Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pod HPS jsem dal EC 2,5 a trošku se napravili a nakynuli ale žádná sláva to není něco jim vadí nevím co..ale to nevadí jinak jsem zapomněl pod led jedu EC 2,8,měl jsem EC 2,4 po tom co jsem to zvedl na 2,8 tak začali ještě více kynout Foto pod HPS
Pod HPS jsem dal EC 2,5 a trošku se napravili a nakynuli ale žádná sláva to není něco jim vadí nevím co..ale to nevadí jinak jsem zapomněl pod led jedu EC 2,8,měl jsem EC 2,4 po tom co jsem to zvedl na 2,8 tak začali ještě více kynout Foto pod HPS
Aha diky, taky tedka dávám panel, tak ať si udělám nějakou představu, no pod ledkou dobre bambule máš to se musí nechat, jak často zalivas, že snesou tolik hnojiv??
každé dva až tři dny zalívám,pod ledkou to netopí jako pod HPS tak tam musí více cirkulovat vzduch,taky v místnosti kde to mám musím více větrat a topit..no pod led musíš celkově více hnojit než pod klasikou HPS..
Tak,holky jsem zalil před třemi dny pouze čistou vodu,počkal jsem až vyschnou a dneska už dostali zase krmení,pod led 2,7 a pod HPS 2,5..palice kynou,kytky padají,musím podpírat a uvazovat Dnes 42.den 12/12 ,21 dní do kosy Pod ledkami už je na oko 50/50 trichomů hnědých a teď foto
Bg jsem sklízet pod Verem v 54 dnů. Kolem 48 dne začali se mi nafukovat jako kráva,nevim čím to bylo, ale pozoroval jsem to když jsem dal Rypen. Používam ho na týden před sklizní.
Já jim tam šoupnu Final Solution,no jako jak už hnědnou tak se mi moc nezdá abych to držel do 63.dne..ale prubnu to uvidím jak dlouho vydrží,ale jak to začne více hnědnout,dám proplach a půjdou dříve