Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím zrovna jedu pod 400w orange bud od DP jeste nevím jestli to budu zde prezentovat ale minimalne sem potom napisu jak sem s genetikou spokojenej. Zatím je to týden od zasazení semínka do hlíny na klíčení prdím fouknul sem je rovnou do hlíny a za 3dny byly všechny venku. Zatím je brzo soudit ale vypadají zdravě tak postupem casu budu informovat dále mějte se
To je samý feminisovany,automaty,nebo kombinace obojího a semena pořádný regulérní trávy za chvilku nebudou k sehnání!Ještě že jsou tady na g rozumný a zkušený zahradníci,který mají co nabídnout.
...DP za mě totálně zkurvená banka která se sice kdysi dávno mohla pochlubit dobrou genetikou ale už dávno tomu tak není..a že se v té záplavě negativ taky občas objeví něco málo pozitiv..je maximálně tak drží nad vodou nic víc...jako 85‰ hermáčů a paskvilů za takový peníze..to je Prasárna 1ho kalibru...GHS=to samý v bledě modrym..kalshnikova,arjan1,2,3...a mohl bych jmenovat dál...totální sláma a hermění na 4tou..a to se ten pitomec nechá ještě titulovat "King of Cannabis"...tak to bych blil...
..paradoxně menší a 'skromější s.banky'jsou na tom mnohem líp..tak proč platit za okřídlený semínko??!!
..důvěřuji(pokud jedu ze semen) např.sweet seeds..jak uz tu někdo psal..ministry of cannabis se taky dost zlepšili..dinafem..dna genetics a jejich LaCannalope je prostě řacha s luxusní chutí a košatostí..nedám dopustit..často slýchávám o ripper seeds za mě jedno kolo..už nevzpomenu model..a tohle všechno za víc než přijatelnou cenu..1/2-1/3..a Vždy naprosto v pohodě...a banky typu growshop,natural atd....bych zase tak nezatracoval..s Criticalem od Natural seeds sem byl g/w naprosto spokojenej a je tu víc lidí...to je jedno nechal sem se trochu unést...srat na DP a jiný co nám za Naše peníze nedají to co mají.at to roste
Tak já jenom připomenu, že na vyselektování hermáčů DP sere pořád protože mám teď koule na Banana Blaze Auto.
Jejich novinka z 2020, hodně sem si od toho modelu sliboval... Achjo.
Superšimpanzi Vesmírných sborů, kteří v nulové gravitaci páchají nemravnosti, ztrácejí nárok na banány.
Zase ať jenom nehejtuju. Těch pár kulek ze začátku jsem ostřihal a další se neobjevily i když nějakej stresík jsem jí ještě vyrobil. Dneska jsem jí sklidil a vypadá dost dobře.
Superšimpanzi Vesmírných sborů, kteří v nulové gravitaci páchají nemravnosti, ztrácejí nárok na banány.