Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, na výšku je to v poho tam je miesta vyše metra, ale už je ajtak 16. deň kvetu, ťakže by sa už dlho ťahať nemala, či? Teda ja som si myslel, že sa ganja ťahá prvé dva týždne. Toto ale problém nieje, skôr sa obávam o tú šírku a plesne, keĎ sa to tam bude tlačiť. Vetranie mám ale dosť silne, dúfam, že to bude stačiť.
+
Včera som zasadil klony do kvetináčikov a dal ich len tak na divoko na zem pod stôl
Som len zvedavý, či sa chytia, či mám klonovacie schopnosti , ale pravdepodobne pôjdu do koša, lebo ich nemám kde dať.
A fotka budúcej palice, je to neopísateľný pocit pozerať sa ako rastie a darí sa jej (zrejme dobre), chodím sa tam pozerať každých 10 minút
Inak klony sa chytia urcite ked maju korienky prerezane..zalezi aky substrat si im dal..jeden najkrajsi si nechaj a sviet nanho tymi ziarivkami pokial sa ti neuvolni miesto..ja by som mu prisvietil nejakych 13 hodin nech nerastie tak moc,ale tiez nech sa neprepne na kvet..
Korienky prerazili na všetkých a dosť riadne, akurát tei listy vyzerajú veľmi zle Zasadil som ich (aj s tým kokosom, v ktorom zakoreňovali) do lightMixu. Akurát teraz rozmýšľam nad tým, že som ich asi nemal hnojiť.... ten lightmix má v sebe hnojky na týždeň. Neva, ale dal som im polovičnú dávku alga roots a grow.
To s tým svetlom, to sa mi páči, čo si povedal. To je dobrý nápad, to urobím.
Fúúú.....
Rastie ako dívá, vlastne sa už prestala ťahať, ťakže očakávam poriadne obézne šišky, zajta pridám fotky, Od včera jej lejem už len bloom a green sensation.
Zatiaľ pridám aspoň foto klonov, jeden som daroval kamarátovi. Neviem čo mám robiť s ostatnými.
Od posledného updatu rástla každý deň vyše jeden centimeter, posledné dva dni sa to rapídne spomalilo, mám pocit že odkedy sa prestala naťahovať, tak nechlasce toľko.
Kvety rastú neni to bohviečo, ale je tam 21 palíc, keď budú na každej 3g sushiny, tak so 60g budem veľmi spokojý. Každopádne nieje ešte ani v polovici kvetu, spolieham sa na to, že kvety budú bobtnať.
Teplota večer min 18 cez deň max 28, je to asi malý priestor (45x35) na 250w, ale nevadí, ďalľí grow bude už stan, buď 60x60 alebo 80x80 s hydrom
No ja myslim ze to bude viac ako 3g na jednej palici..ale uvidime,netreba mat hned velke ocakavania..inak mozes priblizit ako si v priebehu kombinoval hnojiva?daval si dohromady aj grow aj bloom?
Riadis sa tabulkou pre promix,ale ty to mas zasadene v niecom inom..tusim lightmix,alebo grow?teraz neviem uz mal si to tam niekde odfotene..mozno v tom rozdiel neni,neporovnaval so tie tabulky nikdy ci je v tom nejaky rozdiel
Mal som kúpiť ten promix to je jasné. Rozdiel medzi nimi je taký, že promix neobsahuje perlit, neni hnojený a je celý bio obsahuje červí trus a používajú sa do toho organické hnojivá rady alga (stimulujú rast mikroorganizmov - píše plagron),
lightmix je predhnojený na týždeň, ale okrem toho je to všetko, čiže sa má hnojiť a to radou terra.