Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo takhle podle mě vypdaj spálený kytky a ukaž mi kde biobizz píše něco o peroxidu. Ale jako nechci vést žabomyší válku myslim že směs hlíny a perlitu by byla na rozběhnutí takovýhle kytek lepší ten kokos je ošemetný hlína je mnohem jednodušší myslim že každému by dělalo problém trefit přesnou hodnotu napufrování na takto oslabené kytky.
Je to věc názoru... Beru to,podle tebe jsou přehnojený.Jasně že ho tam neuváděj,nepíšou tam toho spousty co lze v pěstebním procesu použít. Peroxid jsem dal na pročištění a provzdušnění,jedná se v podstatě o hydro.Myslím že kokos je možná vhodnější,kvůli dýchání,chorobám (hlavně ty plísně) a rychlejšímu vysychání.To je žádaný když byly v tom slizu.Budou se lépe regenerovat.
Jak vidíte,holkám se daří dobře. Do týdne budou krásně zelený.
Jedničku sem dám příště.Té nic nechybí a roste v přenádherný křovíčko.
Co mě však sere je,že ty skurvený brouci,co na ně upozorňoval Frek,se vyklubaly!Takže se nevyklepaly po cestě do prdele. Černý pidi broučci zespodu na listech.
Namíchal jsem před chvílí sračku viz. foto, a jdu to postříkat před spaním.
Tak, včera dostaly dvě zálivky po 12hod (B.Gro.-3,B.Blo.-2,TopM.-1,Act.V.-1,RootJ.2 ml/l) a dnes ráno měly kromě jedničky další.Krásně papkaj... Jednička dostala ředěnou verzi,protože je krásně zelená .Brouci jak se zdá dostaly na frak! Uvidíme o víkendu a když tak je ještě stříknu,pokud to bude třeba.
Ahoj chlape. Dost dlouho a rád sleduji tvé thready ale ty kytky jsou strašný marast. Zbytečně se s tím budeš mazat a prdlajs z toho já být tebou to vyškubu a koupím semínka. Ale i tak klobouk dolů před tvojí odvahou
Ti kteří se bojí o svou identitu nechť spustí a zapnou v prohlížeči doplněk AnonymoX
Tak semena nevyšli proto šel narychlo do těhle klonů... jestli sem sledoval pozorně.
Díky takovejm matkařum radši chodim rovnou pro semena... nechápu jak tohle někdo může s čistym svědomym poslat do světa. Gen to může bejt dobrej jak chce, ale v tomhle stavu?!? šílenost... mi to přípomíná hlášku z F&F "chtěl sem nadupanou káru a ne rozdupanou"
Za tohle bys u něj měl mít pár klonů gratis.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Já vím chlapy,vypadají hrozně... Aspoň jednička mi dělá radost.Semena už jsou na cestě... Jak na ně pořád čumím tak se mi zdálo že se fakt zlepšují.Asi jsem si to sugeroval... Tak a teď mi poraďte co s tou jednou-luxusní kytkou?Fakt je moc pěkná, rád bych jí zachoval.Podsouvají se mi myšlenky o jedné monstrózní rostlině což není moc ekonomické ale lákavé. Přehodit jí do kýble a nechat jí zaplnit celej ten box
No tahle vypada dobre, muzes zkusit jeste udelat takovej hardcore no. A to ze ji presadis do vetsiho a nechas ji jeste vice narust a roztahas to ke krajum. Sice protahnes rust ale zas to bude zajimavy. Tohle uz bych asi nemel srdce zariznout :/
Crazybene jestli jsi teda sledoval pozorne, protoze mi to proste neda:
1. genetika je vyborna, co ja vim tak je to uplne stejne co jedu ja, tedy selekce ala Bart
2. klony dostal zelene, aspon to jde videt na prispevku c.49, chcipat mu to zaclo az po jeho zasazich
3. celou dobu tady breci, ze nemuze sehnat klony, Tommy mu VYHOVEL s rezivem viz. c.39 s tim, ze ho upozornoval, ze klony jsou trochu vzrostlejsi, byly sice vytahane, ale vypadali v pohode, navic uz byly zakorenene v hline
Takze pravdu nechapu Tve dementni kydy ve Tvem poslednim prispevku ohledne matkare, ktery se snazïl pomoct, pomohl a jeste na svou adresu musi cist Tve blaboly i kdyz z jeho strany bylo vse +- v poradku. Par klonu gratis, sakra Tys tomu dal ) jeste s tak vitalni genetikou jako je JH, uaaa
Kdyby to tady Aladin nemel zdokumentovane, tak bych to jeste pochopil, ale sam se muzes mrknout na fotky a jeste to takhle komentujes ?
