Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja si zas myslim ze listy robia fotosyntezu a ze strihat zdrave listy aby na sisky palilo svetlo je nezmysel a nakolko mas len CFL tak mozes nechat aj kludne o 2 tyzdne dlhsie na kvete
Strihať zdravé listy aby šišky mali priame svetlo? :-D v listoch prebieha fotosyntéza pri ktorej vznikajú cukry potrebné pre tvorbu thc, šiška je pohlavný orgán, produkt...
přesně to jsem myslel jen aby se to líp prosvítilo a ne to drasticky oholit.. já mám zkušenost když na paličku nesvítí ,tak není tak velká a ani orosená..ja sundávám na hlavním stonku všechny velký listy a pak i ty u kterých roste palička malá jako nehet..aspoň rostlina dá sílu do těch větších palic
Achjo...zrovna jsem zjistil, proč to nejde asit tak rychle, jak by mělo. Úplnou náhodou jsem si teď všiml, že mi opět svítí jen polovina trubic v CFL :-/ A to je už druhá :-/
u těhlech lamp je to celkem častej jev, stalo se mi to 2x stačí do ní nechtěně někde klepnout, nebo když při špoubovaní do objímky trochu zbereš, ted používám spirálovou a ještě se mi to nestalo, jen netuším jak velký dělaj u těch spirálových vatáže, příští kolo se chystám na ledky
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
Už jsem fakt nasranej... nejdřív mi přišla růstovka už rovnou tak, že svítidla jen polovina. Reklamace, výměna za novou. Pak jsem koupil květovou a teď opět svítí půlka :-/