Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dobře si to vyřešil.. Já jsem na to po pár hodinách koukal a výhon začíná pomalu uvadat.. nechtěl jsem s nim vůbec hejbat tak nevim jak moc je oddělenej.. musí přežít!! dal jsem i do zálivky ALG.A.MIC tak snad to nějak pomůže..
Čuss Tomsio,mně už jse to taky dřív stalo záleží jak moc to máš z fotky to nejde tolik vidět ale jestly to je jen trošku tak se ti tam udělá kloub a ty výhonky budou pak ještě silnější.dokonce jsem viděl i kámoše co to lepil yzolepu ale ten to mněl hodně.Podle mne jde o to aby jse ti tam tou prasklinou nedostal vzduch,pak to uvadá jako řez kterej jse po odříznutí nedá hned do vody nebo do stimulantu..
Vypadá to že to máš málo takže nou stress
Stonek stále uvadá..
-
2 výhonky přes noc vystřelily snad o 4 cm až se dotýkaly lampy.. a než jsem to zaregistroval tak se listy spálili..
-
Pokud jsem dobře koukal tak ještě žádná rostlina nezačala kvést..
- Jaký máte názor zbavit se v této fázy větších listů které stíní a malých výhonků které nemají šanci se dostat nad síť..??
-
Bloomman: No nevim právě jak to je moc.. vůbec jsem to nezkoumal hned narovnal a okamžitě dal ten dát.. Uvidíme ale podle mě to nepřežije..
-
Omlouvam se za pravopis..
Ja by som v tejto fáze ešte listy nestrihal. Máš len 7. deň, ešte takých 10-14 dní sa to bude tahať, nechaj ich nech idú, max ohýbaj. Listov sa začínaj zbavovať, až keď to bude mať význam - keby tienia paličkám. Poprípade listy zatiaľ ohni pod sieť, pokiaľ to ide.
btw som ti vravel prepni to, lebo ťa prerastú
////Jo a to spálenie ignoruj... Mne sa to kvôli práci stalo veľa-krát, že sa mi napr. palica 10 hodín opierala o lampu... To CFL je také múčne vo výdaji tepla, že tie listy sa skôr vysušia, než spália... Poprípade ja som spálené listy trochu zastrihol, nech nefunkčná časť listu netieni a nesnaží sa žrať živiny.
A necpi tu lampu tak nízko! Pak k tomu musíš každej den a když se o pár hodin zpozdíš, dopadne to, jak to už dopadlo... spálením.
Jinak se mi ten tvůj scrog moc líbí. Zkus ještě zaplnit i ty krajní oka, až ti větvičky trochu povyrostou.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
bloomman Čuss Tomsio,to už utrhni.at to zbytečně nebrzdí tu kytku a ten druhej výhonek ještě stípní aby jse ještě rozdvojil nevim co jinýho stim.
Teď nevim co si myslel abych utrhnul.. Mluvil jsem tam jak o tom stonku tak i o listech a zakrslejch výhoncích..
citace:
koles A necpi tu lampu tak nízko! Pak k tomu musíš každej den a když se o pár hodin zpozdíš, dopadne to, jak to už dopadlo... spálením. Jinak se mi ten tvůj scrog moc líbí. Zkus ještě zaplnit i ty krajní oka, až ti větvičky trochu povyrostou.
Snažim se je tam dostat ale zatim tam nedošáhnou.. Lampu moc zvedat nechci aby se mě to moc nehálo.. sice tam mam nad tim dost místa ale i tak to nechci tahat.. Dostávam se tam každej den několikrát.. ale teď to opravdu vylítlo přes noc jak jsem to ani nečekal a nepočítal jsem s tim.. takže teď už je tam větší rezerva než před tim..
Díky za přízeň, rady, ignorování mého pravopisu, sledování a K+
bloomman Čest já myslel to jak ti uvadá abys odřízl + štípnul ještě nějakej ten výhonek kolem aby ti to vyplnilo dobře prosotor místo toho uvadlýho.
Hele už jsem ho odstranil a byl snad z 95% oddělenej.. štípat se mě nechce.. už takle jsou docela opožděný.. a celkově už se mě zdá že je na to pozdě..
Poradí někdo? Je to plíseň na listech nebo nee? Podle mě ano.. a to díky malému prostoru nad květníky kde při zálivce se smočí listy.. sice jsem se snažil minimalizovat dotyk listů.. ale i tak se tam něco ukázalo.. list se snažim odstranit.. doufam že se to dále nerozjede..
Původní příspěvek od ribo To, že sa listy namočia nevadí, jedine ak by stáli (skôr teda plávali) vo vode. Ostrihaj všetky poškodené dolu.
Ty listy se smočily v zálivce s hnojkama.. takže podle mě se buď spálili od hnojek a nebo začli plesnivět.. Snad se to nebude dále rozšiřovat.. nechtěl jsem stříhal a odstraňovat zbytečně listy aby se kytky nezbrzdily.. a ono to stejně jinak nešlo..
Čus Tomsio můj názor je že ti to zpálilo to hnojivo který si na ty listy omylem nalil.Bejt tebou tak prostříham trochu ty spodky,ať tam máš víc prostoru při zalívání a jde ti to víc do vrchů a vybral bych si nakou šikovnou malou nádobu na zalívání.jinak to máš pěkný myslim jsi že tohle kolo bude povedený Pěstu Zdar