Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Spínačky v pohodě a dovnitř asi prosvítí ráno 2 hodiny než se zapne světlo o intenzitě ledky na zvlhčovačce... ani to ne, okem bys to snad ani nezaznamenal. (Mám skříň utěsněnou ale stejně tam je škvíra na každé straně, jen jsou ty škvíry z druhé strany "zazděny dřevěnou latí, takže spíš ty díry budou jako pasivní přítah než světlo, to samý můj pasiv je udělanej tak, aby dovnitř nepustil světlo. Děkuju že ses přidal
femky.celou dobu se mi jedna nezdala.jen jedna z cca dvaceti.pozval jsem si kamose co videl vic hermacu, ten me uklidnil,ze to nic neni.ale bylo....
jak jsem psal, bylo to ke konci, takze skoro zadny semena. ale palice se zacli menit,vsude zarodky seminek, napicuno
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
Mímochodem jak poznám, že blbnou spínačky? Já zatím kdykoliv jsem došel a mělo se svítít, tak se svítilo a napoak to taky platilo, ale předpokládám, že u toho nikdo sestál 24h a nečela jestli to blikne ne? ... díky za odpověď i na debilní dotazy
Pořád nějak blbě doufám že díky tomu že mi přímo mezi kytky nefouká nějakej ventilátor by třeba i vrchy mohly zůstat v pohodě... ikdyž ten odtah tvoří docela pěknej proud od pasivu :x
Celkově si myslím že jsem to úplně posral :x ale nedá se svítit no už svoje chyby napravuju, dost jsem to přehnojil, ikdyž jsem po spálených špičkách hnojit začal míň, stejně jsem to přepískl, hodně listů žloutne a opadává, dokonce se u nějakých na te spálené špičce začaly barvit do červena... nevím jestli to je tím hnojením ale asi ano, druhá kytka stejnýho vzoru nemá červenej flek. Paličky jsou malý a bojím se že tím přehnojením už ani nestihnout dorůst... celkově jsem je asi dost potýral jsem zvědavej co z toho bude a pokud půjdu nad 50g tak budu šťastnej ikdyž to bude velkej trapas.
1. palička kushe
2. palička druhýho kushe
3. palička critical orange punch
4. královniny bambulky
5. celek z boku
Jestli tenhle zmar ještě někdo sleduje, rád bych se zeptal jestli bude 50. den květu stačit na start flushe pro mě? tzn. ještě 11 dní, já už jim teď dávám skoro poloviční dávky hnojiv tak hádám že už plnou dávat ani nemám co? Nebo mám počítat s delším zráním skrz ten šok z přehnojení? začít flush třeba až 60. den?
Díky
Edit: Dneska už jsou viditelný počty hnědých chloupků, tak 5% se začíná zbarvovat a paličky dostávají svojí barvu taktéž, první kush se nádherně obsypává zatímco druhej si s tím dává na čas, ostatní kytičky se taky začínají obsypávat, ale pomaleji.
Našel jsem 2 semínka zatím, vypadá to že jich pár bude, ale nebude jich snad víc jak 1 v paličce a některý vypadají i čistě bez semínka. (To samozřejmě je jen orientační informace jelikož jsem se jen díval ) Potvrdím či vyvrátím při sklizni.
druhej kush (ten víc obsypanej) už taky chytá okraje červené barvy, ikdyž ten první má čevený okraje víc, a taky je míň obsypanej (souvislost?)
Nějak jsem dohledal nějaký deficity díval jsem se všude a našel jsem že červená na listech může být nedostatek fosforu, je možný, že jak jsem tomu stáhl hnojiva, tak mají málo? Jelikož jsem je celej jejich život opravdu hnojil až dost (dostávaly plnou dávku všech plagronů co měly a v poměru jakým měly, akorát v každé zálivce, tzn. obden) možná si zvykly na větší palbu? Uvítám jakejkoliv názor
Tak děkuju Pořád je to takovej nezvyk než když to máš na poli a dojdeš tam po dvou týdnech a vidíš rozdíl půl metru mám pořád takovej nějakej strach že jsem to zmrvil až moc, mimochodem jsem někde četl, že GS by při předávkování mohl zapříčinit to hermení, může to někdo kdyžtak potvrdit?
Díky.
Okej, já už to neřeším, jelikož jsem těch pár koulí otrhal a s pár semínkama se smířil, nic novýho tam neroste, ale stejně by bylo dobrý vědět prč to bylo do dalšího kola... spíš taková haluz že 4 ze 6ti :x
Tak po všelijakým hledání přisuzuju červený okraje listů nedostatku molybdenu z důsledku nízkého ph, akorát si teď nejsem jistej, jaký ph tam dávat, když molybden se nevstřebává při ph nižším než 6.5, já celou dobu jel +- 6-6.2