzel sem se...
dalsem celkem cca 14 brk a naky drobny pivka, rodinka dostala shock z toho ze zjistila ze fakt sem neprestal kourit a jeste u me nasli rano v saku pytel smouku
maturak je akce zivota <> takhle moooc spalenej sem nigdy nebyl a jesli nekdy jeste budu tak jedine po mature ale to spis budu lejt na smutek

Old Post 14-12-2004 v 11:50 AM
Johnny Von Kris je offline   Profil uživatele Johnny Von Kris   Find more posts by Johnny Von Kris   Foto galerie člena Johnny Von Kris   Click here to Send Johnny Von Kris a Private Message   Add Johnny Von Kris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
morrissey
Stálý Člen

Karma uživatele morrissey - 23% Pěstitelská

eeehee, tak mám také takový zážitek Příspěvek č. 1117

Když sem dnes ráno, asi v 9 hodin razil do školy, dal sem ještě doma prdíka. Šel jsem, nastoupil do šaliny, jel sem a přemýšlel jestli jsem zhulenej nebo ne. Stál jsem u dveří nad těma schůdkama abych trochu zkomplikoval "výstup a nástup". Když tu najednou šalina prudčeji přibrzdila a jeden takovej důchodce co blokoval se mnou se začal klátit jakože sapdne nebo co, tak nějak se tam obmotal kolem té tyče které se držel a vopřel se u toho ještě vo nějakou mařku která seděla pod ním. Okamžitě, zřejmě reflexivně, jsem zareagoval tím, že sem ho chytl za ruku kterou ta nějak mával v prostoru, vyloženě vybízela k úchopu, a jednoduchým tahem jsem hovrátit zpět do původní polohy. Ještě sem se ho v průběhu celé akce hrozně nahlas zeptal jestli je v pořádku. Co dělalo okolí jsem neměl zájem zjišťovat a na příští zastávce sem rychle vypad. Teď už to ze mě jaksi vyprchalo a mohu se věnovat svým povinnostem s čisou hlavou. Ještě tu jsou ale malé dozvuky... No zážitek se mi asi zdál lepší než skutečně byl. A jestli jste si to někdo přečet, tak nyní čtete zřejmě právě zde, zde ... čau.

Old Post 14-12-2004 v 12:13 PM
morrissey je offline   Profil uživatele morrissey   Find more posts by morrissey   Foto galerie člena morrissey   Click here to Send morrissey a Private Message   Add morrissey to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnik
Stálý Člen

Karma uživatele Johnik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1118

Já dělal minulou neděli poprvý mlíko. Měl sem jen asi 7 venkovních paliček a moc to nezkuřovalo. Propral sem to, nalil mlíko do hrnce, no nakonec to bylo tak na 2 a půl hrnku. Se spolubydlícím ( hulí docela málo) me vypili každej asi 2/3 hrnku. Malér byl v tom, že sme do rána kalili, domu sme dorazili v 6 ráno, mlíko pili asi ve 12. A pak to začlo. Já brutálně nakopnutej, lítal sem po bytě s kytarou, basovkou, hrál na klávesy, na kompu a prostě naprosto spokojeně zmaštěnej. Mám doma hroznýše a asi 30 minut sem ležel u terárka zaseklej na těch jeho barevnejch šupinkách a vzorech.

Zato spolubydlící to nezvlád. Ve 3 že se de natáhnout. V 11 se probudil, že je mu strašně špatně a když mi řekne, ať mu zavolám záchranku. No psycho. Nemoh mluvit, chodit, blejt, pít, no prostě nic, jenom ležel a skučel. Já se na něj v noci asi každou hodinu chodil koukat jestli vůbec dejchá atd. No nejhorší bylo, že mu takle bylo eště asi další 2 dny, fakt je skoro celý prospal. Pořád bědoval, že ho bolí jenom žaludek, ale něco s nim měl už pár dní předtim, haluze pomalu mizely. Já do něj lil co šlo, no nakonec v úterý večer už byl celkem v poho, ve středu šel do práce a řikal, že eště docela frčel. Holt souhra naprosto špatnejch faktorů - chlast, únava, žaludek + eště něco špatnýho. Asi i brutální otrava THC.

Takže s mlíkem pro nehuliče opatrně. Já si dám zase brzo...

Old Post 15-12-2004 v 08:46 AM
Johnik je offline   Profil uživatele Johnik   Find more posts by Johnik   Foto galerie člena Johnik   Click here to Send Johnik a Private Message   Add Johnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1119

No včera sme s kámošema neměli co dělat, taxem vzal káru a jeli sme se podívat na Radyni (plzeňský jistě vědí). Tma jak v řiti, taxme si dali v autě dvě brčka(zhasnuto, jenom rádio svítilo). Pak že se podem podívat na hrad - jenže ouha, nahoře svítilo červený světlo letecký signalizace, my rozatomizovaný - no prostě už se nám ňák nechtělo
Pak tam přijel ňákej týpek a odpálil tam ohňostroj

Old Post 15-12-2004 v 08:52 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 1120

To ramon:no ale tri jsme davali jeste u vystaviste.....tak se nediv ze si byl rozlozenej na atomy..............

Old Post 15-12-2004 v 09:06 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:48 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 68 69 70 71 72 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás