Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarek ve spolek tak uz asi znam pricinu tech puntiku na tech par lystech,je to nejspis od kropeni,obcas se na holky mrknu a kamo taky a tak jim vzdy trochu postrikame a to je asi ten problem,svetlo je docela nizko a teplota u lysti je tesne pod 29 od 250w Cfl,takze popalene svetlem,je to tak? Hnojiva nedavam a zalevam tak co treti-ctvrtej den,vzdy az po vyschnuti takze ani hnojky ani hodne vody tentokrat ale asi jen ten rozprrasovac. Jinak v sobotu odpal 250w/Hps ale necham je jeste tyden min na rustu,chci fim a tyden na zotavenou a pak kvet,tyden pod 250 a pak 600w,zadne zdrzovani Prosim vase ohlasy panove at chvala nebo krityka beru oboji. Diky lets grow
hele kámo, jestli nějaka má nad 20 cm a jestli ještě nemáš přepnuto na květ, tak začni přemýšlet jak moc můžeš zvednout stan ;-) To na těch listech mi připadá jako začínající plíseň, vlhkost máš dobrou jen chce trochu přidat na odtahu a k tomu přdat na zvlhčovačce. Vým že chceš nadělat řízky, na to jsou ještě asi malé. Podle mě jdou odebrat i za květu ještě před tím než se oběví květy. Hoj
Zdarec,ne jeste nejsou tak velke,teda doufam,vydel jsem je dva dny tomu a nejvetsi mela 15cm, Myslis plisen? rekl bych ze mam docela sucho,navic zvlhcovacka je vypla,odtah a ofuk leti
Zdravim Grek,jo jo uz se zelenaj Uz dva dny jsem je nevydel tak jsem zvedavej jak se vytahly,budu strihat na Fima,je hele tet me napadlo,mam strihat nebo ustipovat? co je lepsi? Pro me nuzky,to se snad i trefym jinak koukal jsi na foto? co si muslis o tech skvrnkach? je to vypalene?
ty listy sou od kropeni za svetla to nestrikej me se to stava kdyz zaleju pres listy.... zastipni klidne rukou cistou.. fim ja nedelam ale kazdopadne bych to fikl tak ve 3-4 patre
Astronaut,zdarec,myslel jsem si to ze to bude od te vody,dekuju ze jsi to zkouknul, Takze budu muset zastipovat uz tendle vykend (zitra) protoze jestly dobre pocitam na fotkach tak tri patra uz jsou a plus dva dny rustu,no tesim se domu ale to zastipovami,uf! jsem zvedavej jak to dopadne,kazdopadne zitra naladuju nejake cerstve fota
Sory měl sem se pořádně podivat a rozhodně sem tě nechtěl nejak strašit s nějakou plísní (aspoň jde vydět že máš dohled) bohužel tě sleduji přes mobyl pač notebok si nerozuměl ze stěnou :-) S tím zaštipováním bych se na to vybodl když chceš z každé odebírat na řízky a když je zastřihneš tak se ti zastaví růst na 2 až 5 dnů. Tak že si je ještě rozhodíš protože se jedna zpamatuje dřiv než druhá (konečný rozdíl ve vížce můž být přez 30 cm u tohoto modelu) jak už sem psal zkoušel sem zaštipovat jak fim tak normálně rozdíl ve vynosu spíš žádny jen z rozdílem že sem musel některé podkladat aby vrchy byly ve stejné urovni. Bez zaštipování výžka plus mínus stejná. Můj názor je odebrat řízky z nejnižších pater vybodnout se za záštip a jak porostou tak dávat vrchní velké lysty pod spodní výhonky(větve) aby na ně šlo světlo a tím ti spodní výhonky skoro doženou výšku hlavní větve kytku ve finále vůbec nestesuješ kyti a ktomu se nemusíš ani stresovat jestli si to udělal blbě nebo ne. Jo a ještě k těm záštipum se ti klidně může stát že ta hlavní větev ti zakrní a zbydou ti tam dvě nebo víc mrdek z kterých bude tak akorád h...o! Psal si že začínáš "bez zkušeností" třeba si zkus udělat pokus tak na dvou a pak další kolo budeš vydět co je pro tebe lepš. Být tebou tak se ze začátku zaměřím spíš na vychytání hnojení, zalévání, teplot,postřiků, vlhkosti dělat si zápisky pro další kolo, aby si nezapoměl v čem si udělal nějakou chybu a příští kolo ji už neudělal. A ještě by mě zajmalo jak to chceš udělat s těma řízkama, teď někdy je odebereš, necháš zakořenit (týden dva) pak cca tři týdny na růstu pak zase odebereš řízky ty dáš nevím kam, mezitím tím ty první řízky budeš muset přepnout na květ a k tomu ty ůplně první budou tak v polovině květu, opravdu je lepší je nechat na květu 80 dní tak že asi ještě jeden stan. :-) Zatím hoj ;-)
Kamil27. Zdar, uz se smeju,jo jo uz planuju dalsi box protoze jsem myslel na to same co jsi prave napsal,na zacatku jsem se trochu seknul ve vypoctech a myslel si ze me budou na kolo stacyt tri boxy,no asi nebudou dokoncim pozdeji,jsem nalozenej a jedu domu,dokoncim pozdeji. Omlouvam se.