Aladine, podle meho to nema smyl pokracovat v tomhle kole, sice nejsem matkar, ale pokud potrebujes klony tak Ti to domluvim s Bartem, zajedu k nemu, klony prebalim a poslu ti je PPL, budes je mit hned druhy den, sice na to budu muset obetovat jeden den a nejaky ten drobak, cestu k nemu si pocitat nebudu, ale pro klid duse to proste udelam a myslim ze +-4 kusy bude mit hotove hned
Sakrys nevidel jsem posledni fotky ) ta uz vypada v poradku, opravdu skoda ze je jen jedna
Ne ne,v poho... Tommy mi pomohl a nabídl i prachy zpět.Prostě souhra okolností.Nejsem žádnej expert-1.pěst z klonů-dohromady třetí jízda.Mohl jsem je přesadit hned,ale chtěl jsem je nechat chvíli adaptovat - nestresovat.Keci (domněnky) o přehnojování a já nevím co všechno odmítám,viz. jednička. - která je připomínám také od Tommyho.Prostě souhra okolností,žádnej výjeb.
K té nabídce kcb bych měl určitě zájem.Vypadá to,že na ty tři holky nemám dost zkušeností abych je dal do kupy.Záleží jen na ceně.Už jsem opravdu vyšťavenej a momentálně hledám i zaměstnání. Ale myslím že na ně dohromady dám a byl bych ti moc vděčný.
Jen poznamka k přehnojení ja si nemyslim že je spalilo hnojivo ale spalil je ten peroxid myslim ze kdyby si mě poslechl a nechal je tyden nebo aspon 4-5 dni na vodě s kořeňákem tak máš ted 4 krasné kytky . Těsně po přesazení se kytky prostě nehnojí a do bio hnojiva peroxid nepatří u organo mineralnich hnojiv je to jine protože neni potřeba aby v mediu probíhali procesy pri kterych se jedotlive prvky přemění na formu v ktere je rostlina může vstřebat. Na tuhle proměnu jsou potřeba živé prospěšné bakterie podobně jako v žaludku nebo střevech. Peroxid tyhle "hodné" organismy zabije stejně jako ty zlé. Kdybys hnojil Ah (nebo jakoukoli jinou chemkou) tak to nevadí protože v něm jsou jednotlivé prvky rostlinou přímo vstřebatelné.
Výcuc z biologie pro gymnázia. Jen abys věděl že ti do hlavy necpu žádné voodoo.
Symbióza a parazitismus:
Kořeny rostlin jsou součástí rozsáhlých podzemních společenstev, jako jsou například určité druhy hub a bakterií. Během dlouhého evolučního vývoje vznikl mezi kořeny rostlin a těmito organismy úzký symbiotický vztah jehož výsledkem je usnadnění získávání živin, z něhož těží obě strany. Dvěma nejdůležitějšími příklady symbiózy mezi rostlinami a jinými organismy jsou biologická fixace dusíku bakteriemi v hlízkách rostlin z čeledi bobovitých a symbiotické seskupení hub a rostlinných kořínků (mykorhiza).
Původní příspěvek od Kvakos Svetelny sok, zvys lampu nebo je uvaris....to ze se objevi rasa v prusvitnem kelimku je normalni, zkus trosku peroxidu
Hmm súhlas...
Bez poriadneho korenoveho balu si to jebol pod 400w pozerám tak 30cm...tam to celé začalo. Potom už nepomúže ani svetená voda..
Na začiatok musi lampa hore, klído 1meter nad vrcholky. Za pár dnú až si zvyknú, môžeš to dať nižšie
To len nabudúce, aby si sa tomu vyvaroval..
Teraz k veci, tá jedna kočanda by ešte ukázala, 11L kvetináč dobrá zmes hliny a kokosu, ono to rastie fakt rýchlo (ked to rastie ).Myslím že za 14-21 dní je to ako tak zaplnené, pri troche snahy a ohýbania a môžeš prepnúť. Múžeš skúsiť Supercroping-proste to naohýbať čo to dá. gl