Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A posledni je Larry OG. Muj favorit. Voní podobně jako lerrypurps, ale vune je pronikavejsi. Ma vic pryskyrice a sisule tvrdsi. Je dost pozadu, takze ho ceka jeste takovych 20 dni.
1- mel by to byt grand dady purps, ale nejsem si tim moc jistej. Pravdepodobne to bude neco jinyho a pri predkliceni mi jedno seminko zabloudilo, kam nemelo.
2-3 Tohle uz je grand daddy purps na 100%.
4-5 Ultimate medicine
Mel by to byt Jack herrer ze seminka, ale taky si tim nejsem moc jistej. Par jacku uz jsem odjel a tohle voni dost zemite a nenapadne, bude to nejspis nejaka sativka krizena s herijuanou, daval jsem jich klicit nekolik druhu, tak kdo vi. Uvidime casem, jeste ma tak 14 dni do finishe.
Larry OG hodne nadupanej modylek. Nadherna vune...jako cerstve posecena trava. Tvrdost, jaka se na OG geny patri. Proste vsechna cest. Na flushingu si u ni davam zalezet. uz proplachuju 3 tydny a jeste ji cca 7-14 dni davam. je v asi v 58 dni.