Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
29. den 12/12 cca 21. den květu .....Tak takhle to ted vypadá, zatím se holka drží, dvě ty nejhlavnější paličky mají spálený i ty malinký lístečky vypadá to opravdu na nedostatek P které jsem ted přidala tak snad se nové listy už nepokazí voní krásně a už se parádně rosí
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
nic jinýho už pro ní udělat bohužel nemůžu dvakrát jsem jí propláchla a přidala jsem čistej fosfor né moc ale trochu jo ted jen počkám co se stane, když to nedá tak se z toho na zadek neposadím je to přece jen jedna kytka samozřejmě by mě to mrzelo
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
takže takhle to vypadá, myslím si že rozhodně líp až na to kroucení listů u těch opravdu nevím co to způsobuje když teplota u nejvyššího vrcholku je 27 ale to už neřeším alespon neusichají jako předtím ..... ted po tom průplachu je hoodně vidět jak jsou ty zdravý listy tmavý