Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já bych jim pěkně ty paldy teďka ostříhal .... myslím si že by jak k těm bliznám bude moci světlo, tak to pustí ještě navíc spoustu pryskyřice a budou moci i lépe dýchat blizničky ho mají také rády. Zkus to alespoň na jedný palici a dej vědět, jak to chutnalo
I když koukam že tam neni moc co stříhat jak je to prorostlý Aby se v noci neozvala rána, jak se ti groow propad do sklepa nebo k sousedům :-) Do tech listu bys mohl pomalu balit Ty si taky pekna hračička, líbí se mi ta velká palice na té hnědě fotce co kouká do místnosti, dobrá
Asi dostali otoky :-) Ještě bych jim snížil vlhkost, zvýšil teplout tak na 30-32 stupňů a pral to do nich. Zaléval max. dávkou hnojiv. Někde jsem dokonce četl, že když je těsně takhle před květem ještě polámeš:-) nebo jinak poškodíš, tak zvýší příjem živin a abnormálně začnou tvořit pryskyřici, protože se snaží zachránit :-) Je to lidový způsob a babské řeči, ale kdo ví :-))) A máš to moc hezký, takže ať nám to roste...a už žádný postřiky!! Plíseň na kořenech? to jasný, když ti na ně jde světlo, udělej tmu a odstěhuje se
Jo s těma stonkama se to dělá na začátku květu, ne na konci, za ten týden to ani nestihnou opravit a nepostřikuju je nikdy jsem jim nedal žádnej postřik, kromě úplného začátku a byla to osudová chyba.
A hnojím 200% už tak týden, možná to je klíč úspěchu. a hlavně BIO
No jo, je to moc pěkný. Sice nechápu, proč máš Ph 4,5 -je to málo, protože podle mě je optimální Ph 5,7 při kterém rostliny přijímají veškeré živiny a to si myslím, že při 4,5 těžko budou zvládat, absorbují ti z hnojiva jenom něco nebo pouze v malém množství. Každopádně na tyhle rady už je pozdě, sklízíš:-) Jak měříš dávku hnojiva je mi také záhadou, každopádně nejlepší je si na to pořídit tzv. Ec metr a v tomhle stádiu by holky unesly hodnoty klidně 2,00 až 2,2 což je dobré vědět, protože jim dáš napapkat přesně tolik kolik potřebují a ony toho teď potřebovali hodně moc. A v řadě neposlední PK 13,14 je dost jednoduchý nástroj, kdyby jsi jim v příštím kole nasadil ještě k hnojivu nějaký květový stimulátor a květový booster, garantuje výrobce dalších 20% nárustů palic a to už by za to stálo, ne? Rústové stimulátory dávat i při růstu, pak bys neměl jenom takovýhle rákosí Jasný, všechno je to otázkou peněz a když to tak pozoruju, stejnak si to časem pořídíš, tak čauky
P.S. - Tak se nezlob na slamáčka Na usmířenou - Na naší zahrádce
Slamacku, komentujes mi tu skoro kazdej prispevek, a tak bys mohl vedet ze pouzivam jak kvetovej booster, tak stimulator. Resp. pouzival jsem.
Taky bys mohl vedet, ze jsem udrzoval PH 6 po dobu kvetu, a taky bys mohl vedet, ze ph 4 je nejoptimalnejsi hodnota pro flushing.
Proc by meli prijmat ziviny, kdyz delam FLUSHING? Ctes malinko co pisu? vidis jak ty kytky vypadaj? Me se to zda, ze jsem to nedelal spatne. (Na 150w).
V tomhle stadiu unesou jen cistou vodu, aby se mi procistily od hnojiv, nez je seknu. Coz je mimochodem u bio hnojiv temer nepodstatna vec.
"Jenom takovyhle rakosi"? Si delas prdel ne
Po nasich SZ te vzdy nepoznam, co jsi nekdy schopen napsat za blafy. (Ne jen u mych prispevku)
Klid, někdo prostě musí rýpat Podle mě to máš pěkné. Ačkoliv s tím proplachem, já použíal vždy jen čistou vodu. Cílem je, aby kytlka postila co zadržuje.. Když máš ph 4.5, tak tam musíš přidávat něco kyselého, nevím jak moc je to dobře.