Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj odo děkuji za otázky
Ja ec strach nemam vim ze je to v cajku kytky jsou ok kazdy den pozoruji a krom klasickeho cal mag deficitu na ktery sem zvykly a vykyvy ec v nft na spickach listu zadny velky pruser .. to ec je vysoky ale ja je pak zalejvam jen vodou treba dvakrat trikrat nez vidim ze by chtely zase krmení na kosu mam mikroskop a datum kosy je nekompromisně stanoveno a bohužel čekat moct nebudu vzhledem k tomu ze prosinec bude plný datumů navštěv rodin a hoven stan bude mít chvíli odpočinek a vypnuto znateto vánoce 8.-10. Prosince to budu muset bohuzel kosnout tak snad to nejak stihnou Normalkne ale sleduju kosu pomoci mikroskopu teichomu cire mlecne rezave. 40-50-10 % a pak kosí nekdy u trochu driv nemam rad kdyz je to moc gaučák pak
40-50-10... Tak to já tak 20-50-30. Vzdy mi bylo řečeno že je lepší mít mléčné a rezavé než čiré a mléčné . Ale to je fuk, svůj účel to plní i kdyby byla větší složka CBD. Ale většinou se držím stanovených lhůt květů. Pěkná jungle jinak, sleduji od začátku
Tak ony během sušení ještě dozrávaj takže pak jsou stejně vic mlíčný a rezavý než čirý akorát si myslim vždy sem byl spokojen s účinkem ale nemam. Jak sem výše zmínil když jsou pozdní sklizně .. modely pak více uzemní než dělají happy náladu no každýmu dle vkusu pořád přemejšlím nad tím oldtimers haze mam dvě semínka tak jak to zrobit ... :/
Já tam mám Lemon haze od Strain Hunter (green house), ale zatím se nic nechystá :/ studuju Aero, chci přejít z kokosu a jeste na scrog který jsem v životě nedělal takže spis jen pozoruji a obdivuji
ec v hydru 1,6 což je v cajku přidal jsem bud candy od an který mě zbyly v lahvičce bylo tam akorát na jednu a ždibec dávky do nft tak ten ždibec sem nalil do květináčů k zálivce jinak čistou vodou podle mě to zvedlo ec vody z kohoutku tak na 0,6 max další zálivky hlíny s vodou ... nepozoruju přehnojení kroucení ani pálení špiček listů vše jede jak má... už se začínají cukrovat paličátka sem zvědavý do kosy zbývá 33 dní
že ja tak rád měním názory.. brouzdal jsem na overgrowu ... no a narazil jsem na growera co holí nekompromisně každěj list co má vlastní stonek a nechává jen listí na květech brutální pálky jedna vedle druhé... vážně nechápu jak to někteří dělaj fakt to chce tolik let dřiny a studii než na to člověk kápne...
no nicméně několik z vás se zde zmínilo o vyokém množství listí ... a tak vás ted mile překvapím decentně protrhávám velké listy a trhám je ud středu boxu a od uplných vršků tak aby proniklo světlo i do nižších pater ale zase žádný brutál jen tak decentně
stále se mi zdá stressnuté světlem a tak zvedám nyní mám qbčka okolo 50cm nad vrcholky a vero 60 cm nad vrcholky snad to bude lepší teď
noviny z growboxu ... defoliace proběhla uspěšně... uvidíme tedy co to udělá s kytkama prosvícení je neuvěřitelný
dále jsem zjistil alergii na pyl z marihuany...
vodnatá rýma, ucpané dýchací cesty, hromady kapesníčkuů.. zarudlé podražděné oči, vyrážka na kůži ( všude krom předloktí ) ... dal bych fotky ale mám specifické tetování a opravdu se nechci více prozrazovat než doposud bylo ....
defoliace a upravy boxu trvaly přes dvě hodiny.. přítelkyně pomáhala a na ní se nic neprojevilo ... stává se to jen u některých modelů ale tenhle zatím vyvolává alergických reakcí nejvíce .... je možné že se alergie vyvíjí postpně a že čase nebudu moct travku ani hulit ?
přidám pár fotek z boxu ale není to moc poznat takhle z fotky kolik těch listů šlo dolů a přísahám že hodně
spolu s listy jsme i sbírali malé nenadějné větvičky s 0% šancí na to mít paličku tak sem zvědavý hodně hokus pokus.. + se vzdělavá moje drahá polovička někdo musí převzít řemeslo protože hulit chci pořád i kdybych měl mít anafilaptickyý šok a umřít .. nebo jak se ten šok jmenuje
tak ted už nechám na holkách co se bude dít.. každopádně síť je teď venku a v boxu není síť snad ani nebude muset
ano do boxu mi lozí i hlídací kočka nedá se nic dělat...
Původní příspěvek od LinChi ahoj bratři a sestry zeleného listu
noviny z growboxu ... defoliace proběhla uspěšně... uvidíme tedy co to udělá s kytkama prosvícení je neuvěřitelný
dále jsem zjistil alergii na pyl z marihuany...
vodnatá rýma, ucpané dýchací cesty, hromady kapesníčkuů.. zarudlé podražděné oči, vyrážka na kůži ( všude krom předloktí ) ... dal bych fotky ale mám specifické tetování a opravdu se nechci více prozrazovat než doposud bylo ....
defoliace a upravy boxu trvaly přes dvě hodiny.. přítelkyně pomáhala a na ní se nic neprojevilo ... stává se to jen u některých modelů ale tenhle zatím vyvolává alergických reakcí nejvíce .... je možné že se alergie vyvíjí postpně a že čase nebudu moct travku ani hulit ?
přidám pár fotek z boxu ale není to moc poznat takhle z fotky kolik těch listů šlo dolů a přísahám že hodně
spolu s listy jsme i sbírali malé nenadějné větvičky s 0% šancí na to mít paličku tak sem zvědavý hodně hokus pokus.. + se vzdělavá moje drahá polovička někdo musí převzít řemeslo protože hulit chci pořád i kdybych měl mít anafilaptickyý šok a umřít .. nebo jak se ten šok jmenuje
tak ted už nechám na holkách co se bude dít.. každopádně síť je teď venku a v boxu není síť snad ani nebude muset
ano do boxu mi lozí i hlídací kočka nedá se nic dělat...
Tak tohle se nepovedlo..
Kytky nabírají na váze především z listu - zásobárna energie apropo fotosyntéza.. pokud to oholíš, tak ti nepomuže žádná watáž nemluvě o stresu a následném snížení imunity.
Doporučuju kočku nepouštět do boxu speciélně v tomhle případě.. taky mám kocoura, vím o čem mluvím. Sterilita 1/2 úspěchu.
Za mě neholit, max štípat špičky, ale aby to mělo smysluplnej duvod.. některý geny jsou na to hrozně citlivý!