Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak vysoko to nemam mam to tak cca 7 cm .a ty dvě kytky vepředu tak vystřelily po přepnuti,ta 3 je jinej model,kristalonem to už dojedu proto že dalši kolo chci jet v kokosu,tak potom budu kupovat plargon na kokos.
Ahoj, no rýsuje se to vskutku pěkně, ale trochu se mi nelíbjej ty listy co jsi ostříhal, za 1. se mi zdá že je tam evidentně nějakej problém a za 2. v květu stříhat listy se nevyplácí - ale v tomhle případě to je nutnost když sem viděl ty listy.
Nemáš tucha čím by to mohlo bejt, řešíš to nějak ?
Nezdá se mi to jako přirozený žloutnutí :/
no ja myslim žeto je cele sprasene již od květu ,kristalon moc holkam v květu nedoda.a listy už byli skoro uplně hyn. tudiž sem usoudil že bude lepši je ostřihat.nehledě nato že za nejakejch 10 dní bude kosa.