Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Komu už kytičky vystrkujou lístečky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7
Autor
Téma 
branko
Nový Člen

Karma uživatele branko - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

....a vsetko sa na dobre obratilo
konecne sa pocasie umudrilo a siel som dnes s kamosmi na policka a take prekvapenie som ani necakal-na prvom cez70 rastlin-nedalo sa to spocitat(3 hodinova presadzacka a nestiholi sme toho vela)na druhom 21 a na tretom asi 40
ostatne policka som uz nestihol pozriet
niektore rastliny mali roztrhane listy od krupov ale prezili to
uz sa neviem dockat tych ostatnych poli

Old Post 18-05-2003 v 16:13 PM
branko je offline   Profil uživatele branko   Find more posts by branko   Foto galerie člena branko   Click here to Send branko a Private Message   Add branko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele branko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prenda
Šiškula

Karma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

Jeej,to sem sem dlouho neprispel.Ta kytka byla faajn.Dobrá chuť,vůně,ale trošku mě zklamala síla špeků.No,vzal sem celou ourodu(cca 20gé sušiny) na CZtek a tam sme to společně s kamarády poslali do špekovýho nebe ).

- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -

Old Post 18-03-2005 v 16:12 PM
prenda je offline   Profil uživatele prenda   Find more posts by prenda   Foto galerie člena prenda   Click here to Send prenda a Private Message   Add prenda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wOOkie
Stálý Člen

Karma uživatele wOOkie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

Mám vysázený černý vdovy, a nějakej noname outdoor, co mi donesla sestra Vdovy jedou celkem v klidu, ale ty outdoory sou ňáký pomalý. Už je mám asi měsíc, ale musím jim dosvěcovat spořivkou. Možná bude foto.

"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"

Old Post 26-03-2005 v 17:50 PM
wOOkie je offline   Profil uživatele wOOkie   Find more posts by wOOkie   Foto galerie člena wOOkie   Click here to Send wOOkie a Private Message   Add wOOkie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

to branko: davam k+ za tvoj nick menovce

Good bye sweet romance i'm flying away now
Vzdelanie:
Botanika Marihuany (Konope)
Botanika Marihuany (Konope),II.kapitola
Botanika Marihuany(Konope), III.Kapitola - Genetika!!!
Botanika Marihuany (Konope),IV.Kapitola - Dozrievanie a zber
Ako si vybrat odrodu
Výber odrody pre rok 2006 (aktualizácia)

Old Post 26-03-2005 v 21:38 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
meetee
Nový Člen

Karma uživatele meetee - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 101

čekám až mi pustí lístečky! včera jsem šel dávat klíčky do zeminy.. akorat se mi nějak ochlazuje a bojím se, že nevypustí listký..

Neexistuje cesta správná, protože všechny cesty jsou irelevantni, kvůli své subjektivnosti.
Neexistuje ale ani cesta špatná, protože každa má svůj cíl...
Tryskomyška

lidičkýýý čas na outdoorky

Old Post 28-03-2005 v 12:51 PM
meetee je offline   Profil uživatele meetee   Find more posts by meetee   Foto galerie člena meetee   Click here to Send meetee a Private Message   Add meetee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:56 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás