Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já mám s natural seeds libovou skušenost. sice sem jel jenom ak 47 ale to co vyrostlo bylo luxusní a rovnalo se to podlampoovce.tenhle rok kupuiju 100ˇ% zase.
PRVNÍ OUT-rok 2014
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=72779
Ted jsem si koupil od Naturalu critical baleni 36semen zasadil sem 16 a do 5dnu vylezlo všech 16.A před rokem jsem měl 6ks somango vykličily všechny,za ty prachy luxus..
6krát critical+(25ltr kýble)..od natural seeds..600w....a je to necelý týden co jsem sklidil 564g...co dodat?
..myslim že za ty prachy super a to sem se s tím ale vůůbec nesral..tak pěstu zdar
Jel jsem venku Somango (na fotce) a Sweet orange
Somango mělo sice horší klíčivost-některé lezly pomalu, jiné vůbec (možná starší semínka?), ale kytička parádní-chtela nechat tak minimálně do 15. Října, ale kvůli počasí zkosena 13.
Sweet orange-spokojenost po všech stránkách-bezúdržbová rostlina, vcelku odolná-pěkný veneček-(trochu koštátko) dozrává taky v půlce Řijna, výnos i kvalita průměrný-za ty peníze výborné
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
...zdar...tak jsem pokoupil ten CHRonic a SUPer skunk...tak jsem zvědav ale od naturalu uz jsem jel Diesel,Critical,GWS a vždycky mě překvapila kompaktnost a potažmo kvali ta kytek a kouře..myslim si že se muže srovnávat s mnohem dražšíma seed bankama..jejichž kvalita semen je alespon dle mé zkušenosti dost mizerná...buldog,ghs,dp...hrůza a děs poslední dobou
To mumuk: chronic (inspiroval si mě) nemáš náky foto jak to vypadalo..díky
Po delsim vahani jsem si nakonec koupil chronica a uz je ve skrini,zatim se mu dari dobre klicivost 42/44 zatim ho mam 3 tyden na rustu ted budu zastipovat uvidim jak to dopadne.
Zdravím. Zrovna jedu také chronic. Klíčivost 100℅ , po 24 h na vlhkém papírovem kapesniku a neprůsvitné dóze. Po třech týdnech pod 200w Red cfl se krásně větví a to rostou v obyc agro substrátu 50/50 s perlitem. Dám vědět, jak dopadnu. Pěstu zdar
Zdravím koukám že se tu řeší Natural Seed
Jel jsem od nich Somango a za mě dobrý kytky zdraví všechny vypadali podobně takže jen jedno pheno už si ale nepamatuji konečný výsledek ale myslím že jich bylo pod 600w dark room hlína 20 kytek kolem 550 g sušiny .
zdar tak ja sem jel letos early skunk a u babky ve skleniku to taky komplet zplesnivelo ale z mich skusenosti zplesnivy ve skleniku vsechno...proste jak tou kytkou neprofukuje tak se plisni nevyhnes....jednoho early skunka sem mel aj v zemi volne a to byl zas zaseklej mrzacek s dvaceti gramama a tretina stejne plesniva...nijak zvlast neprselo a ostatni druhy bez plisne tak nevim ten Early skunk asi nebude nic moc v odolnosti plisnim....ale materyal zas dobrej to nerikam nic pekne orosenej a hezky voni ale kdyz ti 90procent zežere plisen tak je to k hovnu.