Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od fikus37 jablickar, na groweru se najde hodně lidí co mají jen kecy a nikdy nic neukázali. Na to je tady ta karma, aby jste poznali jestli má dotyčná osoba nějaké zkušenosti nebo je to tluchuba co má jen kecy které si někde přečetl na netu.
Kromě Madicala, kterému záhadou zmizela karma se tím dá docela dobře řídit. Borci co mají něco za sebou tak jsou podle toho ohodnocení v podobě karmy a je tam velké %, že ti poradí správně a samozřejmě to je i naopak.
Za chvilku ti to dravci vyčistí a budeš to mít v cajku.
To mas pravdu ale v jednom sním musím souhlasit když se mrknes na tu bilou potvoru a na fotky na internetu vypadá to vážně stejně...tak ze doma pro jistotu mrknu na listy ze spod viděl jsem tam jedinou tu jsem zabil a od té doby nic...ale znáš to mám štěstí tak ze bych se nedivil kdyby ze spod listu vážně něco bylo i když před par dny jsem to Koumal a nic tam nebylo ale nikdy člověk nevi
Fikus- No , tak taky nevim zdaleka vsechno
Taky se stane ze neco nevim a musim zjistovat a stale jsou veci co muzou nemile prekvapit.
Jablickar- Plastovy maly mikroskop za 90 kc je skvely pomocnik jak na zjisteni skudcu , rozpoznas vajicka a nebo jde rozpoznat hezky vykousana mista od deficitu a pod. hlavne vsak na nacasovani sklizne nema konkurenci.
presne jak rika fikus,podel karmy poznas s kym mas tu cest.me se snad jeste nestalo aby mi spatne poradil clovek co ma napr 10 kostek.
Tech co jsou dobry a maj malo je opravdu minimum,napr. Mico.....
Kdyz mi nekdo radi a ma jednu kosticku tak to pro me nema takovou vahu,jako clovek s 10 kostkama...
Vyjimka potvrzuje pravidlo.
Je treba tu karmu pouzivat denne.
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
Původní příspěvek od Madical-Strains Fikus- No , tak taky nevim zdaleka vsechno
Taky se stane ze neco nevim a musim zjistovat a stale jsou veci co muzou nemile prekvapit.
Jablickar- Plastovy maly mikroskop za 90 kc je skvely pomocnik jak na zjisteni skudcu , rozpoznas vajicka a nebo jde rozpoznat hezky vykousana mista od deficitu a pod. hlavne vsak na nacasovani sklizne nema konkurenci.
Jedu pro kolinka nějaký den a už ho kupuji 2 měsíce jenže v okolí žádný grow nemám a vždy na to zapomenu a nechce se mi dávat poštovné za věc za par Kč...tak ze teď nesmím zapomenou
Původní příspěvek od AladinXXX presne jak rika fikus,podel karmy poznas s kym mas tu cest.me se snad jeste nestalo aby mi spatne poradil clovek co ma napr 10 kostek.
Tech co jsou dobry a maj malo je opravdu minimum,napr. Mico.....
Kdyz mi nekdo radi a ma jednu kosticku tak to pro me nema takovou vahu,jako clovek s 10 kostkama...
Vyjimka potvrzuje pravidlo.
Je treba tu karmu pouzivat denne.
Jiste narazis ma me, ja bych urcite nikomu cervenou kosticku nenadelil a to ani tobe i kdyz narozdil od Medica v prispevcich jen plkas nesmysly. Nevim proc to zobecnujes a nenapises to naprimo. Asi vada charakteru.
Původní příspěvek od Mr.Dalby Jiste narazis ma me, ja bych urcite nikomu cervenou kosticku nenadelil a to ani tobe i kdyz narozdil od Medica v prispevcich jen plkas nesmysly. Nevim proc to zobecnujes a nenapises to naprimo. Asi vada charakteru.
Původní příspěvek od Mr.Dalby Jiste narazis ma me, ja bych urcite nikomu cervenou kosticku nenadelil a to ani tobe i kdyz narozdil od Medica v prispevcich jen plkas nesmysly. Nevim proc to zobecnujes a nenapises to naprimo. Asi vada charakteru.
Predpokladam ze to bylo smerovano na Fikuse.
Fikus byl mezi prvnimi kdo me tu pomahal v zacatcich .
Jednou jsem tady omylem narknul nekoho ze me dal cerveny puntik a nakonec se ukazalo ze to nebyl vubec on. Pak me to samozrejme mrzelo. Karmu pozitivni i negativni ti muze dat absolutne kdokoliv kdo ty prispevky nekdy precte dokonce i ja.
Do karmy se bud neco napise a pak je videt kdo ti ji dal at uz je pozitivni nebo negativni a nebo nic do textu nenapise a nepoznas od koho prilitla.
Puvodne jsem s tim nesouhlasil s anonymni karmou ale kdyz se nad tim zamyslis tak dava anonymni karma smysl a je treba s ni pocitat aby se tady nepsaly vylozeny nesmysly do kazdeho vlakna.
Takze ta karma dava smysl a je dobre ze nepoznam kdo ji dal proto si sakra dobre rozmyslim co presne konkretne nekomu do vlakna prispeju.
to bylo asi na me.......
Sorry mr. Dalby,ale proti tobe nic nemam,myslel jsem jiny lidi,jmenovat nema cenu,jejich tu dost.
Jen bych chtel vysvetli ze plkam blbosti......jaky?u sebe ve vlaknu si pisu co chci,vtom problem newidim....
Urcite nejsem zadna legenda,jen jsem tu ukazal dost slusnejch kol a za to mam tu karmu,kdyz se podivas,tak na mejch pestech neni nic svetobornyho.
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
Původní příspěvek od AladinXXX to bylo asi na me.......
Sorry mr. Dalby,ale proti tobe nic nemam,myslel jsem jiny lidi,jmenovat nema cenu,jejich tu dost.
Jen bych chtel vysvetli ze plkam blbosti......jaky?u sebe ve vlaknu si pisu co chci,vtom problem newidim....
Urcite nejsem zadna legenda,jen jsem tu ukazal dost slusnejch kol a za to mam tu karmu,kdyz se podivas,tak na mejch pestech neni nic svetobornyho.
Já to samozřejmě myslel v dobre neber to jako ironii neboj sleduji tvé kola a závidím ze tak umíš
Mr. Dalby, bylo to myšleno všeobecně a týká se to i tebe. Kdybych to myslel jen na tebe, tak to napíšu tobě. A karmu vždy dávám s podpisem. Jak pozitivní, tak negativní.
Fikusi, jenze me se to netyka. Ja si nepotrebuju nic dokazovat prazdnou lzi. Nemyslim si, ze na tom co delam je neco prevratnyho. Jen to delam poradne a pouzivam u toho selskej rozum, to je vsechno.