Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
....a vsetko sa na dobre obratilo
konecne sa pocasie umudrilo a siel som dnes s kamosmi na policka a take prekvapenie som ani necakal-na prvom cez70 rastlin-nedalo sa to spocitat(3 hodinova presadzacka a nestiholi sme toho vela)na druhom 21 a na tretom asi 40
ostatne policka som uz nestihol pozriet
niektore rastliny mali roztrhane listy od krupov ale prezili to
uz sa neviem dockat tych ostatnych poli
Jeej,to sem sem dlouho neprispel.Ta kytka byla faajn.Dobrá chuť,vůně,ale trošku mě zklamala síla špeků.No,vzal sem celou ourodu(cca 20gé sušiny) na CZtek a tam sme to společně s kamarády poslali do špekovýho nebe ).
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
Mám vysázený černý vdovy, a nějakej noname outdoor, co mi donesla sestra Vdovy jedou celkem v klidu, ale ty outdoory sou ňáký pomalý. Už je mám asi měsíc, ale musím jim dosvěcovat spořivkou. Možná bude foto.
"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"
čekám až mi pustí lístečky! včera jsem šel dávat klíčky do zeminy.. akorat se mi nějak ochlazuje a bojím se, že nevypustí listký..
Neexistuje cesta správná, protože všechny cesty jsou irelevantni, kvůli své subjektivnosti.
Neexistuje ale ani cesta špatná, protože každa má svůj cíl...Tryskomyška