Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Určite môžeš hodiť tú Gorillu do boxu 60x60x140cm pri 150W HPS, neviem či sa vytiahnu viac, ale podľa mňa to bude podobne. Po prepnutí sa v mojom prípade nenatiahlo skoro nič, takže neviem koľko rastlín budeš mať, či jednu, dve,3,4, neviem aké máš možnosti, ale dať sieť, poriadne porozťahovať a vyplniť priestor do šírky a až potom prepnúť. To by som spravil ja. Cooltube je okej ale, neni to len o tej tube
Keď nemáš čo húliť, niesi to ty.
You'll see how tough i am... after i defeat the Golden thief bug...
Práve to že to môže byť veľký rozdiel so slabším slnkom Nechcem si uvedomiť potom že nebudem mať kam dvíhať lampu Keď chceš vidieť možnosti tak si kukni moje Egyptské zatmenie slnka v podpise
Veď je to okej. Neviem aké je najsprávnejšie riešenie, ale ja by som to určite spravil tak, ako som to už opísal, nasaď to tam, hoď sieť, ohýbaj, vyplň a prepni. Podľa mňa sa nebude ťahať ani tebe a keď áno, môžeš to lámať ako poradil Gauss, je to super a easy technika, vidíš sám. Vôbec sa toho neboj, pusť sa do toho čím skôr, aby si mal čo húliť A určite ti budú vo vlákne radiť aj skúsenejší groweri
Ľudia idem do stanu pozrieť ako každé ráno a aha, gorilla skapíňa, neviem čo sa stalo. Je úplne prorste zvädnutá, mľandravá, listy má jak rozvarené špagety. Čo to môže byť? Takto z ničoho-nič.
Roztok vymenený, predpokladám, že EC pôjde ešte hore. Nič v pohode, ak zdochne, dám ju preč, kúpim veko a spravím dieru do stredu, dám tam critical a roztiahnem ho po celom stane.
neumim najit jiny vysvetleni, nez ze to byl nejakej degenerant [osobne tenhle typ diagnozy "muze za to nekdo jinej'' nemam moc rad] ale odsud to fakt nevypada, ze by necim trpela, koreny ok, cisla ok, voda ok, vzduch jede, proste podminkama to neni.
Tie vzduchovacie kamene prepúšťali vzduch trochu slabšie, mali na sebe taký tenký akoby film (nemali na sebe sliz ani neboli mazľavé), stačilo rukou pretrieť a zišlo to dole a prietok vzduchu sa trochu zväčšil, ale žiadne extra rozdiely tam neboli . Keď tak, tak by to mohli byt aj nedostatočným okysličovaním?
Kúpim nejakú parádnu pumpu nech majú dosť vzduchu.
Môj názor je nedostatok vzduchu..Ako keby boli preliate.. Bola tu raz jedna téma pri ktorej ZEDY postoval kolko vzduchu je potrebné do bubbleru, väčšinou to dosť ľudí pod-dimenzuje a je to smrteľnéé
Inak vyzerajúú až moc tmavozeleno, nezabudni kontrolvoať známky prehnojenia. Možno je iba táto odroda tak moc zelená.
Keir: Robia to pravda, ale ja to neplánujem robiť, odstrihnem iba niektoré menšie stonky ktoré nedorástli do požadovanej výšky a ostali by zatienené. Zdravé listy im strihať nechcem a tie čo rastlina nepotrebuje si dohodí sama...
Ajtaktak: z môjho amatérskeho pohladu mi to vychádza tiež na ten vzduch. Idem objednať čerpadlo vie mi niekto poradiť niečo lepšie v podobnej cene? + aké veľké kamene sa k tomu hodia? https://m.heureka.sk/akvariove-komp.../atman-hp-4000/
tak je trochu divny, ze critical si nestezuje a gorilla by chcipla? spis byla celou dobu nejaka postizena, neobvykle mala, vetsinou vsechno strasne vystreli po prepnuti a tahle skoro nic..