Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od autogen2 pokial vam ide o najsilnejsie modely Chodte na stranku Bcseeds....su tam modely o ktorich je napisane obsah THc aj 35percent
autogen2 a ty chod do p.ci!!!!Pani ucitelka, kdyz ste sli z prvniho do druhe stupne, tak vam nerikala ze nesmite verit vsemu co je napsane???pouzivej mozek a ne hovno co mas v prdeli!!!!
sorry za OT a silna slova, jsem ponekud konsternován
Ahoj. Aký fenotyp Jacka máš? Mal som 2 kloníky, tiež selekcia od Sensi Seeds, doba kvetu cca 60 dní. Rastlina je to charizmatická, ale účinky som čakal silnejšie. Je síce pravda, že som ich trochu zanedbal, ale aj tak. Chcel by som vyskúšať niekedy poriadny sativový fenotyp, či by bol rozdiel. Nevravím, že nie je silný, to určite je, ale pripadal mi skôr silný v zmysle dobrého relaxu. Je po ňom super uvoľnenie a počas high sa mi výborne prechádza. Ale keby bol tak o štipku viac silnejší, uvítal by som to.
Taky se mi moc libila "romulan" ale nejsilnejsi pro mne bylo ten Jamaican lambsbread co jsem sehnal kdysi v torontu (80 te leta) nebo ten naprosto nejmeny vzorek co jsem kouril v mexicu jako kluk. slovo pro travu v mexicu je "Mota" a to jsem delal.
P.
Ty procenta co uvádíte,tak to vživotě nevypěstujete takhle potentní rostlinu.
To se uvádí jen kolik je genotip schopný dosáhnout.Samozřejmě za nejlepších podmínek.Určitě uv světla a nějaké chemické doplňky.atd.
To je můj názor.
Ja bych se tem marketing klepum taky moc nedal, vzdyt je kytka vic nez jedno z tisic chemikalii nez THC. Mel jsem jednou neco blizici se 100% THC (budder) a je to docela nuda. Ja pestuju pro celou ganju, ne jeden cast.
Vzhledem k tomu ze vetsina tech smejdu od greenhouse me ani nezhuli tak se koukam dost skepticky.
P.
já třetí grow pojedu na vysoký obsah thc.Určitě to dám do fotogalerie.Začnu na podzim.
Četl jsem trochu v novinách a tam píší,že pod hps výbojkou nebude,tak silná,ale bude toho více.
Uvádí se kolik uv-b-asi pak je i uv-a.prý nepotřebné pro sílu přijme rostlina,tím bude silnější.
Koukal jsem a vzal bych zářivky 2*uv-b 36W zvlášť,na posledních 10 dnů 600W MH,repro forte+experimentace,veznu i silnou genetiku.
a s tím vším to budu mít doufám o něco silnější,ale myslím,že to nebude o mnoho.
PS:doufám,že to není uv-a.Nejsem si jist.......jdu do toho